no olej też robi tak… takie kolorowe tłuste oka jak w rosole…
ale to tencza byla. a tencze to chyba tylko benzyna robi nie ?
nie jestem pewien ale na 80% tak…
Pewnie było tak jak mówisz benzyna wyleciała odpowietrznikiem i za to…
Nie raz tak miałem w skuterze kiedyś mi wywaliło to było takie koło o promieniu 2m :mrgreen:
znowu mam wilgotnego amora. I ni chuja to nie jest benzyna posmakowalem to i to nie benzyna. Chyba od skokow amor zaczal cieknac ;/ na gwarancji to zrobiaż
ten to wszystko popsuje…
swoją drogą dobre było :D?
Takie gorzkawe. W czwartek mam wizyte i stwierdzi koles czy na gwarancji wymianie ;/ jest w chuj miećkki. i do tego jak doginam to czuc w srodku powietrze ;/
Pewnie się wylał nIe daj się w dupe zapakowac i kloc się U mnie się wylał i jest taki miećkki jak mowisz;D
Lol mój się też wylał … tyle, że po 10 latach i 2 latach katowania
to normalne ze się lancuch dosc mocno rozciaga teraz mam juz taki luzny ze na dziurach na zebatce przeskakuje
jak go kurwa co chwila katujesz i strzelasz ze sprzegla to tak. Nasmaruj go i naciągnij!
to normalne ze się lancuch dosc mocno rozciaga teraz mam juz taki luzny ze na dziurach na zebatce przeskakuje
A ileś ty na nim kilometrów nawinął? :shock:
nie katuje pow 6 tys nie wchodze obr.
Dywersant, 640km
No to to na pewno nie jest normalne…
Jak nie jest jak jets, w chinolach lancuchy sa papierowe co 200 km trzeba naciagac, nawet jak nasmarowane
Ja jak mialem chinola choppera to juz na pierwszym przegladzie musieli regulowac, potem za 600 km znowu, pare razy nawet spadl mi lancuch w nim
Kurwa! :shock:Danielson napisał:
640km
siemasz mój kumpel też ma takiego rometa i też jakieś 2 tyg po kupnie rozlał mu się amor jest strasznie miećkki i normalnie wymienili mu na gwarancji widocznie w tym modelu jest on wadliwy
Hokster, dzieki za info. a nie wiesz ile mu pali i ile leci mniej więcej ?
Siemanko pali mu około 3-3,5 litra jak jeździłem na tym to licznikowo leciał 100km/h. ładnie płynnie przyśpiesza do tych 70-80 potem juz trzeba troszkę poczekać. On ma zrobiony przelot w nim ładnie brzmi Ci powiem
ten romet to jest takie sm dla wyglądu , nim można wjeżdzać w teren tak jak skuterem