zahamuj kilka razy - tam sa takie siły że mechanicznie samo sie oczyści tam gdzie musi.
Tarcze to sie w zasadzie czyści tylko z konserwantu/oleju w chwili montażu. Potem to żyje własnym życiem.
CHyba że masz wżery na tłoczkach czy w zaciskach - no to trzeba rozkładać i oczyszczać/wymieniać. Ale sam styk tarcza-klocek sam sie czyści
OOo już! Za małego się będę łapać! Przeca nie mam ;)))
Pszam bardzo - nie napisałam, że o puszkę się rozchodzi, gdyby o moto to bym Wam … nie zawracała. Taa Espace.
Ehh… głupota ludzka nie zna granic - doskonale wiedziałam, że to się tak skończy, bo niby jak… - rzęch stoi ponad rok - po tym czasie nawet tarcze rude, wszystko się zblokowało, a teraz d…a zbita i kombinacje jak zrobić, żeby się nie narobić i ruszyć kupę złomu : /
Muszę zacząć od kupna nowego aku, bo kilkugodzinne ładowanie wystarczyło na 5 minut no i się wzięło i nawyświetlało awarii od … liku, odpalić nawet menda nie miała zamiaru.
Nie pytałem o skuta, tylko o Cadillaca - wróć, ChevyVana
Czyli reanimujesz autobus? Brawo, powodzenia. Masz większego małego niż spora część biologicznych posiadaczy A już na 100% nikt nie może Ci zarzucić braku jaj
Tak wiem, ścierwolet lata jak trzeba i to coraz szybciej nie/stety ;]
Nooo tapczan reanimuję, a jak nie da oznak życia to go dobiję - młotem ;]
Hi hi się uśmiałam, fakt nikt nie może mi zarzucić - w lodówce ze 20 mam ;]
To niestety naturalna kolej rzeczy, mało kto po zajęciu miejsc za sterami jeździ coraz wolniej. Mnie się zdarzyło dopiero po przesiadce z motocykla na powrót za kółko Większa świadomość nawierzchni działa na wyobraźnię :-)))
Niby świadomość posiadam, ale wyobraźnia płata figle ;]
*
Pełny sukces! Udało mi się wczoraj (młota się przestraszył). Zaparł się był osioł czterema … oponami i ani do przodu ani do tyłu, ze 20 min. się z nim mocowałam aż… poooszły konie po…piachu:)
Bea to pierwsza (i jedyna) kobieta którą znam, co sama reanimuje swoje samochody (i skutery) i jest w stanie to robić na chodniku leżąc pod trupem i grzebiąc na ślepo Takie rzeczy jak rozpięcie się przewodu paliwowego podczas jazdy jej nie ruszają. TWARDA SZTUKA Ale niech się sama tłumaczy
Ha! Lou nie wierzyłeś we mnie ?! Shame on you! ;)))
Sama jak sama - silnik pomógł
*
Espace IV 1.9 DCI, 2007r.
*
Oj tam, oj tam, aleś mnie posłodził… się zarumieniłam jak jakaś młódka
Leśniku kochany (Leśny Dziadu znaczy), przecież żeby Cię nie rozpoznać po pierwszych znakach wystukanych na klawiaturze, to byś musiał zmienić swoją osobowość, a wtedy… co to za atrakcja?