A przewróciłeś się na bok? Mocno Cię walnęłaż
Jak na fotce, niby nie mocno ale to co tam było to jest połamane. Przewrócić się nie przewróciłem.
“Wszystko się może zdarzyyyyć” !
Najlepiej weź pobij młotkiem cylinder i powiedz że się popsuł przy uderzeniu : d
Rudy bez przesady, a mam takie pytanie, jak mam wpisane na tej kartce od policji co idę z nią do pzu co jest uszkodzone i jak czegoś nie zauważyłem to rzeczoznawca może je zaliczyć do wymiany??
weż zdeejmij błotnik chyba że nie masz i powiedz rzeczoznawcy ze się posypał i zostawiłeś go na miejscu wypadku, to dodatkowa kasa
Marian, na ósmej stronie popraw te zdjęcia z wymiany oleju w lagach czy tam czegoś bo ich nie ma.
Wiem ze nie ma zdjęć bo na fotosiku przekroczyłem limit i 25 albo 35 zdjęć jest chwilowo niedostępnych. Co do błotnika to jest połamany ja nic nie dotykałem :mrgreen:
rozłącz kabelki od modułu i że niby nie odpala!!
heh że niby nie odpala to wokncu kaza mu kasacje zrobić
najlepiej podciagnac pod 70% szkody … najwieksza kase dostaniesz …
mój kumpel dostał kasacje skutera i za to dostał 4200zł. A teraz go porobił i dlej nim jeździ
A jakiegoś
Z tymi kabelkami to dobre, zawieche tez możesz trochę uszkodzić.
Kowal napisał:
A jakiegoś
Keewaya matrixa z 2007r i z cofniętym przebiegiem :P
eee, myślałem że coś starszego i tyle kasy dostał.
Właśnie to trochę za stary sprzęt żeby takie coś uskuteczniać
Siedząc przed kompem pomyślałem sobie żeby może wsadzić oryginalne liczniki od wersji LC, ale później wymyśliłem że jak się bawić to się bawić i wsadzić liczniki od wersji pow. 2000r jednym środkowym licznikiem i dwoma półokrągłymi po bokach. Trzeba by w niektórych miejscach wyciąć większą dziurę a w niektórych trochę zmniejszyć. Licznik wkleiłbym na żywicę ale nie wiem jak to później zakryć. Myślałem o oklejeniu folią ala carbon ale to festyniarsko by wyglądało całe oklejone.
[ Dodano: 30-04-2009, 14:57 ]
Po minibumieć przyszedł czas na niewielki UP
Dziś przyszły części: chłodnica z oryginalnym zbiorniczkiem wyrównawczym, liczniki od wersji LC, linka prędkościomierza. Nie wiem kiedy złoże skuter bo rzeczoznawca miał być wczoraj ale rzekomo popsuł mu się samochód i miał się omówić na dzisiaj ale jak na razie ani widu ani słychu o nim. A do przyjazdu rzeczoznawcy nie mogę nic naprawić (mogę tylko jeszcze trochę bardziej go uszkodzić :mrgreen: ) Fotki:
[ Dodano: 02-05-2009, 21:37 ]
Pomalowałem ramkę od licznika na czarno. moim zdaniem lepiej wygląda. Biała do niczego mi nie pasowała.
heh i co doczekales się na tego rzeczoznawce??
Licznik rzeczywiscie wygląda duzo lepiej aniezeli z bialym tłem Czemu nie pokusiles się o powyzej 2000r???
Jeszcze się nie doczekałem :-/
Miały być powyżej 2000 ale doszedłem do wniosku że nie będzie to dobrze wyglądać, trzeba by wsadzić cały plastik od nowszej.
zeczywiscie biały by nie pasował , a kurde gnoje maja w to wylane bo co ich obchodzi jakiś skuter ;/
może byś zrobił iną tarcze licznika,jak się bawic to na całego :lol:
Nie zdejmuje strzałek w liczniku, w tamtym zdejmowałem i chodził jak chciały. A te mi się podobają więc nie ma sensu zmieniać. Tylko teraz nie wiem muszę zmieniać podświetlanie i nie wiem na jakie. Niebieskie odpada bo nie pasuje, czerwone miałem w starym i było ok a teraz zastanawiam się nad białymi diodami. Jutro kupie jedną białą i zobaczę jak to będzie. A czerwonych mam pod dostatkiem więc w każdej chwil sprawdźę.