BREDNIE ARASZA74 (pe)PEGI 42

Ja pier... Bródno przez U zwykłe napisałem... Ale obciach :-(

Bywa Araszu
Odebralem wczoraj skuterek mechanik powiedział żebym jeździł do 50kmh i wymiana oleju z ustawianiem zaworów po 300km dodatkowo będąc w MotorLandzie poruszył sprawę tego cylindra jak to ują kosztujacego 40zl w detalu i gość z tego serwisu był podobno w szoku że coś takiego miało miejsce tak więc tego dodatkowo dowiedziałem się że mogę przeglądy robić z pieczatka też u niego więc MotorLand na Wale Miedzeszyńskim omijam szerokim łukiem bo nie dość że drogo to jeszcze chujograjcy

No... I tu mamy autoryzowany serwis importera, a psy wieszamy na ^handlarzach^ :-)

Mechanikom też nie można ufać bezwarunkowo jak Krupek,są tacy i tacy,z tego co opisuje to ten pan mechanik kojarzy mi się z budowlańcami i hasłem 'kot to panu tak spier..... ja zrobię lepiej i skasuje 1050zł:) a nawet i pieczątkę postawie nad tym:) Życie jest życie i każdy mechanik widzi że jak cwaniak to sie nic nie da a jak baran to po rogach :D[po kieszeni] a najbardziej mnie ciekawi jakie teraz masz Krupku założone graty?

Momentami podobnie brzmiały wpisy na Ścigaczu o Mopedzie z linku Wombata.

Nie czytałem bo nie odwiedzam scigacza forum.

Ja (kot na wypasie od chinoli), zaraz was wszystkich tutaj pogodzę. ;D
...
http://x3.cdn03.imgwykop.pl/c3201142/comment_3DpHJdBLBaEE91Tra4OsCPS1OQRuoFsa.jpg
^
Identyfikuję się z cierpieniem wszystkich innych osób (o profilu tzw. niewiedzy technicznej), ale dla samego siebie zawsze robię to osobiście. Przynajmniej jest kogo opier***, jak coś jest jednak... źle zrobione. ;-)))

Paci to co teoretycznie wiem to ten cylinder Airsal i jakiś łańcuszek D.I.D co do wału to teraz nie powiem bo wszystko zostawiłem w samochodzie

To też nie poszalał, cylinder z tych niezadrogich, łańcuszek od mitsubishi diesela (teraz od vw wsadzić, to obciach), a wał pewnie z malucha :-)))))))))))))))))))))

Did i airsal jakieś 350 zł jak z wałem zaszaleć to 300-380 wiec robocizna wyjdzie 350-400 jak na stolicę nie ma tragedii chyba że wal za 70zl z allegro to juz inna bajka.

No i jak to miało jeździć?... I wracamy do tematu serwisu... Skuterów przybywa, motocykli klasycznych też... a serwis jak był do dupy... tak nadal jest. Może ISO powinni wprowadzać... Może kamery serwisantom instalować... Ale przecież takiego nygusa, to nawet zwolnić nie mogą, bo będzie jak z serwisem Hyo... Będzie serwis... samoobsługowy... Dostępny podnośnik, narzędzia, części zamienne... Ukradli by? Pewnie jacyś chętni by się znaleźli na możliwość pogrzebania w swoim pojeździe w komfortowych warunkach... zamiast pod blokiem... ;)))
+++
Najeździłem się dziś do sytości... puszką... Warszawa - Mazury - Warszawa... Spuszczanie wody z instalacji, kibli, zalewanie płynem do spryskiwacza... W lesie same zasuszone grzyby... Ziemia sucha jak pieprz (popada dziś w nocy)... Poziom wody w jeziorach i rzece w stosunku do wiosny spadł o 60-70cm... Masakra... Wyobraźcie sobie 70cm wody z całej powierzchni Wielkich Jezior Mazurskich! Tyle wody to spada w Polsce w ciągu całego roku... Susza...

Tymczasem na Koszykowej

http://zapodaj.net/95bef226efc35.jpg.html
http://zapodaj.net/c7610555a87f0.jpg.html

Arasz teraz części do WV,Škody,SEATa,Audi trudno w uj bo główny magazyn chyba w Poznaniu wymiata ludzi i zastępuje maszynami to one będą przyjmowały zamówienia i przygotowywały części do wysylki bez ingerencji człowieka u mnie w ASO chyba drugi miesiąc są problemy z dostawami i robota stoii albo przyjdzie coś lawinowo że nie ma gdzie tego ustawiać

Eademie... to tylko tak ładnie wygląda... Ale za parking i tak musi zapłacić jak normalna pełnowymiarowa bryka... Wolę scoota... ;)))

To było dziś czyli parkowanie bezpłatne. Chodzi o możliwość zaparkowania, nie o cenę ;)

I możliwość obskoczenia mandatu za parkowanie niezgodnie ze znakiem :-))) Ułańska fantazja musi kosztować :-)))))))))))

U mnie pod blokiem pod znakiem zakazu parkowania z holowaniem
http://automobilklub.radom.pl/wp-content/uploads/2015/08/T-24.svg_.png
to jedne z najlepszych 3 miejsc parkingowych w promieniu 30m :D

Jak ktoś nie ma pod domem własnego miejsca parkingowego, to ma z dnia na dzień coraz bardziej... przesrane.

Turniej szachowy z miejscówkami. Miejsce parkingowe należy rozumieć jako "tam gdzie możesz zaparkować i względnie nie utrudnić wyjazdu innym". Typowe osiedla z czasów PRL nie były projektowane pod kątem zmotoryzowanych lokatorów.

A nowe niby są...? :-) Spróbuj do kogoś na nowym osiedlu pojechać i zaparkować ^gościnnie^. Powodzenia, tak ekonomia wygrywa z użytecznością :-)