a błotnik z przedniego koła gdzieś? zgubiłęs czy połamany ??
Gdzieś jest ale nie wiem w jakim stanie. Pewnie jak wczesniej wyrwał się z zaczepów
Marian napisał:
A jak to było za blisko jechałem a koleś przyhamował i tyle
Skąd ja to znam :-P Po takim czymś zupełnie inaczej(dalejod innych) się jeździ :P
Jako że zdałem 2 poprawki biorę się za reanimacje srki, czasza nie jest zbytnio połamana więc ją posklejam chyba że trafie drugą, lampę muszę kupić i pomarańczowe boczki pomalować, i tu pytanie czy na pomarańczowy tak jak było czy na czarno bo zostało mi trochę lakieru z czarnego nissana i kierunki będą pomarańczowe bo pękły a nie będę ich przyciemniał tak jak były. Przerobiłem foto w paincie ponieważ photoshop wyleciał przy porządkach na dysku. FOTO:
Czarny z pomaranczowymi detali taki koozacki za to duzo pomaranczy to będziesz się wyroznial
Hmm… ja na Twoim miejscu mając jeszcze czarny lakier to robiłbym na czarno
Ja też. Czarny rulezzz
Maluj na czarno bo nieźle to wygląda.
To będzie pomalowane na czarno jakoś pod koniec następnego tyg albo później bo mam trochę godzin do wyjeżdżenia i 2 egzaminy wew. Więc trochę schodzi na bok.
a ja bede inny niz wszyscy bardziej mi się podoba pierwsza wersja
Mi się podoba tak jak większości wersja druga ;).
A mi się podoba po staremu czyli first version.
Kowal napisał:
first version
Fakt, taka bezpieczniejsza wersja na drogę ;) Choć jakby był taki oczoje.bny to dopiero byłoby kozacko :D
Dywersant napisał:
Choć jakby był taki oczoje.bny to dopiero byłoby kozacko :D
dokładnie :D
mi się bardzo podobają czarne skutery z takimi elementami w kolorach oczo je bn ych ;D
Maluj na wersje druga jest o wiele lepsza.
Zabrałem się za reanimacje sr, zamówiłem czasze lampę i stelaż pod chłodnice. Zabrałem się za szpachlowanie plastików. Efekty:
Oraz miejsca szpachlowane zostały zapodkładowane:
Tu jest trochę do poprawki
A tak teraz wygląda:
Czekam na czasze, zobaczymy w jakim będzie stanie i możliwe że w sobotę zabieram się za małowanie.
ładnie, ładnie
na 3 zdjęciu od końca fajne się z tej szpachli zrobiło na owiewce xD takie łagodne przejście
To podkład, szpachla jest pod nim
aa no możliwe xD ja się na szpachlowaniu i podkładach nie znam, nie używałem ;p
No i Reanimacja ruszyła,
życze powodzenia.