BREDNIE ARASZA74 (pe)PEGI 42

Dziś do południa pewnie są otwarci. Spróbuj przedzwonić

nie.oni jakoś pon-pt. ja też nie ma ciśnienia bo z racji spożytego wczoraj alko i tak nie jestem w stanie po niego jechać

Opijałeś bez nas...?!

Eeee... Pewnie zapijał smutek... ;)))

Tylko po Symie (że go jeszcze nie ma), czy tęskni za nami...? :-)))

nie, wysłaliśmy dziecko z dziadkami i ze żoną śmy zrobili po tzw lampce szampana. Tzn ja wygrzebałem rudą wódkę na myszach ale w wersji czarnej a żona odkryła soplice orzechową z mlekiem. No i ja zrobiłem 2/3 z 3/4 :) i funkcjonuje a żona całe 0,5 tej soplicy z mlekiem i teraz chyba nie żyje. W każdym razie słabo. Ale podobno jest pyszna w tej wersji.

^wyjechali na wakacje,
wszyscy nasi podopieczni...^ :-)))

no dokładnie. tylko kataru nie mamy bo my nie z tych katarowych

^Jeszcze jeden i jeszcze raz...^... :)))

Zabrałem czarnucha na spacer do spożywczaka po sałatę i kurczaka, bo upał i gotować nam się tu nic nie chce. Lata jak latał, ale zapala tak sobie... Skut miał automat ssania i palił z półobrotu. Murzyn leniwa bestia, czy dam pół, czy pełne na początek, efekt ten sam, trza go pogonić batem (manetką), a i tak mu się nie pali do roboty :-)

w taki upał to bez ssania pal

Nie da rady, nie trzyma wtedy obrotów...

Może on potrzebuje jakiegoś klapsa... na zachętę...
No, Araszu... mocuj wigwamy i kotwicz Murzyna, bo całkiem krwistoczerwona burza ku Wam bieży... ;)))

Widzę, widzę... Murzyn owinięty, wygląda teraz jak członek ku-klux-klanu :-)))
A my piwko w łapkach i czekamy co będzie...

Arasz to z plecaczkiem jechałeś czy nie dała się namówić,i autem za,przed tobą?

No, coś Ty Paci... Araszu lubi swoją żonę... nie mógłby jej tego zrobić... ;)))

Raczej bym powiedział że dziewczyna na tyle roztropna ze z gołowąsem na motor nie wsiada:D A łysy w lataniu motorem to gołowąs:)

Łysy z definicji gołowąs :-)))
A że dziewczyna roztropna, to już insza inszość. Ja dojechałem za dnia, a Ewa wieczorem autem, wracamy odwrotnie... Żarcik taki :-) Żona omija dwa kółka szerokim łukiem.

Ale dopierdzieliło... Bardzo mocno wieje przed tym frontem. Ale już poszło dalej, tylko prąd ze sobą zabrało...

Ale dopierdzieliło... Bardzo mocno wieje przed tym frontem. Ale już poszło dalej, tylko prąd ze sobą zabrało...