BREDNIE ARASZA74 (pe)PEGI 42

Eeee... tam, jakie tam - może... na sto procent uzależniony... wystarczy poczytać co pisze o Kymco... przecież normalnie, na trzeźwo by tak nie napisał... ;))))))))))

To dwa zgredy zapyziałe jakiegoś ćpuna czy alkomata ze mnie robią;)

Ajajaj, Paci! Nigdy w życiu! Tylko zapomnieć Ci nie możemy, że nie chciałeś nas poczęstować... ;))))))

Właśnie... sok ma, ale się nie podzieli, wredota... :-)
Człek musi do roboty bez wspomagaczy kicać, a ten se leży do góry kołami i bąbluje ile wlezie...

Nie leży tylko peugeota ktoś musi docierać:)

No właśnie, nie dość, że się po cichu, w kąciku nabąblował, to jeszcze Peugeot'em się wyciera... ;)))

Tak, czy inaczej, ^ma przesrane^ :-)))

Swoją drogą tak jeździć Peżotem cały dzień, to faktycznie można przekląć swój los podły... Żeby się tylko biedak nie załamał... ;)))

Jak widzisz po wpisie (i podpisie) - rozpocząłem MARSJAŃSKĄ przygodę przed chwilą :-)

No to wciągającej podróży... ;)))

Dzięki :-) Idę czytać :-)))

To jednak potrafisz?:D

Ależ ty franca zajadła jesteś, słowa nie można napisać, zawsze dupa z tyłu :-)
*
Jak masz na czym odpalić (w tym swoim lesie), to mogę Ci podesłać toto do poczytania mailem.

dzięki jestem bardzo pragmatyczny i nie czytam czegoś co nie pogłębia mojej wiedzy,

Czyli tylko mauale od Chinola...? Słabo, mózg Ci się zlasuje.
Nie boisz się, ze Chinol zacznie tworzyć manuale pod Ciebie i jakichś bzdur się nauczysz?
No i nie kłam, czytasz moje posty, a to Ci na 100% nie pogłębia nic, poza depresją :-)
I skąd wiesz, że by nie pogłębiła? Tam bardzo fajne rzeczy się dzieją. Warto wiedzieć jak się zachować, jak się samemu na Marsie zostanie, szczególnie w Twoim wypadku :-)

Nie tylko manuale mechanika i moto-skutery to hobby a zawód to hydraulik,renowator-sztukator i pare innych z budowlanki a to wszystko idzie na przód,mimo iż na chwilę obecną w zawodzie nie robotaje to na bieżąco być wypada;)

Na pewno nie chcesz... o samotności na Marsie...? To prawie jak w puszczy... :-)

Prawie robi wielką różnicę:)

Powiedzmy :-)

zaatakuj dorosłego a potem zachowuj się jak dorosły:))))))