No tak, jak do scootracer... tylko kilka metrów dalej.
automatyczny azymut na wodpojnik?
zobaczymy jak bedzie. wsadziłem dysze 80, na dniach zmieniam wydech na Stage6 pro Replica bo podobno mocniejszy niż mój obecny NextR.
Wombat opłaca Ci się jak masz zamiar puścić ten skuter?
Dzisiejszego popołudnia miałem dosyć wam powiem a przez co? wczoraj wystawiłem Malaguti na olx a dzisiaj ciągłe maile telefony tragedia :/
Tarara, istne zbiorum fikum-fakum, vel. indywiduów wszelakich, a każden tamuj sobie nadal żyje po swojemu, bo w swoim własnym rytmie. I bądź tutaj mądrym. ;-)
Krupek, "opłacalność" w tej zabawie to aspekt który mnie interesuje najmniej :). Fun jest ważny.
A scooterkingzy odpaliły hamownie i jestem ciekaw wyników
Też jestem ciekaw wyniów, bo na tym sprzęcie, to już nawet oryginalnej naklejki pewnie nie ma :-)))
*
EDIT: tak, chodziło mi o azymut na najbliższy wodopój :-)
A scooterkingzy odpaliły hamownie i jestem ciekaw wyników
a ile sobie wołają?
"Jednorazowy koszt takiego pomiaru to 30 PLN, a żeby dokonać go wystarczy napisać do nas na: info@scooterkingz.pl w temacie umieszczając: Hamownia P4 + (Wasz pojazd, marka, model) oraz ustalić dogodny termin."
Świetna cena. W takim razie stestuję swojego Ciano.
Paci co myślisz o Kymco super 9? jest większy od mojego malaguti ale mniejszy od B&W i jest tego więcej i tańsze
Fajny, taka miniatura KACa. 2T 50?
miałem s9 jest całkiem niezły i dziadek z moich dawnych wpisów,jak jest zadbany od początku i dobrze dotarty jest nie do zaj.......:D do ''złomowania'' i z jednym remontem ponad 70k i dał go dzieciakom.a nowe kymco jak kupił to o mnie zapomniał.
Arasz chyba tak
Paci a jak wypada w porownaniu z am6?
Nie wypada, leży:D
S9 ma dokładnie ten sam silnik co B&W... ;)))
Się dziadek Druid obudził po tych swoich nalewkach :D
Byleś na działce?Stoi domek jeszcze,napary i zioła nie pokradzione?
Aż taka kupka w porownaniu z minarelli? myślałem że jak ma 6 kunia po odblokowaniu to nie ma tragedii
No nie, nie mam teraz specjalnie czasu, żeby pojechać... trochę domowej zadymy... ale za tydzień chyba ruszę... ;)))
Krupek napisał:
Aż taka kupka w porownaniu z minarelli? myślałem że jak ma 6 kunia po odblokowaniu to nie ma tragedii
Krupek am6 nawet cóś takiego potrafi no i nie ma co porównywać biegowki do cvt.
https://www.youtube.com/watch?v=UVPeeSdrsTA
To może inaczej jak wypada s9 w porównaniu do malaguti?