BREDNIE ARASZA74 (pe)PEGI 42

Chryste Panie, Krupek, jaki Ty marudny się po tej Maladze zrobiłeś. Tęsknisz za tą cholerą, czy co...?
Rób prawko A, będziesz miał dostęp do tańszych sprzętów w większej pojemności, bo wszystkie leszcze z B (jak ja) rzuciły się na 125 :-))) Nie wiem jakie masz potrzeby, ale mnie 125 do miasta w zupełności zadowala, więc jak upolujesz coś jak Eadem, powinno być OK.
A teraz tylko: że za szybkie... że 4t... że w paski... że kymco...
Ciesz się chłopie, że nie białe :-)))
*
MadMax zaliczony. No nieprawdopodobna głupota :-)))))))))))))

Tak Krupku, ja też już zaczynam podejrzewać, że Twoja Malagutti po prostu popełniła seppuku... ;)))

Krupek - jak chcesz kat A robić to pamiętaj o koszcie tej imprezy (kurs + opłaty administracyjne). Plus ciuchy - na egzamin obecnie nie wpuszczą w trampkach czy bez rękawic. Po prostu miej to na uwadze ;)
Przejechałem się dziś z moją lubą do Tesco i nazad. Muszę powiedzieć, że bardzo podoba nam się komfort Atlantica. Miękka charakterystyka zawieszenia. Przy wolnych manewrach czuć masę skutera (200kg), podobnie przy nagłym hamowaniu. Uważam, że silnik 200cc dla tej masy jest absolutnym minimum. Przejechałbym się wersją 125 żeby porównać. BTW: w eurotaxie nie ma wersji 200 cc więc jestem podciągnięty pod wersję 250cc zarówno w US jak i w ubezpieczeniu. Taka ciekawostka.

A że przy okazji seppuku, zrobiła Ci nieco kuku... no cóż. Gdzie drwa... i w ten deseń (jak mawia nasz tu forumowy klasyk) :-)))

Araszu... w sobotę ponad +30C... nie powstrzymam się od upojnej (spokojnej) przejażdżki w T-shirt'cie...
Jak tam Twoje przenosiny? Kompletny... sukces? ;)))

Druid napisał:

Araszu... w sobotę ponad +30C... nie powstrzymam się od upojnej (spokojnej) przejażdżki w T-shirt'cie...

Jeśli nie będzie padać to można zrobić wypad nad (poprawnie mówiąc) Zalew Zegrzyński :P

Ja to nie za bardzo, bo będę miał z pół godziny na tę przejażdżkę, bo generalnie mam gości, ale warto wyjechać - choć na chwilę... ;)))

Prace trwają, firma do końca tygodnia w rozkroku (cztery studia czynne w nowym miejscu, cztery w starym), połowa ludzi na Rakowieckiej, połowa na Cybernetyki, ja biegam jak oszalały, net miał miesiąc poślizgu, a telefony dodatkowe 2 tygodnie... ciężko jest, ale się udaje. Najważniejsze, że wszystko ruszyło od pierwszego kopa :-)
Czyli niby sukces, ale cieszyć się nie ma czasu, straszna nerwówka jeszcze.
W weekendy jestem out of order, teraz też - trawnik wzywa, mam 2,5k do skoszenia, a pięknie rośnie to zielone... gówno :-)))) Więc wybaczcie Panowie, ale serio pierwsze wolne chwile mam zaplanowane na ostatni tydzień lipca... Do tego czasu najpierw masakra, a potem urlop...

Wczoraj i dziś wziąłem sobie urlop (wreszcie). Wczoraj załatwiłem sprawy administracyjne Apki a dziś trip będzie :) W południe wyjeżdżamy z moją piękną.

No to szerokości i przyczepności... ;)))

Podziękował ;)

Trip się udał, zrobiliśmy trochę trasy przy zalewie. W Nieporęcie nawet ładnie już, rowery i kajaki wystawili. Problemem tejże plaży w olbrzymiej (moim zdaniem) skali są takie zielone komaropodbne owady. Jest ich chyba kilkanaście na metr kwadratowy - w każdym razie nie da się tam normalnie przebywać. Ruszyliśmy na północ. W Serocku jest bardzo ładna i zadbana plaża z ogródkami piwnymi. Uwagę zwrócił malutki parking który na pewno nie wystarcza w weekend. A tu wrzucam dzisiejszą fotkę, już z zamontowanym kufrem

Zazdroszczę... piękna maszynka, piękna pogoda i jeszcze dzień wolny... ech... :-)

Widzisz arasz, u mnie z tym urlopem jest jak na lekarstwo. Na dziś dzień mam do wykorzystania 30 dni, if you know what I mean. Więc te 2 dni i 3 w przyszłym tygodniu są jak zbawienie ;)

Proszę bardzo Eadem lata sobie nad wodę a ja muszę chodzić na rehabilitację i kosić trawę tak być nie może!

Zadzwoniłem dzisiaj do Axy i sprawa poszła już do podpisania przez likwidatora mojej szkody a ja czekam na emaila z kosztorysem i formą wypłaty odszkodowania ciekawe na ile wycenili

http://m.youtube.com/watch?v=UAaW1BUSPP8
Dwanaście groszy, tylko nie płacz proszę
Dwanaście groszy w zębach tu przynoszę...^ :-)))

Daj mu chociaż nadzieję na... For a few dollars more... ;)))

A więc twierdzicie że będę bogaty xD

To może inwestycja w kat. A?