BREDNIE ARASZA74 (pe)PEGI 42

Wiem,wiem dupa ciężka nogi krótkie to się nie chce:D

W pracy jestem, podła kreaturo! :-) I tak cud, że w dwóch rzutach udało mi się najpierw założyć szybę, a teraz stelaż. Całego dnia przy nim przesiedzieć jednak nie mogę, muszę zostawić trochę wolnego na was, bo mi tu brykacie :-)))
No i nie mam w robocie szlifierki, a to by się przydało poprzycinać sensownie i pomalować. Czyli dopiero w domu, ale kiedy...?
*
Paci, jak jesteś taki miastowy to mi powiedz, gdzie sensownie zaparkować w Łodzi pod cmentarzem na Dołach (komunalnym). Mam tam jutro imprezę rodzinną, a jak sprawdzałem w googlach, to jakiś idiota puścił wzdłuż cmentarza 2*3 pasy bez parkingów i przejść dla pieszych (a jedyne przejście jakie było, żeby wejść bezpośrednio na komunalny - skasował).

A po ch.. Ci parking,parkujesz na poboczu po prawej na Smutnej,panie to nie wawa tam sie nie płaci,tam sie stawia i sie idzie[jak się skończą stragany po prawej wiem bo mój bratanek leży na tym cmentarzu i teść brata,Panie z metropolii:D
Edit;dobrze zamknij auto bo 1km dalej jest areszt śledczy i więzienie:)

Ta Smutna, to jest jednokierunkowa (jak na mapie i niektórych zdjęciach - zakaz wjazdu od strony Palki), czy nie (jak na innych zdjęciach z goole maps)? Tak czy inaczej, pewnie ze zjazdu z autostrady w Strykowie to 14 na Łódź, potem w lewo w 72 i pierwsza w prawo (Łomnicka) do Smutnej, żeby od tyłu podjechać, bo zawrotka na Palki (na wysokości Telefonicznej), to już pewnie korek do ronda Solidarności...?

pawelecm napisał:

Aspektu użytkowego owej półeczki nie znalazłem, choć kiedyś spróbowałem położyć tam stopy. :)
Taka fanaberia Kymco...

>
No właśnie, zatem... ^wizja projektanta^ danego projektu, musiała być cokolwiek nagła. A przyczyn nadal nie znamy. ;D

między al. Palki, a ul. Doły jest jednokierunkowa więc musisz od tyłu tak jak lubisz:D czyli 14[strykowska] w lewo w 72[wojska polskiego] i pierwsza w prawo (Łomnicka) do Smutnej lub 14[strykowska] w lewo w Telefoniczna w prawo Doły i smutna bo od tyłu:D [jeden ch nie ma tam jakiś korków to nie wawa]

Jakbyś już Araszu całkiem się zagubił, to znajdź pierwszego lepszego funkcjonariusza na służbie... powiedz mu, co o nim sądzisz... i zawiozą Cię sami... prościutko na Smutną... ;)))
+++
Wyślemy Ci paczkę... ;)))

Tylko żeby nas nie zaskoczył i z prawkiem nie wrócił bo word ma na smutnej...

Ryzyko! Może w ogóle bez prawka wrócić... :(((

Kudłaty, ale nie bój ty żaby. Kwardym trza być, a nie... melonem jakimś. Arbuzem skądinąd, azali i... zwykłym kartoflem spod Wiednia. ;P

Dowcipnisie... misie...

Przeklejam, bo zawsze się można ^napchać^ ciastkiem. Na zaś. ;-D
>>>
Widać, że ^język branżowy^ sięgnął już bruku (ziemi ojczystej, płytek po niemcu-ułanie, kontestatora myśli nadal nieułożonych vel. sedesu z porcelitu), etc. ;]
>
Inni też legko z tym nie majom. ;-)))
https://www.youtube.com/watch?v=Vf6L_1UwDOE

I jak łysy założyłeś czy nie,poległeś?:)

A MMSy odbiera łaskawca, czy ma w D.?

Jutro odbieram sprzęt po regulacji zaworów wymianie oleju naprawie kopki mam nadzieje że to ostatni wydatek w tym roku i aby nie duży!

No, ale byś jeszcze pokazał Zulusie, jak całość z kuferkiem wygląda... ;)))
+++
Nie będzie dużo Krupku... tylko pińćset... :(((

I drugie pińćset za kopkę :-)))
*
Nie da rady, składałem w domu, a kufer w pracy :-(

Zulus napisał:

A MMSy odbiera łaskawca, czy ma w D.?

odbieram łajzo:D
Krupek ja to bym mu dał ale nie pieniądze tylko faje do potrzymania,sam spaprał sam naprawił leci z tobą jawnie w ch i ssie cie jak prostytutka:D już patyka wziął jeszcze mu nerkę daj:D
Ale tak już jest że jak baran to po rogach:D bez urazy:)

To już lepiej niech kawałek swojej przechodzonej wątroby mu odda... :D

Usiadłem, żeby odpocząć, przeczytałem skład naszego rządu i... się muszę napić... :-(((