Niech mu nowy właściciel... lekkim będzie... ;)))
No arasz kupił a druid po nomada:D tylko oszczegam jedzie sie jak na meblościance:) a jazda 25kmh wymaga pary.
Wombat a kto mu zamontuje Crashpady/gmole
Jeśli kiedyś zrobimy jakiś happening... to koniecznie Araszu powinieneś wystąpić w folii bąbelkowej... moja wyobraźnia uśmiała się do łez... ;)))
Uspokoję Cię Paci... moje marzenie, to Shadow... chociaż... jeszcze jej nie dosiadłem... bardzo mi się podoba ot, tak... sama z siebie... ;)))
Ale która bo od 50ccm do 1100ccm
https://www.google.pl/search?q=honda+shadow&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CCAQsARqFQoTCK7j67u26cYCFehL2wodPmwKgA&biw=1016&bih=631
Pogoda fajna, trzeba jeździć :-D
Zarejestrowany, kask i kaloszki z domu pobrane, jadę pobrać murzynka :-)
paci napisał:
Ale która bo od 50ccm do 1100ccm
https://www.google.pl/search?q=honda+shadow&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CCAQsARqFQoTCK7j67u26cYCFehL2wodPmwKgA&biw=1016&bih=631
+++
O kucze, Kiler... wszystkie piękne... ale pewnie zacząłbym od 125ccm... jej osiągi w zupełności mnie zadowalają...
+++
Araszu... zazdroszczę Ci... trzymam kciuki... koniecznie zrób zdjęcie... ;)))
Delikatnie z manetą bo silnik na dotarciu ;-)
Folią się owinąłeś:D powodzenia w pierwsze trasie[fakt że krotka ale zawsze]
To to... DZIEŃ POERWSZY :-)
Go!
Czekamy na wieści.
żyjesz?
Uff... Dotarłem do pracy.
arasz74 napisał:To to... DZIEŃ POERWSZY :-)
Go!
*
I mówisz, że niniejszym sam już wszystko wysiorbałeś na ten poczet?
>
No, troszku to jest nieładnie. Pewnie masz bliższych kolegantów, ale stałym zalegantom tutaj, też się już należy jakaś tam... szklaneczka, kufelek, a nawet... dwie krowy (po jednej na każdy kolejny hektar). ;P
*
Edit:
Luzik, testuję łącza. Stałych bywalców danego forum. ;-)
arasz74 napisał:
Uff... Dotarłem do pracy.
Jadąc - poruszałeś pedałami?
Yak było? :)
Rysio_Misio napisał:
arasz74 napisał:To to... DZIEŃ POERWSZY :-)
Go!*
I mówisz, że niniejszym sam już wszystko wysiorbałeś na ten poczet?
>
No, troszku to jest nieładnie. Pewnie masz bliższych kolegantów, ale stałym zalegantom tutaj, też się już należy jakaś tam... szklaneczka, kufelek, a nawet... dwie krowy (po jednej na każdy kolejny hektar). ;P
Arasz już raz becelen. Starczy tego (zwłaszcza że sie wypruł :) na zakup). Teraz Sym sie przegląda pozakupowo. Jak sie okaże że może coś z niego bedzie to ja zapraszam, termin dogadamy. Kredyt trzeba wykorzystać :D
No dawajta jeździm cuś w końcu :-D
ciem panie, ciem? kapciem?
Mahalasem :p