BREDNIE ARASZA74 (pe)PEGI 42

No i tak niestety weryfikuje się jakość serwisu... Następnym razem strzel im focha... :)

Nie będzie następnego razu :-)

No coś Ty, nie wyżywaj się na niewinnym skuterze... Daj mu szansę na przegląd po 1000km...
Fakt, mógł się bronić, strzelić im z rury... Oszczać benzyną... W ostateczności wylać im olej pod nogi... Ale może to skuter pacyfista? :))))

Już tak mam, jak tracę zaufanie, to zmieniam.
Tym razem tylko serwis :-)

Siema zgredy nowy zakup:) 96r. wszystkie niemieckie blokady do 45kmh[będzie trzeba poszukać gdzie bo dziadostwo wchodzi na 4k i ch] uwaga przebieg oryginalny 6400 wyrwany diabłu z gardła :D
http://olx.pl/oferta/motoryzacja-CID5-ID8TZi5.html#2cbfa58874

Kucze, Kiler, wynalazek niemożebny... Napisz o nim coś więcej...
Jak go zrobisz na błysk, to nikt w promieniu 200km nie będzie miał bardziej pedalskiego skuterka... :)))))
Jak z częściami do niego? Ale czadersko niestandardowy... :D
+++
A jak jeszcze pierdykniesz taki kolorek... :)))))))))

http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-anzeige/schlachtfest-peugeot-zenith-speedake-buxy-hercules-limbo-reggae/288135581-305-16286?ref=search

Części są,zdejmę blokady,kupię oryginalny wydech,lakieru nie będę tykał zostanie oryginał [gdzieniegdzie klar złazi] i do klienta z takim przebiegiem ten rocznik normalnie rarytas a schowek ma z przodu pod maską:D

Ja pierdzielę, ale strzała,
zwala z nóg nawet pedała
jak jej machniesz kolor piękny,
to zaślini się bezzębny
każdy zgredzik, nawet dżedaj,
tylko mu ją potem sprzedaj
bo marzenie niespełnione,
ciągnie go na drugą stronę
więc do światła może biec,
a tak jest najłatwiej lec
Super sprawa, Paci, druchu
Ktoś dopuści to do ruchu?
zaje fajne, zjawiskowe,
fakt że trochę odpustowe :-)
Ciut pokraczne, jak my wszyscy
trudno coś takiego przyśnić
Zabaw się z tą małą francą
nie przeholuj tylko z glancem
ma być ładna i ma lśnić
lecz nie musisz jej wciąż myć,
bo ta strzała nie jest ruska,
nie jest ruska, lecz francuska
i jak każda franków córa
lubi jak jej mierzwić pióra
nie gąbeczką i nie rączką
nie powstrzymasz przed gorączką
będziesz klęczał, lizał czule
aż przyprawisz ją o bóle
spazmy, rozkosz, wręcz nirwana
Strzała stara, lecz nas jara
wiele może dać radości
i Paciemu i dla gości
Ja z zachwytem w ekran patrzę
i pozdrawiam, niech się zacznie!

Zakup z sentymentu miałem taki kiedyś i zatęskniło mi się wiedząc jakie serduszko ma ten mały pedzio:)się martw żebym twojej pani nie sprzedal cie objedzie na piździku i wstyd na całą wawe:D
https://www.youtube.com/watch?v=8fPMc_CkqFs

Nie znałem tego wynalazku, ale jak teraz poczytałem opinie, to dużo pozytywnych... Faktycznie, to na pewno lepszy wybór, niż jakiś chiński szrot...

Ja pierdzielę, ale to popyla... :-)))
Paci, gdzie żeś to wykopał i z jakim smokiem walczyłeś, żeby mu to zgardzieli wyciągnąć.
Widzę, że z łódzkim, czyli wiosłem go, wiosłem :-)
DRUID, jak możesz, przecież to jakieś cudo jest :-)))))))

Ale ja na poważnie. Paci chce go odpicować jako nudny standardowy skuter. Wyobraź go sobie Arasz w różowym perlistym zajebistym metaliku! Nie wierzę, żeby w Wa-wie nie znalazła się nawiedzona małolata, która by to kupiła dla lansu i za trzy tysie... :)))
Ps. I do tego takiż nieduży, zgrabny damski kuferek na kask z tyłu...

