BREDNIE ARASZA74 (pe)PEGI 42

I to już chyba do Świąt koniec... Nie powinno więcej padać, przynajmniej nie w ilościach sprawiających problemy... :)))
+++
W na moim kierunku dojazdu do miasta zrobiło się niefajnie po zamknięciu Górczewskiej. Nawet wieczorem zjazd z S8 w kierunku Bemowa, to był jakiś sen wariata. Strach teraz wsiadać do samochodu, bo dotarcie do celu jest totalnie nieprzewidywalne... ;))))

Hahaha... tak mi przykro Zulusku...;)))
Ja nie mam tej alternatywy, autobusik czasami by się przydał;)
Mój wybór ... albo zasuwam na pieszo parę kilometrów w jedną i drugą stronę , albo jadę skuterem mimo wszystko , no i... przeważnie jadę, ale żeby to mądre było, to nie powiem;)))
Mam nadzieję, że Twoje prognozy się sprawdzą Druidzie - nasza forumowa pogodynko;)))

Taka przerośnięta ta pogodynka;D

Ta... dla mnie też (nieprzewidywalne). O poranku rozleniwiła mnie możliwość dojazdu skutem (bo to 15-20 minut, a nie 45-90 jak autobusem), więc zaskoczony sniegiem wyruszyłem 15 minut później niż zwykle. Do pracy dotarłem na 9:30 (zamiast 8:30). Kilka minut różnicy w starcie i godzina różnicy w dotarciu do celu. Bajka :-)

Testuję sobie elastyczność tego lajt mobile w ramach przeniesienia numeru. W umowie miałem wzięty no limit na komórki, smsy i mms + 10GB LTE. Stacjonarne płatne, przy czym można było dobrać promocyjnie za 2zł/mies również no limit na stacjonarne. I dziś się ich spytałem, czy na chwilę obecną (czyli już w trakcie trwania umowy) mogę dobrać ten pakiet. Okazało się, że tak i będzie aktywny od stycznia. Na razie nie mam zastrzeżeń w takim razie.
Względem dużych operatorów nie mają (póki co) możliwości kontrolowania pakietów internetu przez www (tylko mailowo lub infolinia) oraz nie mają aplikacji na popularne systemy. Mnie to akurat nie przeszkadza. Poniżej zestawienie z komórkomatu, którym się posługiwałem przy szukaniu oferty.
https://komorkomat.pl/abonament?&min=bez%20limitu&sms=bez%20limitu&net=10&cena=30&sort=of_cena%2CASC&nowa=2

No i po śniegu, deszcz wszystko spłukał, z dwojga złego wybieram to drugie - większe szanse na przeżycie;)))
Bałwan był rano, teraz jest zmokła kura;)))
Ojjj... odchoruję te ekscesy;)
*
Paci, nie wiem, nie widziałam, może i prze...wyrośnięty, biorę w ciemno , bo bardzo lubieję Druida, jako forumowy Pogodynek jest niezastąpiony;)))
No Ty to byś wolał pewnie jaką... TopModel-kę?Hę?;)))
*
Zulusku... życie to nie bajka, szczególnie w Wawie...;)

No i deszcz spłukał... czekamy teraz, aż pod wieczór zamarznie. Będzie wesoło :-)

https://www.olx.pl/oferta/fiat-uno-1-0-dla-kolekcjonera-CID5-IDjcu9T.html
Fajny, do kompletu jeszcze bym zrobił ceramikę na lakier i można hulać w stylu young timer :)

^ceramika^ na lakier to taki magnetyzer.

W każdym razie ochrona dodatkowa się przyda. Takie klasyki mają urok.

Klasyk to klasa sama w sobie
http://otomoto.pl/oferta/mazda-626-fabrycznie-nowa-mazda-626-gt-gc-2-0i-hatchback-z-1986r-unikat-ID6y4mNb.html#xtor=SEC-8

Można i tak
https://www.olx.pl/oferta/sprzedam-CID5-IDeJMrP.html#01107707ba

Ja tam nic nie chce mówić ale zapewne te wasze young timery to mają po cztery butle pianki w progach xD

Te za pincet na pewno ;)

taki staruszek niejeden nowy przeżyje;)

Nie tylko staruszek :-) Moja maszyna dociąga do 210K km. Jak powiedział w poniedziałek mechanik (który zazwyczaj nie klnie przy klientach): ^ nie ma się do czego przyp....ć^
Co mię cieszy przeogromnie.
Nie zmieniam :-)

A ja dziś z pracy do domu na... rowerku. Zimno, ale nie ma tragedii, tylko kondycja...a raczej całkowity jej brak... słabiutko :-)))
*
Widziałem też dziś zjawisko na skuterze (stojące w korku na Prymasa): kobitka, na oko +/-50, przy kości, skórzane opięte spodnie, skórzany ROZPIĘTY!!! płaszcz, kozaki na wysokiej szpilce.... WOW! :-)

no ja się dziś z 2-5 gostkami na skuterach mijałem. pomachaliśmy sobie.

Nooo Zulusku, wreszcie znam Twój typ;) WOW!;)))
A u mnie na skuterze dzisiaj tylko ja śmigałam, chętnych brak, zresztą... i tak mi nikt łapki nie wystawia:(((

chamy czyli. ja kiwam jak mogę wszystkim