Jaki to rocznik? Pełnoletnia panna już jest?
Araszu, toż to już stara d...pa jest... :D
Albo inaczej... szwarno dzioucha... :)))
Pytam, żeby nam Paciego nie posadzili za rozbieranie nieletniej :-)
Na liczniku ponad tysiąc, na forum też pierwszy patyk stuknął.
Trzeba mieć chyba niezłego kota, żeby zamieścić 1000 postów o niczym ;-)
W ten oto sposób, mój kot jest z Wami :-)))
Eeee... to już nie jesteś kot... tylko stare wojsko... ;)))
Do forumozgredów jednak jeszcze nam trochę brakuje... ;)))
A tak na marginesie, nie czujesz, że w międzyczasie znacznie podciągnąłeś się ze scooterologii? :D
Przyczyna szumów w kasku wygląda tak: http://www.skuterowo.com/content/20150414_183801.jpg
Arasz napisałem w pierwszym poście o niej że z 92r to brzydkie kaczątko:)
Kto powiedział, że umiem czytać ze zrozumieniem, a już zapamiętać... :-)
No to Druid rację miał, szwarno dziołcha. Tym razem zmienisz oponki, czy też mająbyć zabytkowe...?
już zmienione
Święto lasu. Nie trzeba było zdejmować, same spadły... ? :-)))
Też były z 92...?
Nie są jak nowe już mam klienta na nie micheliny w oryginale były.też z 92r
Może to i metoda na życie? Jak tak Paci będziesz konserwował zabytki... to i sam się trochę przy okazji zakonserwujesz... :D
Za parę lat będzie jak znalazł...
Druid ale dzięki mnie twoje wnuki za 15lat taką hondę na żywo obejrzą a nie w internecie na fotkach bo realu wszystkie na zlomie:)
No pewnie i tak by było, gdybyś trzymał taką wystawę... ale Ty puszczasz do ludzi i wiadomo jak oni to będą traktowali?
Ludzie to psuje są... ;)))
Ps. A Twoją pasję szczerze podziwiam, choćbym się miał i z niektórych egzemplarzy naśmiewać... :)))
Marzy mi się Ryś ale ceny dobrych egzemplarzy mnie dobijają na starcie:(
http://olx.pl/oferta/motorower-rys-mr1b-CID5-ID3xJn5.html#d71fa62347
Och, kurde... piękna sztuka... w dzieciństwie pamiętam, że listonoszka na takim jeździła na Mazurach... rozruch był z pedałowania... śmiesznie to wyglądało ze względu na przełożenie... ;))))
Cena faktycznie... jak za Kymco Arasza... :D
I to jeszcze bez kwitów i trzeba się po urzędach nalatać.
Wracają starocia do łask i to w wielkim stylu. To nawet na ulicach w Wawie widać. Można trafić i wskę, i simsona... Wiadomo, że nie aż takie zabytki, bo szkoda do codziennego szargania, ale są i dają czadu ;')
*
Paci, a komu sprzedałeś Peugeocika? Sensowny jakiś klient? Zadba?
*
Druidzie... wypraszam sobie. Dałem znacznie więcej, bo...6300 :-)))
arasz74 napisał:
*
Druidzie... wypraszam sobie. Dałem znacznie więcej, bo...6300 :-)))
No to przepłaciłeś... a mogłeś mieć takiego czerwonego antyka... do tego biały kask... co za patriotyczny zestaw by był... :D
I po ptakach zatarta honda na cylindrze i znowu w plecy bo na składzie już nie mam:(