Witam, chciałbym pokazać wam moją Aprilie Sr z '95r. Gdy skuter trafił w moje ręce wyglądać tak: Po kilku dniach skuter wyglądać już tak: Przyszła paczka od melocha a w niej: :arrow: Cylinder RMS 50 :arrow: i pare pierdu?: chwytak powietrza, łożysklo na korbowód i jakieś naklejki. Po lakierowaniu teraz wygląda tak: Oraz nowy kask: Czekam na oceny i jakieś propozycje
siema! no no apka wygląda ładnie:-D jeszcze zrób coś z wydechem i będzie cacy… jak na razie daje 8/10
polerki nie robie bo była wcześniej i cały zardzewiał, dlatego go na czarno pomalowałem.
Daj mu jakieś naklejki ale nie za dużo, na boczne plastiki naklej coś ciekawego 8/10
Apka spoko. Kolory dobrze dobrane i wogólę :lol: Może załóż kiere bmx Pozdro.
Naklejki będą ale na razie nie mam czasu bo muszę się uczy bo raczej nie zdam. A co do kiery BMX to kiedyś będzie, ale są ważniejsze rzeczy do zrobienia [ Dodano: 2008-06-03, 22:08 ] Przyszedł czas na malutki UP. Więc przyszły długo oczekiwane ryfle: A z nudów pomalowałem zacisk hamulcowy na czerwono:
SRka super, zrobiona ze smaczkiem. Daj jeszcze jakieś naklejki i będzie super. Pozdro
SR’ka fajnie zrobiona podoba mi się Mam pytanie gdzie można kupić te śruby od przekładni te czerwone? Może sam malowałeś?
śrubki malowałem sam zwykłym sprejem za 10zł Znalazłem jeszcze jedno zdjęcie.
sr fajna jak na tą z starą budą to super!!
Ladna SRka Kolor mi się podoba
Siemanko SR piekna bardzo Mis ie podoba W ogole sr’ki w starej budzie mają to coss… to coś co użeka Zrub cos z felgami Jakis inny kolor moze czarne i ranty pomaranczowe … albo cos
Felgi będą czarne ale to dopiero jak będę malował samochód to przy okazji i felgi na czarno prysnę. A co do rantów to nie wiem czy będą pomarańczowe ale to się pomyśli bo jak na razie to muszę szkołę zaliczyć. Mam dwa pomysły:
Zdecydowanie wersja z pomarańczowymi rantami
o no pewnie. Felgi nr 2:) a co do naklejek to weź sobie jakiś jeden zestaw, żebyś sobie nie ponaklejał 150naklejek i każda z innej firmy;p
Noo proste ze z pomaranczowymi rantami jest wypas Tak jak pisałem maznij tak będzie cud miod i kiełbasa … Pamul na czarno z pomaranczowymi felgami Nienaklejaj naklejek zostaw tak jak jest bez naklejek i będzie Wypas !!!
Naklejek na razie nie naklejam bo w wakacje SRka idzie do lakiernika z prawdziwego zdarzenia a kolory prawdopodobnie bez zmian.
[ Dodano: 2008-06-13, 22:22 ]
Doszła modyfikacja przedniej czaszy sorki za jakość zdjęć bo robione w nocy telefonem.
Powiem Ci że nawet nawet :mrgreen: Chociaż ja bym dać trochę szersze ale i tak jest dobrze! Czym wycinałeś?
wiertarkę a później brzeszczotem i wygładzałem szlifierka
Wiertarką takim cienkim wiertełkiem, brzeszczot,a szlifierka jakaś bo chyba nie zwykła z kamieniem :mrgreen: Ale przed wycięciem odrysowałeś to jakość wydrukowałeś wzór i nakleiłeś na to? czy jaką Widze że siatka elegancko przylega - czym to zlepiłeś?