Bada może zrobię jakiegoś dyskretnego i przy okazji tą siatkę pomaluje, Ale to jak się ciepło zrobi. A co do wytrzymałości felg to sam jestem ciekaw boje się na karszera jechać żeby zaraz w plamki felgi nie były. Foto z założonym deklem przekładni:
Black&Orange Marian’s SR
No nieźle nieźle
Ten napis na przekładni też daj na pomarańczowo.
Marian, jak to przekładnie pomalowales i fele to 500 razy lepiej wygląda
Nawet 1000 razy lepiej :!:
Za felgi 10/10
To połączenie pomarańczy z czernią jest tak piękne, że rozważam podobne malowanie w Neosce 10/10
Jasiu nie psuj neosa i nie maluj na takie kolory jak masz małować to tylko ostry pomarańczowy ala KTM albo zielony ala kawasaki.
fajna sr wyglądabardzo ładnie tak schludnie … 5/10
Marian Marian;] calkiem nieźle Ci to wyszło jak na ręczną robote;]
Jak masz na deklu przekładni “aprilia” to pomaluj ten napis na pomarańczowo i będzie na prawdę fajnie;]
i jakieś naklejki by się przydaly
8/10
Napis będzie ale wszystko w swoim czasie, napis miał już być ale sprej jest za rzadki i muszę inną farbę skołować, naklejki też będą ale jeszcze nie wiem jakie i gdzie
[ Dodano: 17-01-2009, 17:17 ]
I tu po raz kolejny potwierdza się powiedzenie że podróba jest słabej jakość. Podczas jazdy zgubiłem kopnik (czyt. urwał się), jak pisałem wyżej kopnik był od keewaya. Foto:
Sam się urwał , czy jaką musiał być czymś uderzony, bo sam chyba nie odpadł :shock:
dziwne :shock: a gdzie jedziłęś że pobródziłeś tak mocno?
Najciekawsze jest to że pojechałem do sklepu, zgasiłem, zrobiłem zakupy, odpaliłem, pojechałem do domu, zgasiłem, i chcąc ponownie go odpalić kopnika już nie było :-/ Dobrze że mam jeszcze jeden to może później założę.
ja też mam a mimo to się nie urwał a muszę dużo kopać ostatnio bo aku mam padnięte
A ja właśnie nie muszę dużo kopać, po nocy pali za 1-2 kopnięciem a normalnie za 1, może był jakiś wadliwy, prze koszony albo huk wie co jeszcze, nie ma co rozpaczać.
No marian widzę postępy w tuningu aprilli fajnie go pomalowałeś, a te pomarańczowe ranty na felgach??? miodzio
A czym małowałeś skuteraż?Ile dałeś za lakier i jak z trwałością tego lakieru??
co w najblizszym czasie planujesz robic?
co w najblizszym czasie planujesz robic?
Wyrzeźbić kopkę, a co do planów to jeszcze myślę, zobaczymy co tatuś w kwietniu kupi :->
[ Dodano: 24-01-2009, 12:19 ]
Dziś z samego rana poszedłem rzeźbić kopkę, no i ..... udało się:

Przechodząc koło domu znalazłem urwany stary kopnik, uciąłem kawałek wywierciłem dziurę i przełożyłem śrubą na wylot. Na razie się trzyma.
good job