BREDNIE ARASZA74 (pe)PEGI 42

Zakładasz syna? A jak Ci się córa objawi, to serducho zmięknie i zrobi z Tobą co będzie chciała :-)))

To będzie amazonka obstukana w mechanice na wszystko znajdzie się rada:)

Rzadko, ale zdażają się niewiasty lepiej zorientowane w mechanice niż 90% na tym forum... :)))
Tylko Ty Paci to chyba musisz z lasu wyjść, bo tam pewnie w okolicy, to już żeś wszystkie niewiasty zeskanował... ;)))

Amazonka będzie OK, tylko się zastanawiam, jak bardzo Cię zmieni :-)))

czesc koledzy przepraszam ze nie na teamat ale jestem tutaj nowy i chcialbym opisac na forum cos o skuterze ze nie dziala jak dadac post na forum ?

WTF...?
Wybierasz pasujący pod Twój problem dział i pod spisem masz miejsce na dodanie nowegowątku...

ok dzieki a mozna na tym forum dodawac zdjecia

Druid wbrew pozorom nie brakuje tu rusałek:))
Arasz poco zmieniać coś co jest z definicji dobre:))

Paci, to nie Ty będziesz decydował, co jest dobre i czy to zmienić. Dzieciak Cię po prostu zmieni, pytał nie będzie :-)))

Arasz kilka lat zajmowałem się siostrzenicą [już jej nie ma między nami byla nieuleczalnie chora] więc co się miało zmienić to już się zmieniło w moim zachowaniu,postępowaniu i patrzeniu na świat i ludzi.

Przykro mi.
*
Twoja własna córa i tak zrobi z Ciebie misia :-)

No, w najgorszym przypadku misia... z kluczem francuskim... ;)))

i sama będzie miała w łapce dynamometryczny zamiast grzechotki :-)
Aż strach pomyśleć, czym Paci dziecku zastąpi smoczek :-)))

No wiesz, a jak wyrosłaby z niej dorodna Syrenka, to i zięcia trzeba by szukać z tej branży... ;)))
https://www.youtube.com/watch?v=5u4Vh_JyLFw

Albo przynajmniej z Warszawy, żeby to jakoś wygladało... :-)
Co Ty na to Paci, oddasz nam córę do stolicy? :-)))

Paci ja bym uważał na Arasza bo jeszcze zbałamuci i tyle córkę byś widział :D

Wpierw trzeba ja mieć wyobraźnia zgredów ponosi:D

No to się do roboty weź, co chcesz, na wnuczkę się załapać?! :-)
*
Wyobraźnia zgredów zawsze ponosi :-)))

Tak, Paci! Zgred bez wyobraźni, to martwy zgred... w odróżnieniu od gimbazy... :D

Druid napisał:

Tak, Paci! Zgred bez wyobraźni, to martwy zgred... w odróżnieniu od gimbazy... :D

Druid ty jesteś już wyżej jak martwy w zgredowskiej hierarchii zombie:D arasz ciut niżej zwłoki ale czas płynie nie ubłaganie.