no nowe też ;). Takie 125 w 4T już w miarę chodzi :D… Na pierwsze moto idealne :D…
Ktoś się nie zna to bierze a później gdy już się obudzi jest za późno bo Ma 4t który leci 120 z pięknym dźwiękiem
Wiesz Kurczak, przeciętny motocyklista jeździ z prędkością oscylującą wokół 100-110km/h, tylko posiadacze motocykli sportowych wychodzą poza tą norme
Dywersant napisał:
Wiesz Kurczak, przeciętny motocyklista jeździ z prędkością oscylującą wokół 100-110km/h
Nie, TY tak jeździsz , bo twoje kymco dużo więcej nie pojedzie :D
wrona, Ty nigdy powyżej 90 motocyklem po drodze publicznej w normalnym ruchu nie jeździłeś, to się nawet nie wypowiadaj :593:
[ Dodano: 21-11-2010, 13:53 ]
W sumie to nie wiem, czy w ogóle jeździłeś
A ja mogę się wypowiedzieć?
Kowal napisał:
A ja mogę się wypowiedzieć?
Panu już dziękujemy :P
Niby czemu? Jechałem
Dywersant napisał:
powyżej 90 motocyklem po drodze publicznej w normalnym ruchu
Więc chyba mogę się wypowiedzieć na ten temat i powiem ci tak. Przelotowo 130 można jeździć, można też pocisnąć szybciej, ale nie cały czas oczywiście. Do miasta taka cbr jak komuś zależy zeby mieć marke, nie skuter, powyżej 100km/h, nie zależy na wypas wyglądzie i małe spalanie to lepszego moto nie znajdziecie.
Kowal napisał:
Niby czemu?
Znamy twoją opinię ;)
Kowal napisał:
Więc chyba mogę się wypowiedzieć na ten temat i powiem ci tak. Przelotowo 130 można jeździć, można też pocisnąć szybciej, ale nie cały czas oczywiście. Do miasta taka cbr jak komuś zależy zeby mieć marke, nie skuter, powyżej 100km/h, nie zależy na wypas wyglądzie i małe spalanie to lepszego moto nie znajdziecie.
PRAWDZIWA M¡DROŚÆ PRZEZ CIEBIE PRZEMÓWIŁA! :shock:
Zależy co kto woli, ja chyba jednak wolę supermotardy od ścigów. A co z rs się stanie to zobaczymy. Zime będzie u mnie, a potem?
Dywersant napisał:
Wiesz Kurczak, przeciętny motocyklista jeździ z prędkością oscylującą wokół 100-110km/h, tylko posiadacze motocykli sportowych wychodzą poza tą norme ;)
E tam gadasz :P nikt nie jeździ tak wolno 3 razy tylko mi się zdarzyło jeździć ;D z większymi pojemnościami :D Raz na trasie z chopperami to jechali 100-110 suzuki gsx-r pojechał koło mnie 120 chyba czekał na mnie się wkur^il zredukował jako poszedł :D i jeszcze jeden gsx po mieście ;P Tak to każdy ciska ponad 120 bo rieju wtedy jest bez polotu :P średnie prędkości to mi się wydaje tak 140-160 :D
Kurczak napisał:
mi się wydaje tak 140-160 :D
Wydaje Ci się ...
Przelotowa i komfortowa prędkość to 120 ... Powyżej zaczynają się mocne szumy, podmuchy i w ogóle jest kijowo :(
Kowal - po prostu powiedz, że RS za dużo pali i jest nieekonomiczna ;)
RudY napisał:
Kurczak napisał:
Wydaje Ci się ...
Przelotowa i komfortowa prędkość to 120 ... Powyżej zaczynają się mocne szumy, podmuchy i w ogóle jest kijowo :(
zależy RudY jaka owiewka, na VFR 750, w kasku crossowym przy 180km/h nawet nie było tak źle ;p. Więc myślę że w normalnym kasku powinno być OK :D.... A owiewka dosyć duża można było się za nią "schować" i w ogóle nie czuć było tej prędkości, nie to co na Aprilli przy 120 już czułem ;).
Dywersant napisał:
wrona, Ty nigdy powyżej 90 motocyklem po drodze publicznej w normalnym ruchu nie jeździłeś, to się nawet nie wypowiadaj :P :593:
nie prawda :D
cbr jeździłem więcej ale po pasię startowym
a po ulicy tzr belgarda 125 :D też więcej
a i runnerem 180 :D także więcej i również po ulicy :D
Courte napisał:
RudY napisał:
Kurczak napisał:
Wydaje Ci się ...
zależy RudY jaka owiewka, na VFR 750, w kasku crossowym przy 180km/h nawet nie było tak źle ;p. Więc myślę że w normalnym kasku powinno być OK :D.... A owiewka dosyć duża można było się za nią "schować" i w ogóle nie czuć było tej prędkości, nie to co na Aprilli przy 120 już czułem ;).
Wydaje mi się że więcej od kasku :D jak rieju 120 w kasku naxy za 250zł jechałem to na boki szarpało i gwizdało :D Teraz mam nitro N1200vx tak około 600zł to wcale nie rzuca ani nie wieje :)
110-120 km/h… jak się nie ma czym jechac to tak jest. Śmialiście się z mojej szyby w virago… ale 140 km/h , kask Lazera i nic nie czuć…
Co do wiania, to istotną sprawą jest, jaką się zajmie pozycje za kierownicą Nawet przy wysokiej owiewce jak usiądzie się zbyt na przodzie, to może kask podrywać do góry. Na każdym sprzęcie da się znaleźć takie ułożenie, żeby nie wiało
Powodzenia na yzf 426 (moto przykłądowe, chodzi o rodzaj)
Ale Ty kowal durny jesteś… Mówimy o szosowych motorach a ty crossy dajesz… proste że na crossię nie uniknie się wiatru…