Co wybrać ? Duży dylemat. Jaki skuter 125cm myślę o People GT 125i. Warto?

kask shoei to pół biedy - ale skąd wziąć to kymco? Co to wogóle jest to kymco??
:D

Wombat napisał:

Ale w tym konkursie to nawet Kymco nie jest wymagane może być kask i zestaw cardo albo kask i olej Motul, z tego co wiem to Ty masz i zestaw Cardo ale też pisałeś o oleju Motul:)

Co to jest to Kymco, dobre pytanie, dużo osób mnie pyta, co to jest to kim-co, kim-ko, czy też kym-co, wszyscy się pytają czy to ping-pong.
Jak mówię, że to Tajwan, to zazwyczaj jest konsternacja ( Tajwan to nie Chiny?) (a to w ogóle na tej planecie?). Od jakiegoś czasu nie tłumaczę, szkoda czasu, mówię, że to chińczyk i spokój :D A i przestałem odpowiadać na pytanie ile kosztował, bo jak odpowiadałem to patrzyli na mnie jak na klienta takiego znanego zakładu z Morawicy koło Kielc :). Podobnie miałem jak pytali mnie co to SYM i czy to nie syf....:)
Tak więc jeżdżę ping-pongiem i jestem oszołomem, bo za kasę co wydałem miałbym litrowego ścigola - tak mnie widzą.

i lej na to z góry :).

ughr napisał:

Wombat napisał:

Ale w tym konkursie to nawet Kymco nie jest wymagane może być kask i zestaw cardo albo kask i olej Motul, z tego co wiem to Ty masz i zestaw Cardo ale też pisałeś o oleju Motul:)

Cardo mam i jestem bardzo zadowolony z jakości działania ;) , motulem sie zalewam. Ale mam też naklejkę i breloczek shoei, szybke przecieram toaletniakiem :). Ze słuchawek toleruje tylko Sennheisery ie4 (wole) oraz ie8 oraz jeden model Shure ale nie pamiętam modelu a żona mi zabrała bo gupia (mają indywidualnie dopasowane gumki na moje uszy) ale twierdzi że jej też pasują. Wiec nie bede komuś odbierał frajdy z nagród.

Witam.
Ostatnio pisałem, że w tym tygodniu zrobię łatwiejszy konkurs Kymco Warszawa i tak też zrobiłem tym razem nie trzeba robić praktycznie nic, aby wygrać nagrodę niespodziankę w konkursie weekendowym mało tego sam też wybrałem osoby nagrodzone, szczegóły podam w weekend a tymczasem uchylam rąbek tajemnicy poprzez foto z mojego konkursu (nie wiem tylko czy dobrze wstawiłem zdjęcie, jeśli zrobiłem coś źle to proszę poprawcie.

Ha! Zaniemaco, grunt, że użytkownikowi pasuje i śmiga, a nie jak ten RCR... tam też namawiałem....

Ważne żebys byl zadowolony z moto,dla mnie każdy zarażony motocyklizmem to nagroda sama w sobie:)

zabijo nas...

fhu? und whaj?

W ten weekend jestem trochę zajęty, więc konkurs weekendowy pozwoliłem sobie włączyć już w czwartek, tym razem nie trzeba robić nic szczególnego a nagrody zostały już "wylosowane" osoby zainteresowane proszone są o podanie adresu do wysyłki albo możemy się w ten weekend spotkać na imprezie PIXEL HEAVEN 2016 oczywiście mam dla Was zaproszenia.

Szczegóły odnośnie konkursu na moim Blogu. Zapraszam.

Pozdrawiam
Bartek

Wombat, paci i zulus proszeni są o podanie na prv adresu do wysyłki nagrody z ostatniego konkursu,

Nie będę taki, że za nic i leję na konkurs... :-)

Mogę też podjechać do Ciebie na Rakowiecką i zabrać dla Wombata i Paciego, mam blisko i po drodze.

Zulusie ja bym chętnie na jakąś drobną sete tego W140 podjechał bo jestem ciekaw czy się praca napędu nie zmieni w te upały w stosunku do tego W90 co mam teraz. Niby inżyniery syma zalecają ten 140.

Zapraszam, w weekend mnie nie ma, ale od poniedziałku do czwartku wieczorami OK, tylko daj znak. Też już chcę wymienić u siebie.

Jutro może jakąś fajną fotkę ciachnę z Motulem i Kymco:)

Ciachaj. ;-)
^
To są już całe dwa produkty na naszym rodzimym rynku sprzedaży. Co będzie dalej?

pawelecm napisał:

Jutro może jakąś fajną fotkę ciachnę z Motulem i Kymco:)

To ciachaj szybko tą fote to Ci wyśle komplet za jednym razem w poniedziałek rano. Dla Ciebie mam już przygotowaną przesyłkę z ostatniego konkursu "podziękowania" i mogę dorzucić jeszcze zestaw do kasku.

Zulus napisał:

Nie będę taki, że za nic i leję na konkurs... :-)

Mogę też podjechać do Ciebie na Rakowiecką i zabrać dla Wombata i Paciego, mam blisko i po drodze.

Zulus brawo w poniedziałek wysyłam komplety z dwóch konkursów:)

To został tylko Wombat z tym adresem bo jego adres niby miałem ale gdzieś mi się zapodział, Wobmbat proszę przypomnij mi swój adres.

najprościej to dorzuć do Zulusowej. Ja i tak bedę w łachę do Zulusa uderzał :) wiec sie pewnie spotkamy.