Big Bore 86ccm DSSC Roxy by MSC TEAM & Scooter-Attack

Ciekawe i odraz jakbyś mógł podać ile kosztował ??

[quote=“michalos”]

Bimber napisał:

ruszylo się cos bo tak jak patrze to jest 4 strony gadaniu o niczym :wink: rob custom a nie pitolisz :stuck_out_tongue: powiem tyle zmiękłeś ale jak zaczles cos robic to dokoncz bo właśnie nam pokazlaes ze jestes pipka :stuck_out_tongue: he joke

Jak jesteś taki dobry to pokaż czym ty latasz…

ja poruszam się skladakiem z 62 roku i co ?
ja latam seryjnym jogem ale to ze nie robie tuningu na poziom evo i customa to co myslisz ze się lepiej znasz czy cosą ja tylko mowie ze jak się juz za coś zabiarsz to dokoncz. bo moim skromnym zdaniem więcej ludzi liczylo na custom bardziej niz na mechanike ale to jest moje zdanie. Mysle ze jednak zmienisz zdanie co do customu :wink:

A czemu przy malowaniu felg nie zdjąłeś wentyla…?

i Jak są jakieś postępy??

Właśnie są jakieś poste,mpy bo bardzo ciekawy to jest projekt :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ja myślę że autor tematu się na nas obraził bo nie komentujemy jego skuta w stylu: “WOW JA PIERE TEŻ TAKI BYM CHCIAU" albo "ZAJEA MASZYNA ! <orgazm>” … i po prostu nas opuścił ;(

RudY, to zamknij temat i po problemie a jak autor będzie chciał coś dodać to wyśle PW

post który napisał michalos czyli autor tego projektu na konkurencyjnym forum, jego treść:

Wysłany: Pią Lut 06, 2009 11:49 am Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem
ELo…
Z wielką przykro?cię muszę zakomunikoważ, że rox idze na częsci na sell. Sprzedaje go z przyczyn prywatnych… Przepraszam, że na robiłem tyle szumu i problemów…
Jeszcze raz przepraszam
pozdro
michalos Cry
PS. Proszę o zamkniżcie tematu…

Na pirva mogę podać linka.
Także gościowi chyba brakło kasy albo sobie już po prostu nie poradził i narobił w majty xD

Ano najwyraźniej … Dzięki za info Mafioz ;}

ZAMYKAM !