Wombat napisał:
najprościej to dorzuć do Zulusowej. Ja i tak bedę w łachę do Zulusa uderzał :) wiec sie pewnie spotkamy.
Wombat wysyłam do Zulusa Twoją nagrodę.
Wombat napisał:
najprościej to dorzuć do Zulusowej. Ja i tak bedę w łachę do Zulusa uderzał :) wiec sie pewnie spotkamy.
Wombat wysyłam do Zulusa Twoją nagrodę.
To poszukaj adresa ku Danielu, bo jak sam tego nie ogarniasz tutejszej gwiazdy, to co sam ogarniasz? W życiu swojem. Żartowałem, chociaż...
Dokładnie. A nie prościej, jak Cię jakoś napadnę na Bliskiej na Rakowieckiej w tygodniu? Bym pobrał dla Wombata i Paciego - obiecuję się rozliczyć. Kiedyś... :-)
Zulus napisał:
Dokładnie. A nie prościej, jak Cię jakoś napadnę na Bliskiej na Rakowieckiej w tygodniu? Bym pobrał dla Wombata i Paciego - obiecuję się rozliczyć. Kiedyś... :-)
Tym razem wszystko wysyłam, ja moge spotykać się w weekendy a w tygodniu to tak raczej słabo mam czas na spotykania.
OK.Dzięki!
Paczki przygotowane do wysyłki, Zulus Tobie wysyłam przdsyłkę dla Wombata rozliczcie się ale musicie zmobilizować jeszcze pawelecm do udziału w konkursie Shoei bo w jego paczce przygotowałem zestaw z tego konkursu a chciałbym wszystko wysłać w poniedziałek rano. Czym szybciej otrzymam zgłoszenie od pawelecm tym szybciej otrzymacie prezenty:)
Jakie jakie i jakie, to chyba najczęstsze pytania w moim wątku i dziś kolejny raz chciałbym zadać pytanie jakie mam kupić manetki podgrzewane, jakiej firmy i co pasuje do mojego skuterka, co wybrać i czym się kierować, chciałbym kupić coś rozsądnego i dobrego a nie wiem co mam wybrać?
Pomożecie?
oxford albo daytona. ale bez handbarów w jakiejś formie i tak słabo
Jeden tutaj utopił swój skuter w jakimś przepastnym ^przepuście drogowym^. Bo tak.
^
Po kiego ci polecane przez całkiem nieznajomych... manetki podgrzewane? Lato już jest za oknem. Nadgorliwy z tym jesteś? Konkurs kolejny? Hmm?
Uhgr, a nie wystaczą Ci motomufki na zimę...?
Dziadek_z_Ki... napisał:
Po kiego ci polecane przez całkiem nieznajomych... manetki podgrzewane? Lato już jest za oknem. Nadgorliwy z tym jesteś? Konkurs kolejny? Hmm?
Oddaje skuter do mechanika aby podłączył mi zasilanie do telefonu oraz zamontował światła awaryjne i jak już będzie miał rozkręcone plastyki to niech zamontuje manetki podgrzewane.
Zulus napisał:
Uhgr, a nie wystaczą Ci motomufki na zimę...?
No nie wiem czy mi to wystarczy.
Wombat napisał:
oxford albo daytona. ale bez handbarów w jakiejś formie i tak słabo
Wombat a które lepsze?
w zasadzie bez znaczenia. raczej kwestia średnicy (tego jak w ręku lezy potem) i wyglądu panelika, ilości stopni ogrzewania.. itd - ale to indywidualne preferencje
Ughr, paczka dotarła, DZIĘKI!
*
Wombatowaty, działamy coś? Się okazuje, że mogę mieć też wolny wieczór w piątek, jak i sobotni poranek (tak max do 12:00) na te zabawy, więc robię zamach na sobotę z moim. Jak się nie zdecydujesz wcześniej, oczywiście :-)
działamy. nie ma co specjalnie kramu otwierać :).
sobota rano wchodzi w grę, piątek wieczorem też ale dopiero koło 20.00. Na 18.30 z małoletnim jeżdżę na rehabilitacje do ortoptyka, koło 19 wracam i dopiero moge ruszać. Ale sobota brzmi ok.
Ughr, paczka dotarła, DZIĘKI
No to OK, umówieni na sobotni teleranek. Trafisz?
trafiu pod brame. potem bede dzwonił
Wchodziłeś tam, gdzie zielona strzałka, wjazd do garażu jest tam, gdzie czerwona: