BREDNIE ARASZA74 (pe)PEGI 42

I było by gdzie cylinder zmienić[idea]

Bym użyczył swojej piwniczki na naprawę, ale koniec sezonu działkowego tak zagracił pakamerę, że znów mi się ledwo moto mieści. Jakiś wolny weekend na poupychanie tego na regałach niezbędny... :-(

No to już Ci dłem rozwiazanie ,nakup wodki zapros Zgredów to ci uszczuplą zapasy i nawet drugie moto się zmieści:D

Tobie Paci to tylko chlanie i chlanie w głowie... a my... zgredy... wątroba już nie taka, jak niegdyś... oszczędzać się trzeba... ;)))

Sam nie łoję to wam nie będę żałował:)

Dajcie spokój... U mnie w zamrażarce jakiś duży absolut już trzeci rok leży... Chlam na potęgę. Fakt, mysie szczyny schodzą nieco szybciej, ale też nie jakoś w zawrotnym tempie. Nie ma z kim i... nie ma z kim :-(
*
Zapomniałem Wam wrzucić, jakie fajne pytania były w teście:
Czy kierujący to osoba prowadząca prom? (na zdjęciu: https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/05/Brosen_gdansk_polferries_scandinavia2.jpg)
Było też pytanie o ważność prawa jazdy: beztrerminowe/10lat/15lat - a kogo to :-)
oraz pytanie o to, kiedy zakładamy rękawiczki ochronne (lateksowe): przed, po, czy w trakcie :-)))

Tu masz online na prubę zobaczymy ile razy oblejesz:)
http://prawojazdy.interia.pl/

Dziękuje zgredy za chęć wsparcia ale garaż to ja mam i stoi pusty - tylko na Białołęce.
Musiał bym zorganizować kolege z dostawczakiem i go tam przewlec żeby w "wolnej chwili" go zrobić. Ma nawet najazdy bo skrzynie na kółkach wozi. Tylko że jak go tam wstawię to obawiam sie że w "wolnej chwili" nigdy nie nadjedzie i ktoś go znajdzie dopiero za 1300 lat przy wykopaliskach.
Zasadniczo tak bedzie z każdym miejscem innym niż "pod nosem".

No to pożycz namiot od Paciego. Innego wyjścia nie widzę :-)))
*
Graciarnię z pakamery zrobiły niestety nie przetwory, tylko szpargały zabrane ze wsi: kosiarki, glebogryzarki, prysznice, takie tam różne szpeje, a jest tego po dach... :-(

Sam sobie kupi lepszy
http://www.mototube.pl/film/5631/rozkladanie-namiotu-motocyklowego-nomad/

No, pora na przybranie barw zimowych... to już ostatnie dni jazdy z ciepłą pogodą... przyszły tydzień to od0C do +2C... Rano przymrozki...
Pokrywy śnieżnej jednak nie będzie, więc po właściwym odzianiu się i schowaniu za szyby... da się jeszcze pojeździć... ;)))

oczywiście jak się ma wypasioną szybę :D.
Co ważniejsze oprócz jej posiadania powinna ona być jeszcze zamontowana :)

To montuj, póki jeszcze mrozu nie ma... później będzie jak znalazł... ;)))

pada...

Ja zapytam się Was o deflektor bo po zamontowaniu tegu puiga strasznie wieje w szyję i twarz a jak jest zimno to i kominiarka nie pomaga czy te deflektory od Drakojaka są dobre? czy na tego puiga da się zamontować? Wombat?

dobre. ja też się przymierzałem ale znalazłem szybę. A zamontujesz na każdą szybę.

Też dumam, ale całkiem mi dobrze jak jest. Niby hałasuje (kask), ale mogę jechać np. z uchyloną szybką w deszcz i jest git.
Zrobiłem poranny przelot na Odlewniczą, zapisałem się na teorię na 30.11.
Ale był czad w tym deszczu o poranku :-) A korki jakie... Z Żerania na Służew o 8:00 w deszczu, zaje@#$%y pomysł :-))) Wszystko stoi, dobrze że nie spękałem j nie wsadziłem dupska w puszkę, bo bym do obiadu stał :-))))))
*
A, no i Murzyn och@#@ł w tej wodzie. Znów wolne raz normalnie, a za dwa skrzyżowania 4K, normalnie, 4K... Nie lubi czarny wody, oj nie lubi :-)))

No niestety Krupku... Puig po prostu kiepską szybą jest... Gdyby wsadzić tuż za niego jakiegoś Gremlina, to by go może i od wiatru osłonił... Puig jest po prostu źle wyprofilowany i obawiam się, że deflektor wiele nie pomoże... co najwyżej zwiększy wokół poziom turbulencji... Ale to są moje wydumki... sprawdź... ;)))

Druidzie... ja Ci dam Gremlina... Oj, popamiętasz Ty mnie, popamiętasz! Zobaczysz jeszcze, jak Gremliny rozrabiają... :-)))

Och Zulusie, Ty nie jesteś Gremlin... No, co najwyżej Gizmo... ;)))