Mafioz, jak juz tyle wlozyles to czemu nie custom :)) kiera bmx nadkole wygladzenie tylu i cos z przodem i jestes kozak ;D
no i lakier
Myślę że ReKoRd ma rację .
Mafioz ja też się zgadzam z Rekordem,
Jak mnie fajnie aerografem malowanie będzie fanie wychodzić a na co trzeba dużo czasu i farby to mógłbyś podesłać owiewki,
ale nie wiem może za 5latą xd
Szympa, big thanks xD
ale paczka sporo wyjdzie bo duża będzie raczej z tym więc wiesz ;p
najpierw się dowiem za ile pomaluje mi to lakiernik po znajomościach ale jakoś nie ma nigdy okazji ;/ i to od ceny jaką on sobie zawoła będzie zależało czy będzie coustom a jak będzie to mam w sumie fajny projekt ale dużo czasu pochłonie.
[ Dodano: 18-08-2009, 19:35 ]
PS. nie wiem czy jakby doszło do małowania to czy czasem nie zrezygnuje z żółtego w środku na rzecz takiego oczo.je.bn.eg.o błękitnego/niebieskiego.
Chłopie nie kupuj tloka meteora wez lepiej zainwestuj w vertexa lub tlok małossiego ale to podobno vertexy z napisem małossi. A co do kastoma to ja uwazam ze nie ma sesu bo będzie się to wszystko po jakims czasie sypac po jezdzie po naszych wspaniałych drogach.
czemu? meteory dobre są podobno a vertex to wiadomo… najwyższa połka ale jest sens do skutera 70 w dodatku klasy średniej sport kupować tłok z najwyższej półkiż
co do tego sypania to zapewne kiedyś zacznie, ja dość często jeżdżę drogami gruntownymi gdzie jest pełno dziur (na skróty) i nawet jak jadę po “normalnych” drogach to trzepie i tak całym skuterem więc z tą szpachlą faktycznie mogłoby być krucho.
no nic, na razie muszę się zamartwić o tego szlifa.
w przyszłym tygodniu mam zamiar zrobić, zobaczymy jak z kasą.
nie martw się oto
jakos moj kumpel w roxance spawal rame i szpachlowal polowe plastikow i co ? i dziala do dzisiaj a on czesto jezdzil po po drodze polnej :roll: :roll: w nadkole i kiere bmx dawaj bez zastanawiania :)) a przednie swiatla polecam ci wstawic od itajleta formuly kozacko to wygląda =D
A tłoki meteora to sprawdzone tłoki u mnie znajomy na dt 125 ma ten tłok już nabił 20 k przebiegu i jeszcze jeździ
lub lampę od sym’a red devila a co do tego odpadania to keeway ma całkowicie ch***ą
amortyzacje ale szpachla do plastiku która się trudno obrabia albo szpachla z włóknem
Nie rób customa, to się nie opłaca!!! Mówię z doświadczenia
czemu ma nie robić ja jak na razie jednego keewaya widzialem custom a reszta to same roxy sr itp a czmeu nikt keewayow nie zrobi
w nich optyke można robic w pytke
a jak silnik kily nie starcza to zawsze można mine lc albo wsadzic cylinder lc od cpi gtr
Jasiu226, czyżbyś żałował? coś się sypać zaczyna, nie jesteś zadowolony czy szkoda Ci teraz tej kasy za coustom i małowanie? ;]
Szkoda kasy na piździki…
i tak się zatrą ^^xD
dawaj mi tu customa i nie gadaj mi tu mi to się bardzo keeway podoba z przodu jak ma lampe od roxa i wloty cudo :lol:
no czachy i lampy od roxa żeby były te wloty jeszcze to kupować nie będe, jakbym robił coustoma to z tej lampy i tylko wloty zmodyfikował, nic nie kupował…
ja na Twoim miejscu bym nie robił nic juz przy nim szkoda bylo by mi kasy i czasu . zrób szlif złóż wszystko i ja bym tak jezdzil
tłok już u mnie, oryginał małossiego tyle że większy o 0.4 także jakościowo tłok bdb jak vertex kosztował 180zł
szlif zrobiony właśnie wróciłem z zakładu (szlif wyszedł 40zł)
tłok:
http://bikepics.com/pictures/1766126/
cylinder:
http://bikepics.com/pictures/1766127/
zjem coś bo śniadania nie zdążyłem skomsumować bo poleciałem wyciągać cylinder i czyścić okno wydechowe z nagaru i została jeszcze głowica do wyczyszczenia i ide montować.
Niema jedzenia, do garażu już, składać,
Co ten cylinder taki mokry w środku?
pewnie po chłodziwie z zakładu szlifierskiego
No to teraz będzie twój keeway zasówał jak na nowym cylkiem :mrgreen: