Tak, wiertło cieniutkie, a szlifierka zwykła kontowa. Na początku ziołem trochę nieudolnie odrysowałem jeden wlot z tej nowszej srki trochę go przerobiłem i wydrukowałem. później odrysowałem na czaszy i gotowe do wycinania.
Daj lepsze fotki bo na razie to nie wiele widać przez co niezbyt to wygląda.
Te wloty to eleganckie. Ciekaw jestem jej po pomalowaniu felg oczywiście na czarno z pomarańczowymi rantami ma się rozumieć;-)
Fotka w dzień: 
Tak jak myślałem
Nie pasują te wloty
Lepiej by wyglądały jakieś trójkątne takie jak kierunki, albo cos w kształcie lamp, a nie takie jakieś nijakie ![]()
Tak tylko że myślę jeszcze nad lampę z nowszej sr
wSZYSTKO oK aLE TOCHE NIEPASUJĄ I Są CHYBA KRZYWO :d Lepiej By było Jak by były bardziej trojkątne jak kierunki … Niejest źle ale mogło by Być lepiej Maznij Fele !!
W nowych SRkach masz chyba bardziej wypukłe te plastiki co daje uroku przy wlotach… a u Ciebie są takie proste. Jak wsadzisz lampę no to będzie trochę lepiej (tak mi się wydaje).
Wreszcie doczekałem się wariatora malossi multivar 2000, jeszcze go nie założyłem bo na skuter doktor nie mieli rolek testowych i wysłali mi paczkę bez rolek zamiast poczekać, bo co się zrobi bez rolek. Jak zdobędą rolki to obrazu założę. 
Nawet fajnie wyglądają te wlotu ale ja za takim czymś nie przepadam ale dojrzażem iż nad leflektorem masz smuge jak był podczas malowania wsadzić ttam palec
fajne malowanie tej srki. fele to ja jestem za pomarańczowymi rantami bo lepiej się prezentują a wlociki spoko fajny wzorek .Ryfle też wniej się fajnie prezentują miodzi :509:
Przyszła paczka od mielocha a w niej pasek stage 6 pro, nowe klocki hamulcowe i manetki flame czarno pomarńczowe. kilka fotek:
Zdjęcia z manetkami dam jutro
PS. Felgi będą w swoim czasie bo na razie nie mam za co skutera zatankował:mrgreen:
Masz moze juz foty Marian???
Pare fotek z dzisiejszego wyjazdu na działke:
A to zaległe foty manetek:

Ładny skuterek nawet ale manetki takie mialem w Stalkerze i się szybko scieraly wiec najlepiej jak się zetra zażoz seryjne ;]
Pierwszy raz od kiedy ją kupiłem Srka mnie zawiodła
Jednak to przeze mnie prawdopodobnie ją przegrzażem i spuch? tłok i trochę się przytar?a :oops:
Kilka fotek (trochę niewyrażne)
Jednak nie ma tego zżego co by na dobre nie wyszło, nie opłaca mi się kupowaćcylka AC i doszedżem do wniosku że kupie LC i dokupić pompę i ch?odnic?. (jakby ktoś miał pompę kompletn? to chętnie kupić).
No
SR-ka super. ładnie ją odpicowałeś, bardzo mi się podoba.
Kolorystyka fajna. Spoko maszynka. Pozdrawiam ;p
Wygląda naprawdę klawo
A wloty powietrza dałbym na pomarańcz to by się wtedy zrobićo bardziej jednolicie. ( Ocena subiektywna :mrgreen: )
Zamówione zostały już wszystkie części potrzebne do przer?bki na LC. Jeżeli przyjdą do czwartku to jeszcze go odpal? a jak nie to dopiero pod koniec następnego tygodnia.
A czy do przer?bki na LC nie będą CI potrzebne inne kartery?? ale nie wiem jak w aprili
moze nie trzeba
heh
Ogólnie to skuter mi się podoba
Super malowanie ![]()