Black&Orange SR by Marian

Ale Marian pisał że pomalował ranty, i myślę że na pomarańczowa jak to dawno pokazywał w swoim VT.

Sr już złożnona felgi pomalowane na czarno z pomarańczowymi rantami, została złożnoa już wczoraj ale z problemów technicznych nie mogę wrzucic fotek bo nie działa mi forum w domu. Wieczorem dam fotki jak pójde do kumpla.

to wyslij mi fotki a ja wrzuce jak cos to moje gg:6913161

Dobra poradzę sobie. Nowe foto, czekam na komentarze. w najbliższym czasie postaram się ogarnąć swojego kompa żeby mi forum działało:

Super to wygląda ale jeszcze bad look i nadkole

edit:

co to jest ten wskaźnik na dole przy nogach?

Od temperatury :]

Supcio ! Wygląda tak pomarańczowo :smiley:

NIeźle to wygląda wszystko się komponuje. Ranty to obklejales i małowales spray czy jaką

nie myslałem że to aż tak dobrze będzie wyglądać :597: ale tak jak Kowal, mówi przydłał by się bad look, masz w planach??

no bad look to szcególnie jak masz jeszcze te wloty

fajnie to wygląda tymi pomaranczowymi rantami :wink:

Fele fajnie wyszły powiem Ci ze mnie zainspirowałeś nimi i chyba zrobię podobnie z rantami :stuck_out_tongue:

Teraz wygląda ekstra :wink: Aby te wloty takie badziewne że szok…
Za te wstrętne wloty 7/10 a tak by było 9 :stuck_out_tongue:

Te “chromowane” obwodki wlotow nie pasuja do niczego, wez daj je na pomaranczowo i będzie lepiej.

no bez tej chromowanej obwódki było by duzo lepiej

Super te ranty pomarańczowe, naprawdę wypas :stuck_out_tongue_winking_eye:

Prawdopodobnie siatka też będzie pomarańczowa i te obwódki ale na razie muszę się z forum ogarnąć i coś zrobić żeby mi działało. A co do rantów to ponad godzinę maskowałem jedno koło, powoli i dokładnie.

super teraz 8/10

no nie powiem felgi Ci się udały :stuck_out_tongue:

jestem tylko ciekaw jak z wytrzymaloscia tych felek :smiley: Czy to nie zacznie odpadac.

Dobra robota Marian :wink: Tak ak mówią, zrób bad look’a i tą sitkę we wlotach przemaluj. 8/10