Prywatne media nie mają znaczenia. Maja własne prywatne media z fanatyczną wręcz publiką. Liczą się media publiczne - są "misyjne" a poza tym dotowane przez państwo.
Nie będzie walk wewnątrz PIS bo nie ma konkurencji - nie ma gdzie uciekać. Postawienie się wewnątrz PIS oznacza odsunięcie od koryta. Tak jak Kurski w niełasce i Mastalerek. To było demo dla mas.
PSL nawet razem z PO nie jest żadną siłą bo głosuje się większoscią głosów. Wiec przepchną wszystko co chcą a Duda podpisze. Na tym froncie jest już o ptakach. Co wymyślą to będzie.
Mogą nie mieć większości do łatwej zmiany konstytucji. Ale tutaj jest PSL który od zawsze był dziwką parlamentarną i wspierał tych przy władzy za stołki i Kukiz nastawiony na zmiany w konstytucji.
Kukiz będzie im bruździł (głównie opiniami - bo "siły głosu" też nie ma). Nikt nie ma. Kaczyński ma ambicje być marszałkiem Piłsudskim. Koleś który wpada na pomysł chowania brata na Wawelu między królami normalny nie jest.
Ja też mam nadzieję, że się Wasze słowa obrócą w gówno - czego Wam i sobie życzę. Nie dam się tak łatwo i szybko zastraszyć, poczekamy - zobaczymy co będzie, na pewno nam nic nie umknie. W każdym razie Klossa na DVD mam zachomikowanego, więc zawsze mogę sobie puścić, dla polepszenia nastroju.
A co do wraku, to chociaż nie jestem zbieraczem relikwii, to sytuacja mnie po prostu wqr... a.
Wobec mnie kacapy osiągnęły zmierzony cel. Jestem zły i bezradny. Mogę ich tylko nie lubić,. No więc ich nie lubię.
Podejrzewam też, że kolejka tych do ^nie lubienia^, będzie przez kolejne lata rosła...
*
Paci, nie denerwuj się tak, my mamy do nich bliżej, pierwsi się dowiemy, czy weszli, czy coś przyleciało. Damy Ci znać, może zdążysz odpalić skuter :-)))
Czekaj, zbudujem jaką enklawę i już nikt... NAS nie ruszy. ;-)))
>
http://eugenja.blox.pl/2015/02/Stary-zgred.html
Wuju Ryszardzie... ale właśnie przeczytałem wypowiedź jednego z internautów, która nakazuje ostrożność w temacie budownictwa:
^Wyborca PiS raczej nie spodziewa się poprawy swojej sytuacji. Wyborca PiS ma szczerą nadzieję na pogorszenie sytuacji sąsiada. ^ ;)))
słuszna słuszność.
To by tłumaczyło tak duże poparcie, narodek jak zwykle zawistny i troszku złośliwy :-)
Arasz ja się nie denerwuje bo nic mi to nie da, ty się bój boś rezerwista:D
Niestety finansowe rozdawnictwo mnie akurat cieszy (więcej chętnych na moto proponowane przeze mnie w tym przedziale ceowym w którym ja sprzedaję będzie rodziców w końcu stać na skuter dla pociechy) boję sie tego huku jak to wszystko je.nie;)
Ha, nawet mam wciąż kartę mobilizacyjną :-)))
Czyli, że się z tego nie cieszymy...? No dobra.. :-(
Spoko Maroko, ale ten świat się jeszcze nie kończy. Kolejnym i nader spektakularnym... BOOM. ;-)))
*
A tymczasem, ale pewnie warto tutaj coś znowu zapodać, oczywiście ku rozrywce tych kolejnych, a jakże smętnych zgredów. ;P
>
https://www.google.pl/search?q=yt+poranek+kojota+vs.+kr%C3%B3l+lew&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=G2YuVrjcBoapyQOyuqugAw
Tos mnie Ryszard rozbawił tym linkiem:)
I o to chodziło, bo smędzicie jak nie wiem co :-)
https://www.youtube.com/watch?v=oOaUr3wqqY8
Już wcześniej się rozweseliłem obejrzałem po raz kolejny święci z Bostonu obie części no bawia mnie niezmiennie:)
http://deser.gazeta.pl/deser/1,111858,19089811,kapitalne-powyborcze-wideo-chajzera-to-trzeba-po-prostu.html
*
głos narodu, psia mać
no to wiemy kto decydował :)
A co za różnica, liczy się efekt (wynik).
^Chłopaki nie płaczą^ po raz tysiącpięćsetny i żyje się lepiej :-)
*
Międzygaz w Gladiusie znacznie fajniej i łatwiej mi wykonać po kilku godzinach tłuczenia ns placu, niż w Hyo... po kilku miesiącach. Sprawa obrotów? Łatwiej na w miarę niskich niż w Hyo przy 4-5K...?
Ciekawe ilu głosowało na Konopnicka i Sienkiewicza?;D
Ja pier.... i to ma być przyszłość narodu:)
Pewnie tylu, co na Prusa z mniejszości niemieckiej i Reymonta z PSLu :-)))
Powiedzcie mi dlaczego muszę mieć tak przesrane? w piątek przyszedł mi akumulator wczoraj już musiałem go ładować a dzisiaj już nie odpalił pomimo napięcia 13v dzwonie dzisiaj do mechanika i jadę tam żeby naprawił kopkę która po naprawie nie łapie zębów i przeskakuje niech to jasny uj!
Może masz jakąś kiepską aurę i musisz nad tym popracować? :D
+++
Ale na poważnie, to czy mierzyłeś to napięcie pod obciążeniem?
Jeżeli nie, to zmierz, bo być może to nie wina akumulatora?...
A może zamiast naprawiać po kawałku, to wstaw go do mechanika i powiedz, żeby wszystko dobrze posprawdzał i ponaprawiał, ma działać i latać, a nie co chwila coś... No chyba, że chcesz go spuścić na drzewo i nie ma to sensu :-)
*
A co do aury, to się przychylam. Popracuj :-)