Czyli taki... czołg :-)
*
Dzień rozpoczęty od wizyty w wulkanizacji - brak O2 w przednim kapciu, znaczy gumie... czyli znaczy kapeć.
Ponoć bez dziury.... Oj grabią sobie te oponki, grabią...
670km jest :-)
*
Eadem, czyli finalnie ^dojechałeś^ zimówki :-)
I może ponowię pytanie, bo się nie doczekałem odpowiedzi od Ciebie: jest git?
Krupku, Ty dzisiaj, a ja w drugim tygodniu sierpnia zarezerwowałem sobie miejsce w ^przychodni^ na Targowej. To niby tylko ^szczepienia ochronne^, ale też mam kilka uwag do lekarzy... Ciekawe, czy będą chętni do poprawienia elektryki (oczywiście odpłatnie)... Zamówiłem u nich nowe kapcie maszynie (Michelin Pilot Road 3). Ciekawe, jaka będzie różnica po założeniu tego cuda, w miejsce gumofilców, na których teraz latam... :-) Mam nadzieję, że jednak będzie... bo... się zmartwię :-(
arasz74 napisał:
Czyli taki... czołg :-)
*
Eadem, czyli finalnie ^dojechałeś^ zimówki :-)
I może ponowię pytanie, bo się nie doczekałem odpowiedzi od Ciebie: jest git?
Na szczęście dojechałem te opony a nie one mnie. Przy 131 na godzinę byłoby słabo... Na tych nowych felgach + opony letnie + Verva poszedł 134 w drodze powrotnej. Po wymianie amortyzatorów trzeba będzie jeszcze zrobić zbieżność.
Jest git i nawet majonez.
Eademie... jako było, nie było geograf... powiem Ci, że to zielone stworzenie, które zaprezentowałeś na ostatniej fotce, to najprawdziwszy świerszcz... z tych, co to grają w kominie... :)
+++
Araszu, a może w tę oponkę wgryzł się nieopatrznie Korek?
+++
Jak już będziesz na tych ^szczepieniach^, to przykaż im, żeby czystych strzykawek używali, bo jak nie... to możemy zrobić wycieczkę do nich... z pretensjami... ;)))
Bardzo ładny i dorodny ten świerszcz. Ciekawe że na tyle samochodów dookoła wybrał mojego CC.
Druid dla Arasza to dawka specjalna:D
http://andykocik.strefa.pl/NAS5A.jpg
Oddałem sprzęt na przegląd i jem sobie śniadanie w MC ciekawe czy będzie lepiej
A co ja, Szwejk jestem, żeby mi murzyna tak po prostu lewatywą leczyć...? Gdzie tam, leczyć... Toż to czysta profilaktyka... :-)
*
Eadem, to Ty kaskader jesteś... Na zimówkach, latem, do tego obgryzionych przez świerszcze... sprawdzać przy jakiej nadświetlnej cienki unosi się w niebo... Nieźle :-)
W MC już lepiej nie będzie :-)))
Ja mam do dołożenia 1500zł do skutera. Jeszcze jakieś plastiki i będzie ze 200zł więcej. Ale oczywiście nie wytrzymałem i mam kevlarowo-ceramiczny napęd :)
i SYM wygląda teraz tak:
http://all4desktop.com/data_images/original/4179510-bumblebee-transformers-dark-of-the-moon.jpg
Lepiej powiedz, kiedy go odbierasz i będzie można pogłaskać po pyszczku?
Jak kasa pozwoli, to w przyszłym miesiącu profilaktycznie Atlantic otrzyma czyszczenie gaźnika i regulację zaworów. Na razie to muszą mi kolektor wydechowy doszczelnić bo po zmianie pompy ma gdzieś przelot. No i osłona tłumika na deser.
arasz74 napisał:
*
Eadem, to Ty kaskader jesteś... Na zimówkach, latem, do tego obgryzionych przez świerszcze... sprawdzać przy jakiej nadświetlnej cienki unosi się w niebo... Nieźle :-)
I właśnie dlatego nie pchałem się w moto klasy 600cc w górę. Tam szafa domyka się powyżej 200.
syma moge odebrać już ale własnie jadę do klienta a potem ma padać. Wiec pewnie jutro podejde. U mnie z "plastików" mam:
- prawy schowek koło kierownicy (30-50zł)
- 1 nóżka pasażera (30zł)
- osłona wydechu bo ta ma wygłe i obitki od transportu (30zl)
- gumy na podłodze (ktoś je nieprzytomnie zastąpił tjuningowymi dywanikami z ryflowanej blachy po których sie w deszcz nogi ślizgają), kupiłem wczoraj za 40 używane
Deszcze niespokojne mnie nie powstrzymają :-)
Muszę nieco zbastować z lataniem, bo zostało mi 300km do przeglądu, a termin dopiero po 10 sierpnia... Zaczynam oszczędzać kilometry :-)))
Ups... Resurs Ci się kończy... Jak przesadzisz to będziesz... spieszony... ;)))
W sumie to mój normalny przebieg został do wykonania, skuterem robiłem 100km tygodniowo (5 dni), a tu się nieco rozszalałem i w 8 dni nabiłem 700km ... :-) Wynikało to z tego, że chciałem jak najszybciej ogarnąć skrzynię biegów. Prawie się udało :-)
Właśnie wróciłem z serwisu i schudłem 650zł :/ aż mnie serce boli! ale kupiłem sobie szybkę taką jak chyba Ty Arasz miałeś
Średnia PUIG? Fajna szyba :-) Tylko mi strasznie kask zaczął hałasować po założeniu tego cuda, ale za to nie wiało w klatę :-)
A jak naprawy? Wygląda, że nie za drogo (bo szyba swoje w tym kosztowała), czyli jakiejś masakry nie było? Jeździ lepiej? KLYENT kontent?
Na szybę dostałem jakiś rabat i zapłaciłem z montażem 290zł a sam przegląd cóż widocznie skuterek już jest dla mnie za słaby bo mam od dwa gramy lżejsze rolki a dalej mocy jest brak i to duży :D