Na zdjęciu jest data 12/12/2009
Długo nie pisałem ale też nie ma się czym chwalić. SR full seria, sprzedałem wydech, wario sprzęgło. Założyłem seryjny wydech od roxa, seryjne wario i sprzęgło. Wcześniej co pisałem o dziwnym stukaniu okazało się że ściął się klin na wale i obracało się magneto. Ostatnimi czasy wyrobiła się pompa wody jutro jadę kupić łożyska i uszczelniacze do pompy. W niedalekiej przyszłości możliwe że będzie nowy cylinder seryjny. Mam do kupienia przednią czasze od wersji LC, z racji że moja jest pospinana na opaski i brzydko to wygląda chyba ją kupie. Na razie to tyle, foto:
;( Marian WHY ?!
;( Marian WHY ?!
For money :D
No trochę lipa ze zrobiles na serie no ale cóż twoj wybor. Wkoncu masz Kawe:P
No kawa nie stygnie teraz trochę dorabiam jako lakiernik to na wache mam a sr prawdopodobnie na sell chyba że nikt się nie trafi to robię znów chłodzenie powietrzem i czeka ją życie stuntera.
UP
W poniedziałek odebrałem cylinder ze szlifu u nowy tłok vertexa, jest na dotarciu, wymiana wszystkich łożysk w przekładni i płynów eksploatacyjnych
A teraz ten gorszy upik :-?
SR znów rozbita :-x
Jakieś 40min temu wpadłem pod golfa 4, i jest trochę skasowana. Na moją niekorzyść wypadek był z mojej winy, nie zauważyłem go. Poza plastikami wszystko jest ok, chłodnica ok.
A miałem jechać na myjkę umyć ją i zrobić zdjęcia na allegro:/ A teraz cała idzie do małowania na takie same kolory.
FOTO:
;(
Oj Marian, Marian … takie straty
Aaajjjjaaajjjaajjjjjjjjjj…
rama prosta ? jesteś cały?
Rama prosta a ja w miarę cały, poza tym że przeleciałem z prawej do lewej strony ulicy i zrobiłem parę oberków na drodze to nic. w sobotę przyprowadzę ją do domu to trochę więcej będę wiedział co muszę kupić. Teraz będe miał pretekst żebym wsadził czaszę od LC
Przynajmniej tyle dobrego będzie może ładna czasza
uuuułaaa… musiałeś nieźle trzasnąć :-/ Chyba obyło się bez szlifu, czy nie?
Położyłem się ale tuż przy samochodzie i zatrzymał się na zderzaku, a ja poturlałem się dalej
zderzak zarysowałeś ? dogadaliście się?
Ta chciałem mu go pomalować i kwita ale mówi że auto mu potrzebne i dałem mu 200zł
[ Dodano: 19-08-2009, 15:50 ]
Bo w ogóle to w hak dostał to po aucie nic nie było widać
Szkoda, teraz taka nieumyta, dobrze żeście się dogadali.
No z ugody jestem zadowolony, tylko teraz muszę na pieszo chodzić
A kaważ
I napisz dokładnie jak to było, albo rysunek, ok?
Na razie kawą nie latam, wstrzymam się dopóki prawka nie zrobię. A jak to było za blisko jechałem a koleś przyhamował i tyle
I jak po oględzinach ? zaczynasz robić?
jeszcze nie mam jej w domu, może jutro. na razie mi się nie śpieszy
Marian mialem kiedys taka sama sytuacje tylko ja gosciowi nic nie uszkodzilem i sobie w sumie tez nie bo ulamane zaczepy od czachy.
No dobrze ze chociaz za bardzo tobie się nic nie stało. A Sr to da się zrobić.