BREDNIE ARASZA74 (pe)PEGI 42

Ja już nie kojarzę historii tego swetra, tydzień temu odebrał dał patyka za graty i robotę i znów co to jest kur.. za mechanik co nie reguluje zaworów na gotowe po złożeniu oddaje ze zj... starterem i znowu za to chce skasować,to jak by ci wulkanizator zmienił opony i za tydzień kazał przyjechać na dokręcenie śrub i dopompowanie i drugi raz kasował,to jawny naciągacz a p drugie to rękojmia obowiązuje.

Zulus napisał:

Usiadłem, żeby odpocząć, przeczytałem skład naszego rządu i... się muszę napić... :-(((

+++
Może Ci alkoholu nie wystarczyć... albo wątroby...
+++
Nie wiem co to za mechanik u Krupka, ale Araszu już by go ze szczegółami opisał... ;)))

Za co on policzy to ja nie wiem wiadomo że jak będzie do zapłacenia 300zł to będę się starał dowiedzieć za co i dlaczego nie będę płacił za to samo pięć razy a o zaworach mówił że trzeba ustawić przy wymianie oleju po 300km jutro Wam powiem ile jak odbiorę

Wypatrzyłem sobie kask LS2 FF324 Metro muszę teraz podjechać do sklepu i zobaczyć jaki rozmiar wchodzi mi na czachę

Paci historii tego swetra i tak byś nie zrozumiał xD

A ja dojrzewam do szyby...

Z tego co widzę to Sym ma już szybę czyżby Wombat chciał zamontować żagiel? ;)

Przecież jego srebrna szczała to prawie Dar Pomorza i musi mieć żagiel chociaż jeden:D

Może mieć tylko jeden, bo to jednomasztowiec. Maszt ma tylko właściciel :-)

O, dzisiaj powiewa nieźle. Jadąc z wiatrem i stawiając szybo-żagiel, można zaoszczędzić na benzynie... ;)))

Nie wiem co wy macie z tymi... pleksi-szybami, owiewkami, deflektorami, hand-plastikiem, skoro temperatura zewnętrzna (obecnie i na ten obecny czas), nie zwykła spadać poniżej - 5 st. C. Jak bumy dymy. ;-)
>
Normalnie się teraz ^zawezmę w sobie^ i założę jakąś kolejną fundacyję. Zgredziała (zgrabiała nawet) ręka, czy coś w ten deseń. ;-)
>>
Pierwszom akcjom będzie... Herlay do Kudłatego. ;-)))

Dla Kudłatego te ten różowy z lewej
http://olx.pl/oferta/skuter-lolitta-50cc-ambis-moto-magnus-total-wyprzedaz-kolory-hit-CID5-IDcvJ5r.html#c7a312bab3;promoted

Snajperze, nie znasz ty litości żadnej. ;-)))
>
Ale to jest już człowiek świadomy i z nim trzeba... jakby nieco inaczej. ;D
^
http://motorcycle.goobike.com/motorcycle/bike/stock_8501937B30110630002/

Taaak... tego różowego by polubił... Bo inne Herlaleye nie specjalnie go unoszą w powietrze. Ten Pinky byłby jak znalazł, tylko musiałby być w wersji z silnikiem minimum 300ccm... a najlepiej pińćset... ;)))

Oba ładne, ale ten od wujka mnie zaintrygował. Tylko nie ma szyby... :-(

I jak nie zgubiłeś się melepeto:)

Nie, dzięki, było bezbłędnie. Nawet trafiłem na stypę do Zgierza, a potem udało się do domu wrócić. Ta Łódź, to z każdym rokiem bliżej Wawy jest, godzinka i jesteś. Było też uroczo i miejscami śmiesznie (jak na pogrzeb). Kibic ŁKSu nie przypuszczał, że kiedyś będą go wozili i z nim pili... Legioniści, a tak właśnie wyszło :-)))
*
Kurcze, dostałem nawet na pamiątkę płytę z klubowymi przyśpiewkami ŁKSu. Czad :-)

No to dobrze że Ci się podobało, a ze zgierza na Stryków i juz u siebie czy przez łódź okolo wracałeś

Bezpośrednio na autostradę, jakiś wjazd z płatnymi bramkami był (całe 1,10pln zapłaciłem).
Paci, a Ty Łodzianin jesteś, tak? To możesz kojarzyć dziadka Jurka, którego dziś pochowaliśmy: http://lksfans.pl/jerzy-sadek-bombardier/
Super gościu był. Szkoda, że najmłodsza wnuczka ma dopiero pół roku, nie zapamięta go.

Nie ja jestem Spartan:)
A na poważnie to juz kiedyś Ci tlumaczylem,pochodzę z Bieszczad a wychowalem sie 3km od tego ronda (zjazd na autostradę w Stryków) wiec raczej mi bliżej do zgierza, strykowa niz łodzi.

Ha, więc to Ty walczyłeś jako Spartan pod Baligrodem? Co to potem przypisano gen. Świerczewskiemu? :D

Niestety to ni ja akurat byłem zajęty; D