na pierwszej stronie sa jakieś plany z optyki i to oceniam …
przelozenia dobre wiadomo malossi to klasa sama w sobie …
P.S nigdy nie mowilem ze moj skuter jest najlepszy … :roll:
Na pierwszej stronie nie ma planów optycznych :573:
michalos napisał:
Plany:
Amortyzator Fournales
Regulacja
Złożenie
Skończenie plastików
Lakierowanie
Dać siedzenie do tapicera
Cytat z pierwszej strony...
michalos napisał:
A po za tym sam zarabiam na te części....
No to chyba banki okradasz ;-)
michalos napisał:
A twój to może będzie haahahaa Jeszcze nic nie napisałem o planach odnośnie optyki, ale już wiesz że customu nie będzie, bo twój jedyny najlepszy na świecie HAHAHAHA
Jak ktoś Ci pisze że Twoje plany to trochę za mało na CS, to nie znaczy, że myśli, że jego skuter jest lepszy... :roll:
Pozdro
obraziles się na to forum ze nic nie piszeszł co z roxem?
Siema!
Przez odstanie dwa tygodnie plany odnośnie mojego projektu znacznie się zmieńiły… Customa prawdopodobnie nie będzie… Z powodu braku chęci, czasu, oprócz tego trochę szkoda było by marnować tego wspaniałego silniczka, żeby stał na wystawach…
Na razie powiem tyle, że przygotowuję maszynę z silnikiem od roxa do wyścigów DSSC do klasy 4a. Będę miał dwie maszyny jedną do jazdy po mieście a jedną do wyścigów z jednym silnikiem (tzn. będę przekładał silnik). Jest to mój wybór z którego mam nadzieję będę zadowolony.
Kartery+cylinder wrócą za 3 tygodnie, czyli będzie złożony w trakcje ferii (w Wielkopolsce)… Możecie się spodziewać naprawdę ciekawych upów.
Jeśli nie będziecie rozumieli dlaczego ta zrobiłem to zadajcie sobie pytanie:
Czy wolałbyś stać obok czy jechać 30konną maszyną?
PS.
Plastiki customowe, czyli czacha i pług są na sprzedaż.
w sumie masz racje…
czyli rozumiem że ten sam silnik będzie jeździł po mieście i po wyścigach?? Jak dla mnie to za duże spalanie na pojeżdżenie sobie po mieście
wstaw sobie te plastiki do tego do jazdy po miescie zeby to fadnie wyglądalo bo watpie zeby ktos je kupil chyba ze w bardzo kozystnej cenie
Mam nadzieję, że ktoś je kupi. Jeśli nie, tak jak powiedziałeś zostawię do jazdy po mieście…
siwy_fact napisał:
spalanie na pojeżdżenie sobie po mieście
Miałem na myśli jazdę po mało uczęszczanych drogach. Po mieście takim np. jak Poznań ciężko by było jeździ tak wysilonym silnikiem.
Pozdrawiam
michalos
to lipa jak customa nie będzie;/ pokaz jakieś foto jak wyglodaja plastiki ,rox itp bo ja tu widzę same części jak co chwile gdzieś wysylasz:P
Według mnie to przemyślana decyzja skoro ma stać na wystawach i się marnować
a do tego drugiego sqta ( po mieście ) wsadź te plastiki customowe :]
darecki92 napisał:
pokaz jakieś foto jak wyglodaja plastiki
Na pierwszej stronie. ;-)
danielo321 napisał:
przemyślana decyzja
Jak najbardziej przemyślana.
Możecie się spodziewać ciekawych upów.
Pozdrawiam
michalos
y minely 2 miechy i plastiki nic się nie zmieńily ?przecies dawales cos do lakierowania to jeszcze nie zrobili tego
ruszylo się cos bo tak jak patrze to jest 4 strony gadaniu o niczym rob custom a nie pitolisz
powiem tyle zmiękłeś ale jak zaczles cos robic to dokoncz bo właśnie nam pokazlaes ze jestes pipka
he joke
Bimber napisał:
ruszylo się cos bo tak jak patrze to jest 4 strony gadaniu o niczym ;) rob custom a nie pitolisz :P powiem tyle zmiękłeś ale jak zaczles cos robic to dokoncz bo właśnie nam pokazlaes ze jestes pipka :P he joke
Jak jesteś taki dobry to pokaż czym ty latasz...
Silnik cały czas leży w scooter-attack. Mam nadzieję, że za tydzień będzie gotowy.
Bez wątpienia będzie złożony w czasie ferii i wrzucony na hamownię w Niemczech. :-)
Zaległe foty lakierowania:
a plastiki kiedy wrócą??
Polerka niczego sobie
Siwy o ile się nie myle to lakier nie polerka zobacz na wentyl obklejony to takze jakas farba jest A własnie michallos czym je małowales bo bardzo łądnie wyglądaja.
to ciekawy ten lakier Pochwal się czym małowałeś
Albo ja poprostu nie dowidzę i się pomylilem ale raczej nie.