Ta przed chwilą obejrzałem je na spokojnie i nawet nie ma bardzo poprawek, jutro nic raczej nie będę robił może po jutrze wyszlifuje podkład. Czekam na czasze i zastanawiam się czy małować ją na czarno czy może jakiś inny kolor tak dla odmiany, tylko żeby pasował do felg.
Pomaluj na różowo, będzie git
Nie pasuje do felgi
Nie pasuje do tego skutera
Nie pasuje do mnie
No to daj całego na różowo Maniuś pinky boy
I jeszcze kask i szybkę pomaluj na róż xD
Jeżeli nie róż, a szkoda :-/ to pomaluj na pomarańcz tylko taki jaskrawy!
PS: 100post :mrgreen:
maluj na czarno ale te plastiki wewnetrzne też daj na ten sam czarny widzialem to w realu kozacko to wygląda
POomaluj całego na czarno i niech beda te pomaranczowe akcenty gdzie niegdzie i będzie bardzo ładnie.
Na czarno też będzie w pytkę
Będzie chyba czarne, a co do tych wew, plastików to były chyba jakimś czernidłem wysmarowane bo coś zaczęło się z nich kruszyć, kupie czernidło i zobaczymy efekt. Dziś może wyszlifuje podkład i plastiki będą gotowe do małowania.
tzn jakby ci się udało zrobić tak jak na zewnetrznych jest czarny to bosko wygląda ale zawsze można tym czernidłem prysnąć efekt też będzie podobny ale nie będzie tego połysku mocnego
Dziś przyszła czasza i lampa oraz stelaż ide niedługo składać i postaram się dziś pomalować.
ale piękna ta czasza
Zabrałem się trochę do roboty, plastiki pomalowane, drobne poprawki elektryczne zrobione, część plastików założona, jeszcze muszę przerobić trochę owiewkę na kierownicy i zegary oraz pomalować tą owiewkę. Ogólnie dużo nie zostało do roboty. Nadal nie mam lusterek i kierunków oraz wyszła kolejna rzecz do wymiany mianowicie linka od hamulca, pękł pancerz. Niedługo będę musiał się rozejrzeć trochę za tymi częściami.
Dobra koniec pisania czas na foto:
Bardzo ładnie wygląda brakuje jeszcze tylko tego błotniczka nad koło.
marian zrób bmx na rowerowej fajnie by to wyglądało
Błotniczek jest, widać na 1 focie, bmx nie będzie bo i tak już za dużo na nią wydałem to bym bumieć.
Akurat SR bez błotnika wygląda fajnie
Szkoda, że są normalne wloty ; (
Rudy może i szkoda ale fajnie wygląda.
Fajnie że w końcu chlapak zdjąłeś.