Obraziłeś się na mnie, łajzo, czy co...? ;-))) Ślę SeSesmany, a Ty nic. Człowiek zaczyna nerwowo sprawdzać nekrologi... :-(
Paci szykuje nam hacjendę na poczet odwiedzin w sezonie :P
Nooo nareszcie! Eee i widzę w dobrej formie, zwyzywał nas na dzień dobry, znaczy wsio ok;)))
Odzywaj się zgredzie czasami, bo paznokcie już do krwi poobgryzane ;))))))))
https://www.youtube.com/watch?v=NOF9OKrcl-M
Jedno z tych udogodnień, które mogłoby być zastosowane w kaskach :)
tak, tylko kask by był cięższy o 34Ah akumulator - co mogło by być lekko uciążliwe przy zakładaniu... albo jakby ci na nogę upadł.
O Zulusie ! Ty widzisz to co ja?! ;))))))))))))
*
Nie zadzieraj z Misiaczkiem;)))
Król Julian się objawił nam. W kasku z futra.
To wszystko przez te wirusy teraz jest epidemia. Ludzie, komputery.. wszystko poinfekowane.
Aaa... to król Julian, a myślałam, że king Zulus - miłościwie nam panujący ( w tym wątku) :-)))))
Coś widzę, że co poniektórym humorek dopisuje na koniec tygodnia :)))
Tak, to jest król Zulus. Ale on ma na na drugie Julian. Zulus Julian King. Właściciel patentu na dzidę oraz rzeź w dżungli.
Oj ... coś ugrzązł w tej (miejskiej) dżungli, ale jak się pokaże, to nie chciałabym być w Twoim futrze Wombatku! ;)))))))))
Myślisz że bedzie patroszenie szczura dzidom bojowom kutkom?
Może się paciorkami wykupię.. :D
Zulus na błyskotki nie poleci, to nie sroka... (może banany?);)))
Patroszyć to może nie będzie, ale skalp stracisz jak nic! ;)))
*
Niestety nie będę świadkiem tej rzezi, muszę uciekać, ale wpadnę później pobojowisko zobaczyć;)))))
Skalpy to w innej kulturze. Tutaj raczej jednak widział bym zmniejszenie głowy i klasyczny strzał dzidy. ew. taś taś - i do lwa :)
No proszę, o goleniu to bleee ale sklapowanie i dzidy jak najbardziej. F*ck logic ;)
Skalp, to dany ten Wombat wyleniały już stracił :-)))))))))))))))
Teraz może już tylko stracić resztki godności. Jak go złapię, bedzie mój... :-)))))))))))))
*
Zulu w kasku zmienił się w wombatowatego ochlapusika :-))))))))))))))
co za naród. Zulusy jak wilki..
Spojrzał wilkiem i znikł w buszu;)))))
Wombat napisał:
Skalpy to w innej kulturze.
Multi Kulti teraz modne;)))
Eadem, publika rządna krwi, a Ty się nie zacinasz przy goleniu;)))
No Zulusie ... czujem siem zgorszona tymi weekendowymi marzeniami sennymi Wombata;)))
Jak tam ? Druid Cię nawiedził? :)))
Oj nawiedził, nawiedził. Przy okazji spożyliśmy po porcji wspaniałych sałatek, okrutnie dietetycznych i obgadaliśmy - kogo się dało.
Aaaa, no to wszystko jasne... już wiem dlaczego mnie tak uszy ^piekły^ ;)))))