Przyjaciel od serca, a jakże... bezlitosny w osądzie. :-)))
>
I tak do lutego roku następnego, masz pan tzw. WOLNY czas na kompetentne... doprecyzowanie zmian w swoim motoryzacyjnym życiu (puszkę celowo pomijam tutaj słodkim milczeniem). Precyzuj się pan, bo mus jest, a czas już mocno nagli. ;D
*
Odrobina ^pozytywnego ciśnienia^ jeszcze nikomu i nigdy nie zaszkodziła, a wielu jednak naprowadziła na właściwe tory myślowe. :-)
Druid rozpracował bezbłędnie moje zachowanie, nie wypada komentować :-) I na kogo można liczyć, jak nie na przyjaciół dotkniętych tym samym wirusem (może w niej zjadliwej formie, ale jednak) :-)))
*
Wydanie kilkuset złotych na sprawdzenie nie ma żadnego znaczenia, a można sobie uratować humor na kilka lat (albo zepsuć).
*
Nie podkręcaj Ryszardzie, sam z siebie mam wystarczająco szybko wirujące myśli :-)))
Nie da ci tego ojciec i nie da ci tego matka. Żadna ci tego nie da, co da ci mocna... HONDA wariatka. :-)
Pany rozmawiałem dzisiaj z mechanikiem koszt 1050zł całość w sobotę do obioru wymienione
Cylinder z tłokiem
Wał
Pompka oleju
łańcuszek rozrządu
Komplet uszczelek
Coś tam jeszcze było ale nie pamiętam :)
Druga sprawa nic więcej nie dam do motorlandu na wale mechanik mi powiedział że w tym skuterze nie został zamontowany żaden Airsal tylko chińskie coś części stare mam do zabrania to sobie zobaczę
To cię krupku ugryzl, cóż jest wojna muszą być ofiary:)
Łysiak jeszcze sie bardziej zakreci po jazdach na większym sprzęcie. Swoją drogą ciekawe jakim
To i tak dobrze Krupku, że Ci od razu całego silnika nie wymienili... byłoby pewnie niewiele drożej... :(((
+++
Serial Arasza dopiero się rozkręca... umiejętnie buduje on napięcie, intryga goni intrygę... są pościgi, ucieczki i wielkie uczucie... nie dajcie się zwieść pozorom... na końcu i tak będzie suspens... godny Hitchcocka... ;)))
Serial o tym jak łysy zaczął na kymco a skończył na rowerze bo żona sie wkur.......:D
Paci!!! Więcej wiary w ludzi!!! :D
Wiesz Paci wał rozsypał się podobno cały łańcuszek już dawał znaki zużycia chwile po zakupie tego sprzętu a tłok podobno też w nie najlepszej formie bo porysowany był tak więc Kymco zostaje zemną ze dwa trzy sezony jeszcze póki A nie zrobię co do ugryzienia miałem dobrą końcówkę września więc nie odczuwam tego wczoraj 1500zł prawko teraz 1000zł za to więc pula wolnych pieniędzy się kończy :)
:)
Chyba dużo mnie ominęło.. ;)
O proszę, myślałem, że już przepadłaś na dobre :D
sprzedasz moto, kupisz duży skuter - ale nie za duży (mimo westchnień :) ). A że jesteś rozsądny gość i już wiesz jak jest nie pójdziesz po bandzie tylko kupisz coś z przedziału 250-400cm.
Tak widzę przyszłość :). A na ogół mam racje...:D tzn Tako rzecze Zaratustra
podtrzymuję.
Karolina Zet napisał:
+++
O, co tam słychać we Wrocławiu. Pozazdrościć Ci zazwyczaj łaskawszej pogody. Jak wrażenia po sezonie jazdy? :)))
Jakie PO, jakie PO, Druidzie! sezon w pełni, ciepło się robi :-)
Amazonko, gdzie Cię ten KACor poniósł na tak długo...?! Oj, działo się, działo... Zmiany, zmiany, zmiany... Nawet mnie przefarbowłao na czarno :-)
Karolina Zet napisał:
Zaiste ominęło Cię nader wiele,była tu wielka burza aż zgredziarnia odeszła,Lecz Król Leszek szczęśliwie nam panujący pozbierał to wszystko do kupy:}
Wombat został podczaszym,Druid nadwornym astrologiem,Arasz błaznem i pomalował się na czarno,a ja bez awansu czyli dalej świniopas:D
Sraty taty, a to Skuterowo.com w Twoim podpisie to co niby jest...?
jaki spostrzegawczy łysol:D
paci napisał:
Karolina Zet napisał:
Chyba dużo mnie ominęło.. ;)Zaiste ominęło Cię nader wiele,była tu wielka burza aż zgredziarnia odeszła,Lecz Król Leszek szczęśliwie nam panujący pozbierał to wszystko do kupy:}
Wombat został podczaszym,Druid nadwornym astrologiem,Arasz błaznem i pomalował się na czarno,a ja bez awansu czyli dalej świniopas:D
Król? Jam tu błazen z ZUSU
https://www.youtube.com/watch?v=g2bEsm9ZtM0
Sezon jeszcze nie skończony ale od zakupu w tym roku już ponad 2000 zrobione :) Kymco sprawdza się rewelacyjnie, dobrze trzyma się drogi nawet w ulewach czy przy 4 stopniach (jeżdżę nadal codziennie do pracy przed 8 rano). Pogoda we wrześniu była cudowna i do 14 października również, ostatnie 2 dni jednak padało (zmokłam ze 2 razy niemiłosiernie) a dziś - oho - słoneczko piękne :) Poza tym w marcu zaczynam prawko na A - choć nie wykluczam aby większym pojazdem był również skuter - zachorowałam na 2 kolka totalnie :)