Co wybrać ? Duży dylemat. Jaki skuter 125cm myślę o People GT 125i. Warto?

A dlaczego nikt mi nie chce pomóc?

bo to raczej z kategorii samodzielnych przeróbek :). Na zasadzie - nie umiesz to nie masz :)
Wielkiej wiedzy nie wymaga a schludnego dziubdziania na pół dnia. Dlatego mało ludzi się podejmuje w formie usługi. Zwłaszcza w skuterach gdzie rozbierania plastików jest masa.

hasło konkursowe: "Kymco People GT 125i" , życzę wygranej:)

nikt nie chce wygrać w konkursie dedykowanym dla użytkowników forum jednoślad.pl, hmm dziwne?

Stawiasz jeden zaporowy warunek w konkursie - fota musi być z kaskiem SHOEI i tu jest mały problem. No ale gdyby do wygrania był np. interkom Scala Rider to ..... odpowiedni kask pożyczyłbym ze sklepu :)

powiem szczerze że jakby mnie było stać na skuter kymco, kask shoei, zalewanie skutera motulem i zestaw Cardo to bym miał lekko w nosie zabijanie się o breloczek i ściereczkę :) - zwłaszcza że breloczek i naklejkę już mam :)

Ale ja mówie o nowym konkursie akurat idealnym dla Was, można powiedzieć że prawie nic nie trzeba robić a nagroda jest fajna.

Zresztą jeśli chodzi o konkursy to nie każdy będzie łatwy ale postaramy się w każdy weekend nowy konkurs dla Was.

Skończysz, jak kiedyś... Pan Benek. A był bardziej z tym tutaj skuteczny, niż TY teraz.
Czytać, to chwilami jest dość mocno żal. Aż tak. Nudzi ci się, widocznie. ;-)
*
www.swietlik.edu.pl/attachment/100/download/doswiadczenia-2015_klasa-3.pdf
^
I tyle z tym. Jak cię ktoś nie lubi, to zazwyczaj unika kontaktu. Jakiegokolwiek. ;///
*
Właśnie masz temat na kolejny konkurs. Markowy kask. Ludków będzie znacznie więcej (wejdą tobie drzwiami i oknami).
Okazyjnie okradną też jakąkolwiek piwnicę z... TAKIEGO DOBRA. ;-)))
*
I to są zwykłe podstawy marketingu. Te najniżej położone, ale już nieco wyżej niż te... CHustki do nosa. Z okazyjnym nadrukiem. ;P

Sorki Ughr, ale z założenia nie uczestniczę w żadnych konkursach, zdrapkach, zbieraniach naklejek, punktów za zakupy, nie używam kart lojalnościowych itp. Nie skusisz mnie :-)

zbieram punkty na orlenie i raz na 5 lat biore sobie za to gasnice gratis

No właśnie... Zbieractwo niestety nie leży w moim charakterze :-)

I tam mnie z tym mów. ;P
^
http://zabawy.zielonagrupa.pl/jestem-przedmiotem/
^^
Ja też nie jestem niczyją zabawką, chyba, że właśnie jakiś... kłębek się mną bawi. ;-)))

Faktycznie może troche zaporowę warunki postawiłem w takim razie za tydzień na blogu w weekend uruchomie jakiś łatwy konkurs z Olejem do skutera, wymyśle coś łatwego i prostego specjalnie dla Was:)
Chociaż osobiście uważam że aby wygrać fajne słuchaweczki to nie trzeba spełnić jakś specjalnych warunków konkursowych a same słuchawki są fajnym i porządnym gadżetem:)

Konkurs dla użytkowników Forum Jednoślad.pl rozstrzygnięty, nagrodę główną markowe słuchawki wygrał użytkownik forum pawelecm, Gratulujemy:)
http://www.kymco.warszawa.pl/konkurs-dla-uzytkownikow-forum-jednoslad-pl/

Zulus napisał:

No właśnie... Zbieractwo niestety nie leży w moim charakterze :-)

Zulus akurat te ściereczki są wykonane z fajnej mikrofibry która naprawdę rewelacyjnie czyści kask dla motocyklistów.

Mam ściereczki z mikrofibry, słuchawek i zestawów do gadania na moto, czy też w samochodzie, nie używam, oleje motula mam zakupione, a generalnie - nie istnieję. Bo nie ma mnie na facebooku :-)))

no bizancjum...

Profil na facebooku polubilem juz wczesniej, a sluchawki sie przydadza :) Ostatnio uzywalem w trasie (yanosik i nawet porozmawiac sie dalo) jakies podrobki, wiec fajnie bedzie uzywac cos lepszego. Co do drugiego konkursu to bym chetnie fotke zrobil, ale kasku shoei nie posiadam :( Pozdro

pawelecm napisał:

Profil na facebooku polubilem juz wczesniej, a sluchawki sie przydadza :) Ostatnio uzywalem w trasie (yanosik i nawet porozmawiac sie dalo) jakies podrobki, wiec fajnie bedzie uzywac cos lepszego. Co do drugiego konkursu to bym chetnie fotke zrobil, ale kasku shoei nie posiadam :( Pozdro

Kask może być pożyczony nawet:)

Pawelecm a może chcesz pożyczyć Cardo na testy i przekonać się osobiście jak moje zestawy działają na żywo?