a błotnik z przedniego koła gdzieś? zgubiłęs czy połamany ??
Gdzieś jest ale nie wiem w jakim stanie. Pewnie jak wczesniej wyrwał się z zaczepów
Marian napisał:
A jak to było za blisko jechałem a koleś przyhamował i tyle
Skąd ja to znam :-P Po takim czymś zupełnie inaczej(dalejod innych) się jeździ :P
Jako że zdałem 2 poprawki biorę się za reanimacje srki, czasza nie jest zbytnio połamana więc ją posklejam chyba że trafie drugą, lampę muszę kupić i pomarańczowe boczki pomalować, i tu pytanie czy na pomarańczowy tak jak było czy na czarno bo zostało mi trochę lakieru z czarnego nissana i kierunki będą pomarańczowe bo pękły a nie będę ich przyciemniał tak jak były. Przerobiłem foto w paincie ponieważ photoshop wyleciał przy porządkach na dysku. FOTO:

Czarny z pomaranczowymi detali taki koozacki za to duzo pomaranczy to będziesz się wyroznial ![]()
Hmm… ja na Twoim miejscu mając jeszcze czarny lakier to robiłbym na czarno ![]()
Ja też. Czarny rulezzz ![]()
Maluj na czarno bo nieźle to wygląda.
To będzie pomalowane na czarno jakoś pod koniec następnego tyg albo później bo mam trochę godzin do wyjeżdżenia i 2 egzaminy wew. Więc trochę schodzi na bok.
a ja bede inny niz wszyscy bardziej mi się podoba pierwsza wersja
Mi się podoba tak jak większości wersja druga ;).
A mi się podoba po staremu czyli first version.
Kowal napisał:
first version
Fakt, taka bezpieczniejsza wersja na drogę ;) Choć jakby był taki oczoje.bny to dopiero byłoby kozacko :D
Dywersant napisał:
Choć jakby był taki oczoje.bny to dopiero byłoby kozacko :D
dokładnie :D
mi się bardzo podobają czarne skutery z takimi elementami w kolorach oczo je bn ych ;D
Maluj na wersje druga jest o wiele lepsza.
Zabrałem się za reanimacje sr, zamówiłem czasze lampę i stelaż pod chłodnice. Zabrałem się za szpachlowanie plastików. Efekty:
Oraz miejsca szpachlowane zostały zapodkładowane:
Tu jest trochę do poprawki
A tak teraz wygląda:
Czekam na czasze, zobaczymy w jakim będzie stanie i możliwe że w sobotę zabieram się za małowanie.
ładnie, ładnie ![]()
na 3 zdjęciu od końca fajne się z tej szpachli zrobiło na owiewce xD takie łagodne przejście ![]()
To podkład, szpachla jest pod nim ![]()
aa no możliwe xD ja się na szpachlowaniu i podkładach nie znam, nie używałem ;p
No i Reanimacja ruszyła,
życze powodzenia.