Tam to chyba trzeba teraz z maskami przeciwgazowymi się wybierać... :((((
+++
No, Kochani... na mapach pogody w przyszłą środę większe opady śniegu, a w okolicach 10 stycznia większy mróz. Tak nawet do -17-18C w nocy... Przed kawałkiem zimy chyba jednak nie umkniemy... :))))))
*
Prognoza mrożąca krew w żyłach;)
Trza by się jaką nalewką rozgrzać ! ;)))
No śmiech przez łzy, a co mi zostało na ten moment. Znając życie, odezwą się na samym początku mrozów. ZAKŁADAJĄC, że się sami odezwą. Ja nie wiem, czy pojęcie PRu jest tam jakkolwiek kojarzone.
Z tego co pisałeś, to PR z lat PRL-u, chyba nie znają takiego pojęcia.
Cóż, pomimo moich szczerych chęci i olbrzymiej cierpliwości, z każdym kolejnym tygodniem (miesiącem?) nie polepszają swojej sytuacji...
Eadem nie chcę się wpierdzielać ale czasem trzeba trochę ostrzej żeby zobaczyć reakcje serwisu skoro ewidentnie Cię zlewają
Zagląda, zagląda, tylko lepiej wieczorem nie pisać, bo się paluszki, nóżki i język plączą :-) Bardziej niż zwykle :-))) Dziś od rana leczę się grzanym sokiem (z piwem) i capię na kilometr jak wędzonka (nocne ognisko zapisało swój ślad w ciuchach). W pokoiku jeszcze dym w oczy szczypie, ale było bosko ;-))) Z pominięciem momentu, a którym przyszla kolej wytarzać wujka Arasza w śniegu i dopadła mnie ta zgraja... Brrr... :-))) Dziś luzik, pośmigałem od 9:30 i czas na małe z sokiem. Relaksik, szczeniarnia jeszcze ogarnia pieluchy :-)
Otóż to. Tak jak pisałem, miałem tam jechać w minionym tygodniu ale nie było możliwości czasowej. A może być i tak że między świętami a nowym rokiem nie pracują. Tak by wynikało z info od Bea. Więc tak czy siak po nowym roku już będzie z mojej strony inna rozmowa.
Nooo jesteś Zulusku !!!;)
Ojjj... to mocno musiałeś być znieczulony, że dałeś się w śniegu sponiewierać;)))
Fakt - góralskie ogniska - niezapomniane:)
*
Eadem, aż tak nie wnikałam, przed świętami pracowali, a czy pomiędzy to nie wiem.
Zresztą to już nieważne.
*Z Nowym Rokiem Nowym Krokiem"
Bardziej zdecydowanym krokiem Eadem ;)))
Dla Wszystkich najserdeczniejsze życzenia Noworoczne! :)
Oby Nowy Rok był lepszy od poprzedniego ! :)))
Zulu z prezydentem na nartach śmiga.. no ładnie ładnie..
No... to sezon 2016 uważam za zakończony. Wszystkiego dobrego na Nowy Rok. Polo Cocta dla każdego!!! :)))))))
Ja się dołączam, niech w przyszłym roku wszystkim Polokoktowcom będzie tylko z górki!
A co do towarzystwa na nartach, na swoje nie narzekam, a na stoku - gdzie bym nie pojechał - teraz zawsze trafię kogoś, z kim się nie napiję...
Smutne to, bo do niedawna na każdym stoku miał się człowiek ochotę napić z każdym/kimkolwiek... Co zrobić, czasy się zmieniają i jest przecież... lepiej...?
Buziaki!!!
Zulusku następnym razem zabieramy się z Tobą , coby towarzystwa do wypitki Ci nie zbrakło! ;)))
Wracaj na Niziny, heeej! ;)))
Lecę balować. See ya!
Taaa... see ya later crocodile... kurza twarz! ;)
Takiemu to dobrze! A u mnie Kinder Party! ;)))
Udanej zabawy Eadem! :)))
see ya later alligator.. słonko:)
...
After a while, crocodile
Bye-bye, butterfly... ;)))
---
Słoneczko:)
Słonko to by się przydało w tą szarą pogodę.
Ja tam śmigam,śnieg sobie pada i co tam:)
Noworoczne ALOHA!
Właśnie otworzyłem swój sezon 2017... dojechałem do pracy skuterkiem po czarnym i suchym, po czym natychmiast zasypało na biało :-))) A mam trochę spraw do pozałatwiania na mieście... będzie walka :-)))))))))))))))))))))