Black&Orange SR by Marian

Witam, chciałbym pokazać wam moją Aprilie Sr z '95r. Gdy skuter trafił w moje ręce wyglądać tak: Po kilku dniach skuter wyglądać już tak: Przyszła paczka od melocha a w niej: :arrow: Cylinder RMS 50 :arrow: i pare pierdu?: chwytak powietrza, łożysklo na korbowód i jakieś naklejki. Po lakierowaniu teraz wygląda tak: Oraz nowy kask: Czekam na oceny i jakieś propozycje

siema! no no apka wygląda ładnie:-D jeszcze zrób coś z wydechem i będzie cacy… jak na razie daje 8/10

polerki nie robie bo była wcześniej i cały zardzewiał, dlatego go na czarno pomalowałem.

Daj mu jakieś naklejki :stuck_out_tongue: ale nie za dużo, na boczne plastiki naklej coś ciekawego 8/10

Apka spoko. Kolory dobrze dobrane i wogólę :lol: Może załóż kiere bmx Pozdro.

Naklejki będą ale na razie nie mam czasu bo muszę się uczy bo raczej nie zdam. A co do kiery BMX to kiedyś będzie, ale są ważniejsze rzeczy do zrobienia [ Dodano: 2008-06-03, 22:08 ] Przyszedł czas na malutki UP. Więc przyszły długo oczekiwane ryfle: A z nudów pomalowałem zacisk hamulcowy na czerwono:

SRka super, zrobiona ze smaczkiem. Daj jeszcze jakieś naklejki i będzie super. Pozdro

SR’ka fajnie zrobiona podoba mi się :smiley: Mam pytanie gdzie można kupić te śruby od przekładni te czerwone? Może sam malowałeś?

śrubki malowałem sam zwykłym sprejem za 10zł :wink: Znalazłem jeszcze jedno zdjęcie.

sr fajna jak na tą z starą budą to super!! :wink:

Ladna SRka :slight_smile: Kolor mi się podoba :wink:

Siemanko SR piekna bardzo Mis ie podoba W ogole sr’ki w starej budzie mają to coss… to coś co użeka Zrub cos z felgami Jakis inny kolor moze czarne i ranty pomaranczowe … albo cos

Felgi będą czarne ale to dopiero jak będę malował samochód to przy okazji i felgi na czarno prysnę. A co do rantów to nie wiem czy będą pomarańczowe ale to się pomyśli bo jak na razie to muszę szkołę zaliczyć. Mam dwa pomysły:

Zdecydowanie wersja z pomarańczowymi rantami :smiley:

o no pewnie. Felgi nr 2:) a co do naklejek to weź sobie jakiś jeden zestaw, żebyś sobie nie ponaklejał 150naklejek i każda z innej firmy;p

Noo proste ze z pomaranczowymi rantami jest wypas Tak jak pisałem maznij tak będzie cud miod i kiełbasa … Pamul na czarno z pomaranczowymi felgami Nienaklejaj naklejek zostaw tak jak jest bez naklejek i będzie Wypas !!!

Naklejek na razie nie naklejam bo w wakacje SRka idzie do lakiernika z prawdziwego zdarzenia a kolory prawdopodobnie bez zmian.

[ Dodano: 2008-06-13, 22:22 ]
Doszła modyfikacja przedniej czaszy :smiley: sorki za jakość zdjęć bo robione w nocy telefonem.

Powiem Ci że nawet nawet :mrgreen: Chociaż ja bym dać trochę szersze ale i tak jest dobrze! Czym wycinałeś?

wiertarkę a później brzeszczotem i wygładzałem szlifierka

Wiertarką takim cienkim wiertełkiem, brzeszczot,a szlifierka jakaś bo chyba nie zwykła z kamieniem :mrgreen: Ale przed wycięciem odrysowałeś to jakość wydrukowałeś wzór i nakleiłeś na to? czy jaką Widze że siatka elegancko przylega - czym to zlepiłeś?