Ale ja jestem za, jak najbardziej.
Jak możesz choć porównywać z chinolami.
Zgrzeszę, wiem, ale to fajniejsze niż KYMCO :-)))

arasz74 piałem że diabłu z gardła:) stal u bardzo zamożnych państwa jako ozdoba garażu,nie jeżdżony zakurzony to co się będzie marnował.2 lata stania i od pierwszego kopnięcia:)Dzisiaj po wydech i do dzieła.

Śliczne maleństwo, to wygląda jak zabawka, a mykać będzie jak młody szerszeń. Objedzie mnie toto ze dwa razy, a ja nawet numerów nie zapamiętam :-)
*
Zabrałem dziś mojego złomka na myjkę, żeby go z soli oskrobać i żeby się rozgrzał, zanim zacznę ustawiać obroty.
Już po odpaleniu było lepiej niż wczoraj, nie gasł, obroty po ssaniu niższe. Po umyciu przestał wyć....?! Hamował też sensownie silnikiem... Delikatnie mu jeszcze te obroty obniżyłem, ale od rana sam pyrkał jak 125 a nie jak 50. To ssanie tak rozrabia przy ujemnych temperaturach...? Może będę musiał zwrócić honor serwisowi, wygląda, że to sprzęt miał wczoraj focha, albo ja okres... :-)
Mam kłopot z wysłyszeniem co się dzieje, bo nie znam tych dźwięków, kask tłumi, a ja dodatkowo nienawidzę wysokich tonów... zawsze mnie drażnią. Jak wyprodukują skuter diesla, to sobie kupię :-)
A jak nie, zamienię na Urala, łatwiej będzie dokupić kosz :-)
*
Druid, byłem w 4ridzie, zamówiłem sobie spodnie przeciwdeszczowe i do sprawdzenia buty jakieś. Faktycznie fajna obsługa. Miło i wiedzą co mówią :-)
*
A z regulacją poszło całkiem sprawnie, w nocy przyśniłem, że zamias po lince gazu od manetki, to bliżej będzie dojść po przewodach paliwowych od zbiornika do gaźnika. Mniej rozbierania tych wszystkich plastików z przodu, a tam światła, włączniki, schowek... Więc poleciałem od tyłu i jak już znalazłem gaźnik, a na podstawie manuala od chinola śrubkę od wolnych, to ją delikatnie spiłowałem pilniczkiem do pazurków od żony i teraz jest git :-)

Szerszeń rozebrany w drobny mak,niestety cylinder był mof [kto się zna to wie a kto nie to mówię 3 kanałowy o mocy max 1,5KM] i cylek poleciał w kąt,założony airsal żaden tuning zamiennik oryginału 50cm,dziś jadę po wydech oryginał [też był mof kolanko jak berlinka a wylot jak ołówek:),po weekendzie cewka,moduł i zabiorę się za odświeżanie lakieru jak nie da rady to cała w różową perłe:)

To Ty Paci tytan pracy jesteś, ale ale - jak już zadajesz się z technicznymi prostakami, to wyjaśnij proszę, co znaczy MOF... Bo w Wikipedii ten skrót oznacza <niewydolność wielonarządową>... :))) W sumie, nawet by i pasowało do silniczka 1,5KM... :))
Co do lakieru, to naprawdę pomyśl, komu go będziesz chciał opchnąć... i do tego dostosuj kolor... Inne oczekiwania ma gimbaza, inne zgredy, a jeszcze inne egzaltowane panienki... :D

Różowa perła, Yeah.... mof, mof :-)
*
A może by kolor dobrać do jakiegoś fajnego kasku, który jest w sprzedaży?
By se laska różowy komplecik mogła dobrać, bo jak będzie inny odcień, to może być zmoka :-)

Już nie będzie mof tylko normalny skuter:)

Normalny, to on nie był i nigdy nie będzie, Ty mu na to nie pozwolisz:-)