Black&Orange SR by Marian

Ta przed chwilą obejrzałem je na spokojnie i nawet nie ma bardzo poprawek, jutro nic raczej nie będę robił może po jutrze wyszlifuje podkład. Czekam na czasze i zastanawiam się czy małować ją na czarno czy może jakiś inny kolor tak dla odmiany, tylko żeby pasował do felg.

Pomaluj na różowo, będzie git :stuck_out_tongue:

Nie pasuje do felgi
Nie pasuje do tego skutera
Nie pasuje do mnie :stuck_out_tongue:

No to daj całego na różowo :stuck_out_tongue: Maniuś pinky boy :smiley:

I jeszcze kask i szybkę pomaluj na róż xD

Jeżeli nie róż, a szkoda :-/ :stuck_out_tongue: to pomaluj na pomarańcz tylko taki jaskrawy! :wink:

PS: 100post :mrgreen:

maluj na czarno ale te plastiki wewnetrzne też daj na ten sam czarny widzialem to w realu kozacko to wygląda :stuck_out_tongue:

POomaluj całego na czarno i niech beda te pomaranczowe akcenty gdzie niegdzie i będzie bardzo ładnie.

Na czarno też będzie w pytkę :stuck_out_tongue:

Będzie chyba czarne, a co do tych wew, plastików to były chyba jakimś czernidłem wysmarowane bo coś zaczęło się z nich kruszyć, kupie czernidło i zobaczymy efekt. Dziś może wyszlifuje podkład i plastiki będą gotowe do małowania.

tzn jakby ci się udało zrobić tak jak na zewnetrznych jest czarny :slight_smile: to bosko wygląda ale zawsze można tym czernidłem prysnąć efekt też będzie podobny ale nie będzie tego połysku mocnego :stuck_out_tongue:

Dziś przyszła czasza i lampa oraz stelaż ide niedługo składać i postaram się dziś pomalować.

ale piękna ta czasza :stuck_out_tongue:

Zabrałem się trochę do roboty, plastiki pomalowane, drobne poprawki elektryczne zrobione, część plastików założona, jeszcze muszę przerobić trochę owiewkę na kierownicy i zegary oraz pomalować tą owiewkę. Ogólnie dużo nie zostało do roboty. Nadal nie mam lusterek i kierunków oraz wyszła kolejna rzecz do wymiany mianowicie linka od hamulca, pękł pancerz. Niedługo będę musiał się rozejrzeć trochę za tymi częściami.
Dobra koniec pisania czas na foto:

Bardzo ładnie wygląda brakuje jeszcze tylko tego błotniczka nad koło.

marian zrób bmx na rowerowej :slight_smile: fajnie by to wyglądało :stuck_out_tongue:

Błotniczek jest, widać na 1 focie, bmx nie będzie bo i tak już za dużo na nią wydałem to bym bumieć.

Akurat SR bez błotnika wygląda fajnie :slight_smile:

Szkoda, że są normalne wloty ; (

Rudy może i szkoda ale fajnie wygląda.

Fajnie że w końcu chlapak zdjąłeś.