zamknij ryj !
Jak ludzie wywiąża się z zadań to wyjdzie
no, i tak nic z tego nie będzie
komu wysylac filmiki ?
kruczek211189@wp.pl
ja dalej porozsylam modom.
kurde, niech Ci co wymienieni zrobią te filmiki, a reszta userów co wchodzi powinni zdjęcia dać… żeby było forum… a nie …
Jak mnie policja dzisiaj nie jebnie, to ok. 21 jadę coś nagrać
Ja mogę wysłać foty TZR na obwodnicy
:evil:
Jechałem, ile się dało na danym odcinku, miałem kilka ładnych akcji z wyprzedzaniem, nawet jeden pion był i coś… Aparat nie wytrzymał niskiej temperatury i film się nie zapisał… :evil:
Spróbuję w następnym tygodniu, może będzie cieplej.
pion?
A coś ty myślał? Że się nie dać
Mniejsza z tym, jak i tak się nagrać nie da Nie wiem, może jakoś ocieplić aparatą Bo inaczej teraz przy każdej jeździe będzie się wyłączał. Próbowałem dzisiaj 3x coś nagrać, aż w końcu musiałem skończyć, bo policja na miasto wyjechała
[ Dodano: 26-11-2011, 22:58 ]
Chujnia z grzybnią…
i tak nic z tego nie będzie
zamontuj może te kamere gdzieś przy chłodnicy, albo wjeb to jakiekos kondoma i włóż do tego stropian
wrona napisał:
zamontuj może te kamere gdzieś przy chłodnicy
To powietrzak...
Pokombinuje jutro z jakimś "ogrzewaniem" i może jeszcze jutro spróbuje coś nagrać ;)
wrona napisał:
i włóż do tego stropian
Ty, styropian nie grzeje, on izoluje. A aparat sam z siebie nie osiąga jakichś wielkich temperatur.
no tak ale jak go wyciągniesz z chaty to tak szybko nie zmarźniej,
poza tym ta opcja ze stropianem to był raczej żart bo kto będzie kombinował jak upchnąć w ten sposób aparat
KruczeK napisał:
kruczek211189@wp.pl
ja dalej porozsylam modom.
Ymm nie rozumiem ... nie lepiej od razu wronie skoro on się zamiećrza za to wziąć ? :P
Poza tym: żeś wybrał termin jak już piździawica totalna jest :/
Mi się osobiście już nie chce jeździć, nie wiem nawet gdzie mógłbym jakiś konkret skręcić taki fajny jakiś ...
A no i oczywiście wszyscy co coś mogą pokazać niech przesyłają filmiki, nie tylko ci których wroniec wypisał :)
Rudy, zapomniałeś dodać że i tak nic z tego nie będzie
ta… według mnie to zamknijcie ten temat bo i tak nic z tego nie będzie… w ogóle forum umiera :-/
tak z takim podejsciem jest jak z wyborami , ja nie ide bo jeden głos nic nie znaczy,
nie wiem czy łapiecie aluzje
Adverion napisał:
w ogóle forum umiera :-/
święta prawda.. Niech ten simon ruszy tą jebaną dupe i zrobi tu coś a nie trzepie kapucyna ..
nie wiem czy łapiecie aluzje
tak Wrona, łapiemy !