O wodowaniu już mówiłem, ponoć miało coś być u Druida ale nie wiem na czym stanęło.
Nooo... sam wszystko wypił ;))))))
Skandal...
Po trzykroć skandal... ale bea po przespacerowaniu się wieczorem z psem na jutrzejszy wyjazd do miasta dołożę jeszcze dwa kółka... miałaś rację...
No przeca żartowałam, ale przynajmniej Ciebie udało mi się sprowokować, żebyś nam się objawił;))))) Paci twardy jest...;)))
*
No to cieszę się bardzo, przynajmniej Zulus zobaczy Cię jutro w jednym kawałku;)))))
Już wrótce Druidzie, nie będziesz musiał jechać do miasta... no, chyba że przez Podkowę... :-)))
Paszport będę potrzebował do przejechania przez Podkowę...
A może i winietę :-)))
rozumiem że automatycznie dla ^nowoprzyjętych ościennych^ stawki OC wzrastają jak dla M.ST. Warszawa?
Sie ludzie ucieszom...
i tak Zielonom Wyspom bendzie właśnie Podkowa. Co robić, czas do lasu :P
No... i zgodnie z wieloletnią ludową tradycją, obejrzałem sobie Dzień świstaka... Co zrobię, że to lubię... :)
O żesz... przegapiłam... czyli jeszcze 6 tyg. zimy :/ , a to złośliwy futrzak;)
Ja nie przegapiłem, ale nie chciałem Was dobijać...
Futrzaki tak mają. Niby takie milusie, ale te ząbki, pazurzyska...
Trzeba się pilnować... :-)))
Dostałeś zgodę od Wąbaciątka na rozpowszechnianie Jego wizerunku ?!;)))))
Jeszcze Cię pozwie za bezprawne wykorzystanie... ! (wizerunku, oczywiście!) ;)))))))))
Mógł nie wrzucać swoich fotek do sieci... a powrzucane jest... oj, jest. A niektóre, cóż, mocno intymne :-)
I tak najfajniejsze są te z dzieciństwa :-)))
*
Paci zaczyna mnie martwić. Naprawdę nie zareagował na SMSa, cholera...
*
No co mnie straszysz ?! Oj tam sms-y... Zadzwonić nie możesz?
Możesz, tylko bardzo nie lubię ludziom D. zawracać. Jeszcze poczekam...
ej może normalnie niedźwiedzie lub dziki opanowały stacje przekaźnikową i stąd problemy
No... oby nie Wombaty, wtedy znikąd ratunku...;)))
*
Zulusku, ja też tak mam, ale zawsze możesz zwalić na mnie, no wiesz... silnie przewrażliwiona...;)))))
Ja do Paci nr nie mam, to i ^nękać^ go nie mam jak;)
A może zapomniał numera zarejestrować ...?;)
żyje zgredziaro i zgredy a wombat nadal brzydki