Black&Orange SR by Marian

Mniej więcej jest oczyszczone. Ciekawe czy będzie mu się chciało je??dzić bo silnik wsadzę dopiero w sobotę albo jutro późną nocą. Z rozebraniem trochę roboty było ale…

[ Dodano: 2008-09-27, 13:36 ]
Skuter został wczoraj złożony a dziś odpalony i działa jak natura chciała :slight_smile: , jest tylko jeden problem, mianowicie po podłączeniu akumulator trochę przerywa ale nie zawsze, po wyjęciu aku jest wszystko OK. Pewnie gdzieś jest jakieś zwarcie

zajebista sr i wkoncu ktos z ac zrobil lc ciekawe czy w keewayu swoim mogę tak zrobić ale sr naprawde zaajebista

SRka praktycznie bez zmian, jedynie co oto odłączyłem mieszalnik bo mi cały czas wężyk od oleju z gaźnika spadał więc wole nie ryzykować. Kilka fotek przed wyjazdem na zakończenie sezonu do Tułowic (jeszcze mokra) : Oraz jedno małe skromne zdjęcie z placu:

tej sr tylko bad looka brakuje :wink:

I kiery BMX, ale nie wiem czy wsadzać bo zaczynam na prawko zbierać. Fotka po zakończeniu z gustowną naklejką:

Apka super, pomaluj jeszcze felgi i będzie wypas.

Na chwile obecną ze skuterem nic się nie dzieje, poza tym ze zgubiłem ładowanie. Czekam na chłodniejsze dni i biorę się za całą elektrykę.

Ostano wracając do domu zgubiłem swój ulubiony breloczek czyli owieczkę, więc musiałem zaadoptować innego zwierzaka. Dostałem pięknego pieska :mrgreen: (najważniejszy element tuningu):

ja mam gumowego pieska :smiley:

ja wole pluszowe bo w kieszeni się ugniatają i w skuterze o plastiki nie walą.

Fajna apka no i podoba mi się patent z wskaźnikiem temperatury cieczy. Też szukałem sposoby żeby nie płacić za wskaźniki i czujniki hebo, stage6 majątku a tu znalazłem hehe.

Srka bardzo fajna, widać że o nią bardzo dbasz. Bardzo fajnie wygląda połączenie kolorów czerń i pomarańcz, i to jeszcze małowane sprayem. Naprawde fajnie Ci to wyszło. Koniecznie zrób bada, pod takim kątem, jakim wyciełeś wloty. Pozdrawiam i gratuluje maszyny :wink:

i to jeszcze małowane sprayem

:shock: to jest małowane normalnym pistoletem lakierniczym.

Jak sytuacja się nie zmieni SRka zmienia właściciela :cry:

:shock: to jest małowane normalnym pistoletem lakierniczym.

Jak sytuacja się nie zmieni SRka zmienia właściciela :cry:

a co się stało ?

Zaczynam powoli zbierać na konkretne moto (w planach cbr600-900rr albo R1-R6), ojciec funduje mi prawko ale nie chce dać na moto a jak sprzedam sr to zawsze parę groszy będzie.

Bo co do samego skutera nie mam żadnych zastrzeżeń, chyba że coś się zmieni to na pewno jej nie sprzedam, niech stoi w garażu i niech kuż zbiera i czeka na czarną godzinę.

Sr naprawdę piekna. Super wyszło te połączenie kolorów. Ooo… to nie ciekawie masz…
Umnie jest sytuacja całkowicie odwrotna- moto jest ale starsza zacina się i prosi żebym prawka na moto nie robil (powalone, ale cóż) Pozdro

no fajna podoba mi się dobze kolory dobrene jest git :slight_smile:

Porządkując ostano dysk znalazłem kilka fotek i nie mogłem powstrzymać się żeby je pokazać. SR już jeździ ale trochę jest zimno i jeżdżę kiedy muszę.

PS. Niedługo będzie niespodzianka :slight_smile:

buahauhuhsau XD nieźle powstawiane XD niemogę z tej gazety i tych lasek :stuck_out_tongue:

Wreszcie przybyła paczka od mielocha a w niej sprzęgło rms racing pro i trybik od kopnika.
Sprzęgło sprawuje się nieźle, nie wiem jak w porównaniu z droższymi np. stage6. Ale jestem z niego bardzo zadowolony na chwile obecną. Kopnik wreszcie też “normalnie” pracuje, jest cichutko a nie jak poprzednio zgrzyta i ciężko chodzi. Oto fotki:

Sprężyna centralna:

porównanie z seryjnym sprzęgłem:

fajna sr :mrgreen: a w jakim programie obrabiałeś te zdjeciaż?