BREDNIE ARASZA74 (pe)PEGI 42

Zanabyłem niedawno mini farelkę na 12V o mocy 150W. Były też i 300W ale to już za duży pobór prądu (ponad 15A). Szału nie ma, ale coś tam daje. Na pewno dobre do przyspieszenia procesu ogrzewania wnętrza niedużego pojazdu.

Wombat napisał:

łysy ten bigel

Chyba właściciel;)))

rollgaz odmarzł :). sytuacja jest dynamicznie zmienna

Nic mi nie zardzewiało, sprzęt w pełnej okazałości:

już myślałem że zamieściłeś zdjęcie swojego sprzęta niezardzewiałego i az się bałem klikać

WOW! ;))) Arasz, ale żeś laskę wyhaczył na tego sprzęciora!;)))))
Cóż.... jaki sprzęt taka laska...;)))))
* Wombat, rano i tak będzie: rollgazzz zzzamarzł;)))

Sprzęcior jak się patrzy Zulusie i laska czarowna... :))))))
+++
Dzisiaj Wombacie może ci nie zamarznie, ale jutro to już pewnie tak... Najlepiej byłoby nim poruszać tuż przed zamarznięciem... Albo zajedź do mnie jutro do garażu, wygrzejemy go suszarką, albo opalarką, przesmarujesz i... po problemie... :)))))))

Nie dość, że poniedziałek, to... Blue Monday;)

Bea, nie kracz, w piątek był 13, a było całkiem fajnie :-)))
*
Jak Wam minął weekend? U mnie aktywnie, w piątek impreza (40 znajomej), w sobotę wiercenie w glazurze u młodych (ponad 30 dziur - człowiek demolka w akcji), w niedzielę impra rodzinna (urodziny młodszego). Byłe tyle biegania, że nie wpadłem na WOŚPowców i skończyło się przelewem późnym wieczorem :-))) Zima, działki nie ma, a i tak popierdzielamy z żonką na wysokości lamperii :-))))))))))))))))

No proszę... aktywne spędzanie czasu najlepszym antidotum na przesądy i zabobony ;)
Ja trochę mniej aktywnie, ale za to moja córka wczoraj dzielnie wspierała WOŚP , od rana do wieczora z puszką po wsi biegała , prawie 3 tys. zebrała:)))

No to piknie, bardzo ładna sumka, dzielny dzieciak :-)

Ano dzielna - po mamusi;)))
Od lat szczczenięcych wkładam do głowy coby nieść pomoc bliźniemu swemu, więc od kilku lat z zaangażowanien działa w wolontariacie (z własnej i nieprzymuszonej woli), nie tylko WOŚP, ale i zbiórki dla hospicjum, Domy Dziecka, kosztowne operacje itp.
A inni gdzie się podziali?
Blue monday-owa deprecha Was dopadła?;)))
Wombat walczy z rollgazem... Paci próbuje dogonić Beagla... Eadem smaruje białym smarem co popadnie... a Druid zasuwa ile fabryka dała Wisłostradą ?! ;)))))

w pracy kochana. PKB trzeba wyrabiać.

No Bea, toż to stara prawda - jak nie posmarujesz to nie pojedziesz ;)
U mnie dziś business as usual.

Oooooo ...! Ludu Pracujący Stolicy! ;)))
Przodownicy pracy! ... tylko norm za bardzo nie zawyżajcie! ;)))

Beagla młoda z teściową i szwagrem gania,ja mam wywalone bo nie moje kury:D

Nooo to może na rosół się załapiesz;)))

Te kury starsze ode mnie:D

Dorodne MILFy :P

WTF?!
Eadem Ty zboczeńcu !!!!! ;)))))
My o zupie, Ty o du...e?! ;))))))