BREDNIE ARASZA74 (pe)PEGI 42

Czarna Mamba.
łom łom łom łom łom
łom łom
łom łom
wynalazca krótkiej dzidy :)

Dokładnie :-) Krótka dzida, to cały JA :-)
*
Ale że co to za zmiana, Wombat...?
Nie mówię, że na gorsze, wręcz już się nawet przyzwyczaiłem do widoku Junkersa i nieco mi go brakowało :-)

Witaj Zulusie w naszej/swojej zeribie... Rozumiem, że bliskie Ci są też takie klimaty w wykonaniu Paul'a Simona...
+++
Czy dla przyjaciół nadal pozostaniesz... tym kim byłeś, czy zmiana Twa totalną jest?

No skończyłem zulusie przerabiać ten pojazd inwalidzki dziadek poszedł jak strzała nawet fotek nie zdążyłem zrobić:)
takie coś silnik w oryginale [3 biegi półautomat bez wstecznego 6v,rozruch ręczny,2t]
https://pl.wikipedia.org/wiki/Simson_DUO#/media/File:Tr%C3%B3jko%C5%82owiec.JPG
ponieważ to głupota aby inwalida nie mógł cofnąć lub wypychać taką budę nastąpiły modyfikacje;
Instalacja 12 v,rozrusznik elek,silnik 139fmb 4t 110cm 3biegi+wsteczny,trochę spawania,malowania i jest bestia:D

Panowie, chciałem zakończyć żywot tamtego profilu w sposób w miarę godny, czyli wpisy podpisane, ale profil wyczyszczony i zamiera.
Jak wiecie, ja jestem i pozostanę Araszem i tu i w realu, dla przyjaciół, znajomych i rodziny... obcy mówią mi Pan Arasz :-)
Ale musiałem się jakoś ^odciąć^. To powód pierwszy. Powód drugi jest taki, że araszem już jestem gdzie indziej i nie będę tego multiplikował. Wystarczy :-)
*
Paci, doskonale pamiętam DUO, było w takim pięknym, skajowym, jasnoorzechowym (żeby nie opisać dokładnie , jaki to kolor) malowaniu.
Mówisz, że rakieta? :-)
*
No i zmiana decyzji, zamiast siedzieć w weekend w Wawie, biorę murzyniątko i spadamy na wieś, czyli jednak trasa.
Do usłyszenia w poniedziałek :-)

No skoro musisz. Ja tak nigdy nie postępuję. Mowy nie ma. ;-)))
*
Jeden avatar na jeden profil. Możliwości takie są nam tutaj teraz dane i trzeba być jednak... poważnym człowiekiem. ;D

W rzeczy samej Chinolku, w rzeczy samej ;)

Kocie, jak możesz? Zmieniam gatki na podróż, a Ty mnie tu zagadujesz...
Po takich wpisach jak tu, to ja już nigdy nie będę poważnym czowiekiem :-)))

Panie Murzynie, lepiej być czasami całkiem niepoważnym człowiekiem, niż poważnym być już na stałe. ;-)
*
No popatrz, TWA już wie wszystko. Nawet ogona nie ma gdzie schować, bo zawsze jest jak na patelni. :P

Ja rozumiem,że na wieś. No ale Panie! Żeby tak Murzyn na Murzynie? Zgroza. Kiedyś tego nie było! Czy nie ma na to żadnych MO-wców?

Takie oczy jak w profilowym to Arasz ma na swoich nowych oponach jak robi panic brake :P

Wombat będziesz miał z 10 min w przyszłym tygodniu?

nawet 12 mogę mieć. Od niedzieli znowu jestem samotny wombat do końca wakacji.

Ale na pojeżdżenie to cię nie ma ;]

Ale na knajpę jestem :). Teraz jak widać znowu zarwałem nocke, godzine temu wstałem siedzę przed kompem.

Noc najlepsza do jeżdżenia ;p

Ciekawe co z sklepem na skuterowo?Miał być bo tytuł jest a nie ma,trzeba by jakiś temat napisać,jakie są plusy a jakie minusy sklepu na forum wg mnie same plusy bo nieogarnięci nie muszą szukać po necie.a przy okazji portal by parę zeta przytulił na rozwój.polepszenie naszego tutaj bytu:)

Kiedyś LACZEK coś wspominał na temat sklepu.

Ale mówił coś konkretnego czy tylko użył słowa "sklep" ?

No... po prostu chciał bułki świeże kupić... :D