...i wtedy jest samuraj-ekspert, prawie Ninja :-)
*
Dawaj, Bea, o tej depilacji :-)))))))))))))))))))
Dobra, dobra... nie prowokuj, znając życie zboczymy zaraz w jakieś okolice... intymne;))))))
Chociaż... może to jedyny sposób, żeby wywołać wilka (Paci) z lasu !;)))))))
^KONWÓJ^ - bardzo dobre, ale mroczne i ciężkie kino. Genialny Czop (jak zwykle), świetny Więckiewicz, bardzo dobry Bluszcz i Gajos (już naprawdę czuć lecące latka), dobry Simlat. Ale klimat mocno duszny i po takim czymś, warto obejrzeć coś lżejszego, żeby się odstresować: Rambo, Rocky, Predatora... :-)))
Następną środę spędzimy z Wisłocką :-)))))))))))))))
*
Nie tknąłem dziś skuta i - patrząc za okno - słusznie :-(
Mówisz, że za tydzień się będziesz dokształcał? ;))) Z tej Sztuki recenzji nie oczekuję, przynajmniej nie na forum publicznym..;)))))))
* Ja też odpuściłam, porządnie mnie zasypało:/
Tak, będę się dokształcał :-))) Po ^Bogach^ (ten sam reżyser i scenarzysta) mam nadzieję, na sporą dozę przyjemności (w kinie... na razie... nie brnijmy...). To był naprawdę świetny film.
*
Druid się coś odgraża, że mnie jutro nawiedzi, więc może jest to zwiastun odwilży. Albo podstępna bestia użyje pojazdu o zwiększonej ilości kółek :-)))
Spora doza przyjemności ... w kinie (?!) aż takich wrażeń potrzebujesz?!!!;)))))))
No dobra... nie brnijmy...;)))
*
No to przynajmniej Ciebie nawiedzi, bo tutaj coś rzadko zagląda:(((
Jak użyje 2 kółek, to Go kopnij ode mnie w cztery litery - warunki niesprzyjające:/
No chyba że się zaopatrzy w 2 płozy :)))
Druid zgłaszał, że częściej przesiaduje na FB, a ponieważ ani ja, ani Ty, nie pływamy w tym bajorku, no to kontakt jest... sporadyczny. To wszystko i tak nie tłumaczy Paciego... Gdzie się ta cholera znów zaszyła...
*
Rozpędziłem się z wymianami szybek i kupiłem kolejną, tym razem większą. Rok temu nam wnuk nieco uszkodził tablet, więc na najbliższy weekend zaplanowane wstępnie majsterkowanie przy wymianie w większym sprzęcie.
Chyba, że jednak dojdzie do przeprowadzania młodzieży do nowego lokum, to wtedy czasu wolnego nie będzie... i tablecik sobie poczeka.
O, takie cudo tym razem do przeklejenia:
http://allegro.pl/dotyk-digitizer-ekran-samsung-galaxy-tab3-7-0-t210-i5396555517.html
Zulusie... obiecuję użycie zwiększonej liczby kółek. Jazda na jednym kółku to dla mnie wyzwanie, któremu nie będę próbował sprostać... :)))))))
+++
A Ty bea, to co się nagle w BHP zamieniasz? Śmigasz po tym lodzie u siebie, a mnie żałujesz. Ja tylko trochę, byle do głównej drogi... tam już czarno i normalnie... :)))))
+++
Jak nas przeprowadzą do Wa-wy to jeszcze bardziej będą odśnieżać i będzie jeszcze normalniej... :)))))))))
+++
Zulusie, a Lumie też naprawiasz? :)))))
Nie wiem, nie próbowałem... jeszcze :-)))
W tym moim trochę gorzej - wyświetlacz lcd, nie opłaca się wymieniać;)
A z Pacim podejrzana sprawa może Misiaczek Go przyblokował, iluminuje , eliminuje i blokuje...;)))))
Druid Ty mnie przeprowadzką nie strasz, nie po to się wyprowadzałam z W-wy, żeby teraz wracać...;))) Obiło mi się coś o uszy, niezłe zapędy terytorialne...:/ ale... to znaczy, że będziemy z jednej wsi!;))))))))))
No nie przesadzaj... inspektora BHP tu ze mnie robisz....;)))) To z troski...:)))
Nawet ja dzisiaj skapitulowałam, warunki mnie przerosły, zdrowy rozsądek wygrał;)))))
paci tez moze eliminowac i blokowac
To co? Sam się zablokował? ;)))
Jakby go tu odblokować...? ;)
Zulus wymyśl coś, lepiej go znasz!;)))
Paci, odblokuj się! :-)
*
Zblokowało go na dobre, nawet posłany eSeSMan wrócił z niczym... :-(
No nie...:( Że ze mną nie chce gadać, to jeszcze mogę zrozumieć, ale z Tobą...?:/
Cóż.. poczekajmy, może się nad nami zlituje i się odblokuje;)
Jak nie... to Go najedziemy i odblokujemy ;)))
Eadem muszę powiedzieć że Cię podziwiam u mnie jak przychodzi czas golenia który staram się wydłużać najbardziej jak się da bo mnie wkurrr że płakać się chcę a Ty zachwycasz się maszynkami do golenia czego nie mogę pojąć :D na moje szczęście przyszła ta homosiowa moda na puszyste brody niczym hamerykański lump z pod mostu to przynajmniej te starsze babki pod kościołami nie rzucają we mnie sztucznymi szczękami w obawie o da pani pinć złoty na bułke :)
Miałem dziś okazję przejechać się po mieście Transitem. Ciekawe doświadczenie, nie było tak trudno jak sądziłem. Oczywiście parkowanie tyłem to już osobna sprawa w takim gabarycie, ale ogólnie fajna sprawa taki busik :)
Im większy busik, tym sprawa fajniejsza :-) Ciężarówki też są super, ale dziwnie robi się dopiero za fajerą w autobusie. Odpalasz i... zupełnie nie czujesz, co się dzieje :-)))
*
Widzisz Bea, równowaga w przyrodzie musi być. Paci się zapodział, odnalazł się Krupek -)
A w międzyczasie jaram się coraz bardziej, ponieważ już niebawem będzie wodowanie Atlantyku :P
Oby.
Wreszcie zacznie Ci się wszystko układać -)
Krupek to taki Ghost Rider ... pojawia się i znika...;)))
*
Eadem, żeby czasami się nie okazało, że ten króciec będzie płynął do Ciebie przez Atlantyk;)))
Ale jak wodowanie, to i flaszka by się przydała, znaczy pijemy (?)...;))))))