Black&Orange SR by Marian

a błotnik z przedniego koła gdzieś? zgubiłęs czy połamany ??

Gdzieś jest ale nie wiem w jakim stanie. Pewnie jak wczesniej wyrwał się z zaczepów

Marian napisał:

A jak to było za blisko jechałem a koleś przyhamował i tyle

Skąd ja to znam :-P Po takim czymś zupełnie inaczej(dalejod innych) się jeździ :P

Jako że zdałem 2 poprawki biorę się za reanimacje srki, czasza nie jest zbytnio połamana więc ją posklejam chyba że trafie drugą, lampę muszę kupić i pomarańczowe boczki pomalować, i tu pytanie czy na pomarańczowy tak jak było czy na czarno bo zostało mi trochę lakieru z czarnego nissana i kierunki będą pomarańczowe bo pękły a nie będę ich przyciemniał tak jak były. Przerobiłem foto w paincie ponieważ photoshop wyleciał przy porządkach na dysku. FOTO:

Czarny z pomaranczowymi detali taki koozacki za to duzo pomaranczy to będziesz się wyroznial :smiley:

Hmm… ja na Twoim miejscu mając jeszcze czarny lakier to robiłbym na czarno :slight_smile:

Ja też. Czarny rulezzz :stuck_out_tongue:

Maluj na czarno bo nieźle to wygląda.

To będzie pomalowane na czarno jakoś pod koniec następnego tyg albo później bo mam trochę godzin do wyjeżdżenia i 2 egzaminy wew. Więc trochę schodzi na bok.

a ja bede inny niz wszyscy bardziej mi się podoba pierwsza wersja

Mi się podoba tak jak większości wersja druga ;).

A mi się podoba po staremu czyli first version.

Kowal napisał:

first version

Fakt, taka bezpieczniejsza wersja na drogę ;) Choć jakby był taki oczoje.bny to dopiero byłoby kozacko :D

Dywersant napisał:

Choć jakby był taki oczoje.bny to dopiero byłoby kozacko :D

dokładnie :D
mi się bardzo podobają czarne skutery z takimi elementami w kolorach oczo je bn ych ;D

Maluj na wersje druga jest o wiele lepsza.

Zabrałem się za reanimacje sr, zamówiłem czasze lampę i stelaż pod chłodnice. Zabrałem się za szpachlowanie plastików. Efekty:

Oraz miejsca szpachlowane zostały zapodkładowane:

Tu jest trochę do poprawki

A tak teraz wygląda:

Czekam na czasze, zobaczymy w jakim będzie stanie i możliwe że w sobotę zabieram się za małowanie.

ładnie, ładnie :smiley:
na 3 zdjęciu od końca fajne się z tej szpachli zrobiło na owiewce xD takie łagodne przejście :stuck_out_tongue:

To podkład, szpachla jest pod nim :stuck_out_tongue:

aa no możliwe xD ja się na szpachlowaniu i podkładach nie znam, nie używałem ;p

No i Reanimacja ruszyła,
życze powodzenia.