Były 2 tematy… przestały być aktywnymi po paru dniach …
A że pomysł mi się spodobał to postanowiłem się tym zająć JA ! RUDY !
No więc tak:
Cieplejsze dni coraz bliżej… Niektórzy już ponakręcali swoje pierwsze filmiki, niektórzy będą dopiero kręcić swoje wyczyny rodem z piekła ;D
Jak to zrobię - będzie moją tajemnicą.
Kiedy to zrobię - jak będzie wystarczająca ilość materiału.
Co zbieram ?
Zdjęcia - [u:9d5673616e]tylko jedno[/u:9d5673616e] ! ( jako prezentacja przed filmem - motor [może być w trakcie wykonywania jakiejś czynności] + właściciel [opcjonalnie] )
Ewentualnie zdjęcia z jakichś mini-zlotów
Filmiki (maksymalnie 3 - o jakości powyżej 1,5mpx - rozdzielczość mniej ważna)
Na filmikach najlepiej jakby znajdowało się coś z tej listy:
-palenie gumy
-stunt ( wheelie, stoopie, cyrcle, 12 o’clock itd. itd. )
-v-max ( tylko 90km/h+ )
-dźwięk z audio
-ewentualnie dźwięk wydechu
-inne ciekawe pomysły
Materiały można zamieszczać tu ( linki do youtuba lub na jakimś serwerze do ściągnięcia )
To tyle ode mnie … teraz czekam
Lista otrzymanych materiałów:
<~brak~>
Zrobie runna to dostaniesz v maxa. Mysle że będzie większy niż 90 … XD Palanie gumy też załatwie a co więcej to już się zobaczy
No pomysł całkiem fajny;p ja coś nakręce jak tylko słońce wyjdzie, palenie gumy to będzie na 100%;p
A ja nie spalę gumy bo nie ma mocy, v-max też nie będzie bo jest 60km/h, ewentualnie stoopie albo endo jakbyście chcieli i umiem też 12bar ale na kole pojechać to już nie umiem.
Kowal napisał:
A ja nie spalę gumy bo nie ma mocy, v-max też nie będzie bo jest 60km/h, ewentualnie stoopie albo endo jakbyście chcieli i umiem też 12bar ale na kole pojechać to już nie umiem.
Stoppie i endo to to samo a 12bar to stelaż montowany z tyłu. Można by pomyśleć, że chodzi Ci o 12 o'clock ale skoro mówisz, że nie gibasz to już w ogóle nie kminię O.C.B. :D
I ja może coś dodam. W sobotę w Grudziądzu będzie msza dla motocyklistów więc jak będzie jakiś dobry materiał to się z nim podzielę.
Stoopie to podniesienie tylnego koła gdy skuter już praktycznie stoi w miejscu. Endo natomiast to przejechanie jakiejś odległości na przednim kole
dobra to ja sprobuje się garnac do tych 90 albo i wyzej jak się uda stoopie sprobuje i fotki z minizlotów no i palenie gumy na oleju
Ja dam v-maxa. Może będzie te 90km/h
Kowal napisał:
umiem też 12bar
Tak jak mówi poluki, 12bar to stelaż :roll:
No fakt mała pomyłka z mojej strony
Wszystkie filmiki i zdjecia jakie będą tu zamiećszczane będę też dodawał do pierwszego postu żeby było przejrzyściej
Spoko;p
W Lublinie jest spora impreza w tą niedzielę, będzie pokaz Raptownego i Simpsona, drift jakiś fur, wystawa motocykli zabytkowych, kiermasz odzieży motocyklowej, konkursy i tak dalej… Jeśli zgodzą się Admini, a właściwie jeden, to będzie całe sprawozdanie napisane przeze mnie;)
Jak się uda pojadę tam apką, ale wątpie, bo nawet jak zarejestruje to glupio tak bez plastiku…;(
A kiedy ma powstać ten filmik bo nie wiem czy się załapię z peugeotem na niego
A co to ? Nasz admin zapomniał jak się czyta ?
RudY napisał:
Kiedy to zrobię - jak będzie wystarczająca ilość materiału.
OJ tam zaraz
czytałem ale nie wiem czy chcecie do lata to zmontować czy po prostu jak będzie to będzie
ja jak dotre pożadnie cyla to zjaram lacza do trzasku bo mam nowe kapcie (tylko nie jestem pewien czy je wsadzać bo mają niższy profil) i jakieś stunty spróbuje nagrać może mi się uda
ej no nie ryzykujcie dla filmiku swojego lakieru
nie probujcie stuntu jeśli nie umiecie
Palenie gumy to wam nagram w dzien Z malym uzytkiem oleju dla lepszego efektu
ej no nie ryzykujcie dla filmiku swojego lakieru :P
nie probujcie stuntu jeśli nie umiecie :P
/
Nie słuchajcie tego tam u góry :P
On jest na dragach i nie wie co pisze :D
ja bede ryzykował bo nawet mi się nie podoba ten chinski lakier a i będzie nowe serce to trza będzie przetestowac co potrafi :evil:
ja i tak mam podrapany skut wiec wiesz
A ja też popróbuję co nieco - skuter robiony pod stunt więc jest GIT
To i ja swoje pięc groszy dorzucę. Miałem skończyć ze stunt’owaniem, ale ten ostatni raz :diabelek: I moze jeszcze jakiś materiał z 250cc się trafi…