BREDNIE ARASZA74 (pe)PEGI 42

Pory roku dzielą się na: wiosnę, lato, gnój i syf. Więc nie ma się co dziwić, że deprecha.

bea555 tobie zdechła świnka a ja zostałem obdarowany beaglem za free [na feler krotki ogon:(
taka jak tu

Ooooo.... sweet!;)))))
Chyba nie chcesz się go ^ pozbyć ^? Taki feler to nie feler!;))))))

ta pozbyć,mi ten feler nie przeszkadza a za free rasowy piesek:) chociaż jak mi ucieka to by ten ogon się przydał bo łatwiej złapać :-)

Hahaha;) To dobrze, że ma krótki, pomęcz się - trochę sportu nikomu nie zaszkodzi;)))))
A już myślałam, że chcesz oddać w dobre ręce.;))))))

Paci - beagle, to wytrawne myśliwskie zwierzaki, które muszą dużo biegać. Na Mazurach mam sąsiada - podleśniczego, który jadąc do pracy w lesie samochodem puszcza go na smyczy przodem. Pies jest przeszczęśliwy. Na podwórku rozpiął linkę między budynkami, zaczepił uprząż na długiej gumie i jego beagle lata jak trolejbus. Jak go nieuważnie wypuści, to gigant po lesie przez kilka godzin... :)))))))
+++
Bea... to smutne. Zawszeć to domownik... :(((((((((
+++
Na deprechę powiem Wam coś optymistycznego. Jeszcze tylko 12 dni i miniemy średnio najzimniejszy dzień roku. Kiedyś obsługiwałem stację meteorologiczną i mając dostęp do danych i mikrokomputer ZX Spectrum, policzyłem średnią temperaturę powietrza dla każdego dnia roku z 30 lat. No i właśnie wyszło, że najzimniejszy dzień roku jest około 25 stycznia. Potem powinno być już coraz cieplej... ;))))))))

jeżowa pełnia szczęścia :P
https://youtu.be/G95qTZNjzvc?t=5m10s

Druid,Młodej i teściowej podrzuciłem kukułcze jajo:D,niech biegają im się przyda:D
Co do charakteru to wredne jak jej pancio,już owczarka niemieckiego z kojca wyprosiła;)

Angole nienawidzą Fryców :-)))

rollgaz znowu zamarzł... szyt

Tempomat generacji 1.0 :-)))

raczej ogranicznik prędkości. no nie odkręcisz choćbyś chciał :)
Ale teraz jest +1 to chyba odmarza

Byle przetrwać ten syf, byle do wiosny.

A może on zardzewiał... :-)

tobie zardzewiał

Wombatku w dzień odmarznie w nocy zamarznie... coś mi się wydaje , że na razie nie pojeździsz...;)))
*
Druid, dzięki za zrozumienie...:) Ja to już duża dziewczynka jestem, ale dzieciaki trochę gorzej radzą sobie z emocjami...:/

O

Oooooo!;))) Przytulanka;)))
Takiej to dobrze;)))

Dziewczyna zrobiła fotki jak spaliśmy:)

łysy ten bigel