Pimp my Beetle.
A co ty żeś z gospodarstwami wystrzelił..? :)
Eadem... gospodarstwa tańsze niż Tucson, poniał?;)
Akurat o to nie trudno, wszak klasa średnia to pojazdy od 100tys w górę. A klasa ekonomiczna to okolice 50tys.
A na wawie często widać wille na kołach lub nawet pałace :P
Na chłopski rozum to zamiast Tucsona za 113k, wolał bym kase w takie właśnie zainwestować a śmigać cc jak ty:)
[na aucie traci sie każdego dnia a ziemia nie tanieje]
Ci co śmigają ^willami na kołach^ zazwyczaj też w willach mieszkają , a i hektary mają ;)
Dla nich samochód to taka ^wisienka na torcie^ , nie muszą podejmować życiowej (?) decyzji ... albo ziemia albo bryka.;)))
paci napisał:
Na chłopski rozum to zamiast Tucsona za 113k, wolał bym kase w takie właśnie zainwestować a śmigać cc jak ty:)
[na aucie traci sie każdego dnia a ziemia nie tanieje]</blockquote
nawet jakbym teraz zacząć mieć hajs, to i tak bym dalej cienkim jeździł - bo mi styka, tym bardziej na miasto
Mnie niestety z Żuków, to kręcą takie: https://www.youtube.com/watch?v=YAyzSp4Kmt0
Żeby móc do gospodarstwa dojechać :-))))
jak ma się ziemie to się i bryka :)
Druid napisał:
Te raki, to inspirujący pomysł... ;)))))
Nieprawdaż? ;)))
Kilka razy zdarzyło mi się ^wyślizgnąć^ z podporządkowanej na główną o te parę centymetrów za daleko...;) - awaryjne dohamowanie nic nie dało, buty za śliskie;) , a tak zakładasz taki wynalazek ...et voilà! - hamowanie ^nożne^ doskonałe;)))))
http://armyzone.pl/product.php?id_product=79
Jeszcze nie testowałam, ale kto wie...?;)))
A jutro zamierzam ruszyć tradycyjnie , bez raków, wreeeszcie ma być +1:)))
Jeee, odpuszczą rygle :D
i... rollgazy;)))))
Zamiast raków na jutro to:
raczej to
Się tak bea nie wyrywaj nadmiernie. +1C przy tak wymrożonym podłożu, to gwarancja uroczej ślizgawki. Nawet raki mogą nie pomóc. Zachowaj skrajną ostrożność... Wróg może być niewidoczny... :)))))
+++
Zrobiłem dzisiaj tak z 60km po mieście i nieco mnie przechłodziło...Tak mi wyszło, że przy 90km/h odczuwalna temperatura powinna zbliżać się do -30C... :((((((((
Trenuj, Druidzie, trenuj, ćwicz umysł i ciało. Wkrótce mogą wrócić kibitki, będzie jak znalazł... :-(((
Zamiast Ghost Rider będzie Frost Rider.
Druid, ty mnie wykończysz! Chcesz mi powiedzieć , że śmigałeś dzisiaj 90km/h ?! W takie warunki?! Kamikaze!!!!
Druid napisał:
Zachowaj skrajną ostrożność... Wróg może być niewidoczny... :)))))
I kto to mówi?! ;)
I tak Ci tego winka domowej roboty nie odpuszczę, więc się lepiej nigdzie stąd nie wybieraj!!! ;)
Na liczniku była 100-wa, więc myślę, że z 90 to było, ale na Wisłostradzie na Bielanach, więc spokojnie... Sama wiesz, że problem jest na zakrętach, a nie na prostej... :)))))))
Zdumiał mnie mercedes, który jechał za mną jakieś 3 km, kompletnie bez żadnych świateł... To dopiero był Ghost Rider... :)))))
+++
Frost Rider... hmmm... niezłe... Swoją drogą, na zimę powinno się doczepiać wózek boczny do motocykla i byłoby po kłopocie... :)))))))
Jakbym miał możliwość posiadania w kolekcji motocykla z wózkiem, to chętnie bym z niego korzystał :)
Druid napisał:
Na liczniku była 100-wa, więc myślę, że z 90 to było, ale na Wisłostradzie na Bielanach, więc spokojnie...
Ja Ci zaraz dam: SPOKOJNIE (!) to popamiętasz!!!! ;)))
Wisłostrada... > ^ autostrada ^ ... > Highway to Hell ?!
Wólkę mijasz po drodze? Aż tak Ci się spieszy... ?! :/