BREDNIE ARASZA74 (pe)PEGI 42

Myślę że z tego rocznika [używki raczej na rynku wtórnym nie znajdziesz] to 10-11k powinieneś dostać.

No niestety... nie sądzę..., ale szczerze życzę... ;)))
http://olx.pl/oferta/hyosung-gt-125-r-kat-b-nie-cbr-ybr-yzf-cbf-CID5-IDaQ0YX.html#cef831b5a0

No właśnie też nie sądzę, więc już sobie małym młoteczkiem wybiłem z bańki okolice 10.000 pln. Dlatego się zastanawiam, czy pójdzie za pół ceny :-)
Będzie promocja, to może chętny się znajdzie :-)))
*
Ja się zreflektowałem z rękawicami, zdążyłem też kalesonki wciągnąć na tyłek, zanim mi całe owłosienie by wypadło. Na wszelki spakowałem w plecak już na stałe drugą parę rękawic (gdybym przemoczył, żeby nie wracać w gnojowisku). Czyli na tyłku dłuższe termiczne i zwykłe spodnie (jeszcze, narciarki czekają cierpliwie), kominiarka pod kaskiem, szyba założona nówka, wypsikana dziś antyparą, zawiasy kasku nasmarowane olejkiem, pinlock wyczyszczony i doklejony, ale nadal śmigam w mojej ulubionej zielonej pelerynce rowerowej, bo pod spodem zimowy polar :-) Na teraz styka, a poniżej 5 stopni, to już zimowa kurtka na wierzch pójdzie i tyle.
*
Najbardziej z tego kursu mnie bawi, że ja za miesiąc zaczynam jazdy, a tu już część odstawiła sprzęty kończąc sezon :-)

No, porę to żeś sobie ustawił hardcore'owo... Ale... ^...twardym trzeba być, nie miętkim...^ ;)))
+++
Czekam tylko na jakąś kasę i wchodzę pod... motokocyk... szkoda mi tego powietrza ciepłego, co mi wieje na kopytka i... znika bez śladu. Jak wpuszczę pod kocyk... to wyjść się nie będzie chciało... ;)))
+++
Myślę, że możesz liczyć na około 60% ceny początkowej... o ile oczywiście kupujący nie przeczyta Twoich zmagań z serwisowaniem... :(((

Pany ale porównanie 6 letniego z 6 razy cofanym licznikiem do rocznego z gwarancja na jeszcze 4 lata to porównujecie kuśkę do palca,To będzie okazja dla nowego nabywcy [z resztą jak zwykle u zulusa nowe za pół darmo:D] na zaoszczędzenie 3,5k i jeszcze z nowymi pilotami,dobre z was chłopy ale na handlu ni ch..a sie nie znacie,by was 3 razy sprzedał lecz mi honor nie pozwala:) (zaraz,chamy honoru nie mają:D)
https://www.youtube.com/watch?v=82cqpxNdr6s

Paci... hola, hola... wystarczy tej zmasowanej samokrytyki... honor to Ty na pewno masz... no, może kolega z Ciebie kiepski (boś nas nie nawiedził), ale po tym co ostatnio o nas wypisujesz, to się i nie dziwię... instynkt samozachowawczy u Ciebie działa... prawidłowo... ;)))
+++
Ty naprawdę wierzysz w to, że ludziska się nie nabierają na cofnięte liczniki? I że cena nie jest ważniejsza od wątpliwości? No, przecież nie o Tobie piszę... ;)))
Zresztą, z tym rocznym przebiegiem, to Ty o tym wiesz, że jest taki. Rok produkcji jest prawdopodobnie (pewny nie jestem) jednak starszy niż 2015, a licznik jak wiesz zawsze można cofnąć... Słowo przeciwko słowu... :(

Rocznik jest 2015 :-)
60% ceny by mnie chyba zupełnie zadowoliło, pod warunkiem, że się sprzeda... szybko.
Co do tych przygód, to albo rzucą złe światło na całą markę i klient nawet kijem nie będzie chciał tknąć, a jak nie, to powinien być zadowolony, bo naprawione na gwarancji :-)

Arasz bój się tego w którego wierzysz :D za 60% ceny sprzedawać trzy miesięczny sprzęt? ja to bym chyba się kostką mydła pociął a wiesz co? jak samochód będziesz sprzedawał to daj mi znać ;D

sprzęt który opuścił salon jest tańszy od razu dobre 20%.
A ten ma jeszcze niezerowy przebieg i jest jazda z gwarancją (póki co). Za 3 miesiące będzie już "roczny" i po sezonie. Znaczy zmieni mu sie status z "prawie nowy" na używany.
Do tego jest różnica - sprzedać szybko i zapomnieć i czekać na klienta pół roku. Zależy ile kasy można zbuforować w zimującym sprzęcie.
Zawsze można zaproponować odkupienie go dealerowi lub wstawienie u nich w komis.

Wombat napisał:

Zawsze można zaproponować odkupienie go dealerowi lub wstawienie u nich w komis.

No i to jest słuszna koncepcja:)

W sumie, to macie rację, zapytam - jak zrobię A (nie wcześniej), czy by go w komis nie łyknęli... bo na wymianę na RMT nie bardzo mam ochotę po tych przygodach :-)))))))))))))))
Krupku, raczej nic z tego, moje auto ma prawie 8 latek, ponad 182.000 natrzaskane i jak się będzie tak sprawował, jak sprawuje, to jeszcze drugie tyle u mnie zostanie :-)
*
Jeszcze mogę go na koniec sezonu... z mostu zepchnąć. W końcu mam AC :-)))))))))))))))))

Ja bym go wystawił już teraz, za przyzwoitą cenę. Zanim znajdzie się chętny, to już będziesz w A-klasie, a jak będzie Ci jeszcze do tego nieco brakowało, to sobie podnajmiesz scoota... :D

Arasz jak masz AC to zrobił bym ryskę po całej długości ale taką którą da się spolerować i powiedział że przed blokiem takie coś zrobili ale ja to jestem kombinator-złodziej ciebie nie będę podpuszczał :D

ryske tam zaraz... ja bym podpalił i szkoda całkowita :D
twierdził bym że to zwarcie w rozruszniku a zajął sie olej wyciekający spod pokrywy...
i papiery na to są.. :D

Bezlitosny dla muzina,ale wpierw musisz zdać no i zawsze możesz zamienić:)
Krupek jak ta toje kymco?

Kumho czeka do soboty wtedy mam samochód wolny

To się biedaku męczysz w komunikacji miejskiej:(

Jak skur... najgorsze jest czekanie na kolejny ze 20 min ale już przeglądam samochody w przyszłym roku będzie stał skuter i puszka :D

Dostałem już pierwszą kasę z Axy od prawnika jednak można wypłacić pieniądze w tydzień :D bravo!

To B w końcu zrobiłeś?

Jeszcze nie ale to tylko kwestia czasu :) jestem zapisany na połowę października

Mamy remis ale takiego fartucha się nie spodziewałem pierwsza połowa podobała mi się druga to był dramat takiej bardachy to w ekstraklasie nawet nie ma