BREDNIE ARASZA74 (pe)PEGI 42

Wierzę, co mam nie wierzyć :-)
Dobra babcia, to skarb. Niestety większość orientuje się za późno... ja już babć (obu) nie mam :-(
Więc dbaj i kochaj ile możesz i najdłużej jak się da :-)))

Arasz na Terminatora idziesz może?
edit
Nie ważne już chciałem się dowiedzieć czy warto jak byś szedł w razie czego ale zakupiłem sobie bilecik w Cinema City 4DX na jutro
szczerze powiedziawszy ostatnio w kinie byłem w podstawówce chyba to jakaś zebra była :D

żółty sym znikł z allegro (ale nie dzwoniłem - nie wiem czy poszedł czy po prostu ogłoszenie wygasło)
ale za to pojawił się biały.
http://otomoto.pl/oferta/sym-gts-evo-125cmm-2010rok-gwarancja-transport-ledy-wtrysk-na-b-satelis-x8-ID6y4yrN.html
i jednak strasznie kuszą mnie te Daelimy S3. Tylko one są dość małe - wielkości mojego 607 na długość (2metry) a sym gts jednak 2,16.
A bank coż... bank wciąż wydaje decyzje od piątku...

Oj, wiem, że niektórzy daliby się pokroić za biały skuter... ale mnie to jednak nie przekonuje... cholernie niepraktyczny kolor na codzienne używanie... ;)))

teraz mam czarny i na dwa lata myłem go raz :). miałem też biały samochód - wiem jak jest

Ładny SkuterSym... :-) Nie Szerszeń, to śnieżne Yeti :-)))
Oj, chyba olejesz ten bank, opowiadałem Druidowi ostatnią przygodę mojego pracodawcy z bankiem... Kilka miesięcy szarpania z kwitami i porażka...
*
Nie byłem Krupku, ale przeglądałem to (na przewijaniu) w pracy (z powodów zawodowych) i mnie nie zainteresował. Nie moja jakaś ta bajka. Z kinem mamy teraz wakacyjną przerwę, ale upoluję Pacino :-)))

Wombat, a Ty nie szukałeś czegoś z płaską podłogą...?
Bo sym śliczny, tylko garbaty... między nogami... że tak, tego...

szukałem. ale znalazłem tylko tego dalima s3. on mi się zasadniczo podoba ale są ale.
jest wielkości tego mojego junaka a chciałem rozmiar większy
ten ma dość nisko lampy (w zasadzie jedną)
ma ten bezkluczykowy dostęp i magiczne pokrętełko i nie bardzo wiem jak to zareaguje na mocny deszcz
kto ogarnie wtrysk daelima jak coś padnie?
sym jednak wiekszy i cześci więcej, mniej egzotyczny

I co Ci Krupek wyszło z tymi nr vin?

Poszedłem do diagnosty zrobił przegląd przyczepił się co prawda do tego że vin jest jakiś krótki ale powiedziałem że taki był i tyle podbił na dwa lata

Wombat jutro wstawię fotki pomalowanego mojego kuferka zobaczysz czy Ci się podoba

No tak, oglądaliśmy SYMy w salonie na Targowej, ma go w sieci Romet, si?
*
Czyli, Krupku, wystarczyło dać VINo diagnoście :-)))

Właśnie tego nawet nie musiałem robić :D

Terminator średni mało akcji za dużo zbędnego gadania o zmianie przeszłości i przyszłości jeszcze trafił mi się gość od którego tak zalatywało wódą że przy zaczęciu drugiej godziny filmu było i jest nadal nie dobrze :/

No właśnie :-)
To sobie teraz wyobraź jeszcze, że to by było w polskim dubbingu... Bardzo słaby pomysł :-)

Druidzie, zgodnie z przewidywaniami, barek powiększony o 10 piw i 5 llitrówczerwonego wina :-)
Wakacje w pełni ;-))

Kredytowe wojny PART TWO - Comedy Central.
W zeszły piątek wygnali mnie do ZUSu po zaświadczenie. Dostałem i zawiozłem do Banku. To już mieli komplet - zaświadczenie US, zaświadczenie z ZUS, wydruki 3 ostatnich miesięcy przelewów, PIT-a za 2014 i 2013 i moje oświadczenie że nie jestem wielbłądem.Na piśmie.
Wczoraj (środa) zadzwoniła pani że jednak analitykowi mało że mam papier z ZUS że nie zalegam i jeszcze chce oświadczenie na piśmie ode mnie że nie zalegam. Wku..y na maxa pojechałem tam dziś, napisałem zdanie, podpisałem, pani przyjęła.
I Pani właśnie dzwoni że jest problem bo ponieważ analityk sie pi...certolił z oceną wniosku o kredyt ponad 14 dni to wniosek w systemie WYGASŁ. Żesz &%%$^%$^%$!!!! Pani robi nową ofertę...

arasz74 napisał:

Druidzie, zgodnie z przewidywaniami, barek powiększony o 10 piw i 5 llitrówczerwonego wina :-)
Wakacje w pełni ;-))

+++
Mniam, mniam... Chociaż na ten upał to i schłodzone zielone nie byłoby źle zaposiąść... ;)))
Dzisiaj wracam z przyjemnie odświeżających Mazur do podwarszawskich zagajników... Żonie kończy się prowiant... :(
+++
Wombacie, czy jest jakiś szczególny powód dla którego zagiąłeś parol na ten bank? Ja to już bym pisał skargę do Prezesa... dla zasady...

I potem lament, że ludzie w parabankach biorą...
Rozumiem, że ta jazda wynika z Twojego samozatrudienia...? To są te ułatwienia dla przedsiębiorców, tak? A dlaczego nie leasing part two?
*
Zielonego zostało jeszcze na trzy dni, wytrzymam, reduty łatwo nie poddam :-))) Dziś wnuk nas nawiedził, bawimy się koparką... :-)

Nie ma szczególnego napięcia na akurat ten bank. Kilka złożyło ofertę i ta z BPH była niezła. Kuszące też było to zamiast zaświadczeń z ZUS i US na które trzeba zmarnować czas wystarczy im oświadczenie + wydruki opłat - co mogę sam zrobić szybko. Chodziło o to że mnie to nie zaangażuje czasowo jakoś okrutnie.
Sie okazuje że "przytul ratkę" i inne takie to nie taka słodycz jak na reklamie. Już tam byłem 3-4 razy, odwiedziłem 2 urzędy a to sie zanosi na to że to nie koniec :). W sumie moge iść na drugą strone ulicy i na podobnych warunkach mieć z PKO... nooo te 200zł drożej. Ale na 2 lata to nie robi.
Syf raczej to nie wynika z mojego samozatrudnienia bo tak by pewnie żądali zaświadczeń o dochodach, kwitu z kadr.. itd- pewnie wyszło by podobnie. Syf jest organizacyjny. Coś ma być zaraz a jest po 3 dniach.
Leasing nie bo leasing czegoś tak taniego w kategorii pojazd wychodzi bardzo drogo. Koszt ubezpieczenia rok w rok w wysokości prawie 25% wartości skutera, 50-200zł netto za każdy dokument jaki wystawiają ew. zmiana czegoś w dokumentach + normalne prowizje leasingowe w kontekście watości samego przedmiotu leasingu - to sporo. Kredyt jest tańszy, ja wybieram ubezpieczenia, mam swoje zniżki, nie płace za całą papierologię.. itd

!@#$/&&(*^$@@/&#$^#^/!!!!
Tyle mam do powiedzenia w tym temacie.
Wiem, mam uważać na język... :-)