pierdzielisz serio ?!
Poważnie, nie mam wskaźnika paliwa na razie. Musze kupić nowy czujnik.
nie karmisz go czy coś? :mrgreen: mój to jedynie wałek od małowania zjadł
To co leży na ziemi albo w jego zasięgu to już jest pogryzione, wałków i pędzelków to całe wiaderko zjadł, z garażu folie szmaty wszystko wyniesie, ojciec robi trochę w budowlance to mu packi pogryzł. A jaja był jak mi kluczyki wypadły z kieszeni i był ten misiek przyczepiony do nich to następnego dnia znalazłem miśka pogryzionego a kluczyków nie ma Akurat miałem skuter rozłożony to nie były potrzebne ale znalazłem je 2 tygodnie później.
Hahahahh masz przeboje z tym psiakem wszystko żerny prawie jak mój tyko mi jeszcze kluczy nie wciągną
A ja zawsze myslałem że to mój jest poje***y
Zrobiłem kilka fotek po dzisiejszej jeździe po śniegu. Co do felg to na razie nie maluje bo nie mam pieniędzy rozwalił mi się aparat i muszę zakupić jakiś inny.
[ Dodano: 12-01-2009, 18:57 ]
UP!
Nadszedł czas na felgi, dziś zostały pomalowane czarnym połyskiem na dwie warstwy niedługo maluje 3, prawdopodobnie jutro maluje ranty ale nic pewnego bo nie wiem czy kupie jutro pomarańczowy lakier, jeżeli nie to pozostaje zamówić na allegro. Trochę słabe zdjęcia ale jak będę małował następną warstwę zrobię leprze cyfrówką bo teraz baterie mi padły. A i bym zapomniał dekiel od przekładni też będzie czarny. Foty:
NoNo … może wyglądać tak … gangstersko
Marian, no nieźle nieźle tylko mi nadkola tu brakuje z nadkolem to ta sr by wypas wyglądala
ale z tymi czarnymi felgami i przekładnio to będzie kozacko
Bardzo ladnie pomalowane. Malowales sprayem czy pistoletem???
Sprejem, cały efekt będzie widać jutro jak będą ranty pomalowane, co do nadkola to tak trochę nie podoba mi się bo tył jest bardzo płaski i musiało by być płaskie nadkole a nie takie fajne zaokrąglone. miało być kiedyś zrobione nawet była już żywica położona ale ojciec nie wiedział co to jest i wyrzucił, ale nie mowie że nadkola nie będzie, ale jest kolejny problem bo kranik trochę wystaje i nie wiem jak to dobrze rozplanować. Idę maluje trzecią warstwę
Tylko jak będziesz małował dekiel to zabezpiecz ten czerwony napisz “aprilia” bo na czarnym tle to jeszcze lepiej będzie wyglądać.
No to powróciłem z garażu, felgi pomalowane zauważyłem kilka zacieków wyszło ale to okaże się jutro przy dziennym świetle jak się bardzo będą rzucać w oczy to je spoleruje a jak nie to nie. Co do tego czerwonego napisu to pomalowałem go już na czarno ale będzie pewnie na pomarańczowo a labo na czerwono. Felgi założę pewnie najwcześniej w środę albo w czwartek. Nowe fotki:
czemu laczy nie zdjalesą?? i w dodatku pomalowales opone O jednak psa dokarmiasz widac po puszkach
Nie chciało mi się opon zdejmować a farba i tak odpadnie bo opona była mokra.
a chyba ze tak. I jak z tymi zaciekamiż
ty to małowałeś jakąs specjalną farba czy zwykłym akrylem w spreyu i czy dałęś jakis podkład :?: :?:
podklad to stara farba pewnie tylko trochę zmatowana a jeśli można widziec małowales lakierem czy emalia w spray?
malowałem zwykłym sprejem, co do acieków to nie są wielki felga się przykuży i będzie git. Pomalowałem już ranty ale nie działa mi forum w domu i nie mogę doda nowych zdjęc.
ja bym teraz jeszcze ranty wypolerowałem i bo było by sweed