Aprilia SR MAX 125 i.e. - opinie

Na szczęście w Warszawie jest sklep który ma bardzo duży wybór kasków NOLAN. Postaram się zrobić jutro fotki

Witam serdecznie nakręciłem się na apke sr max 125 i pewnie dołączę do szczęśliwych posiadaczy tej piękności jeszcze przed lipcem . widzę że wiele osób jest z Wawy , więc można by się umawiać na jakieś trasy :D
Przeczytanie tego tematu trochę mi zjadło czasu ale było warto i tylko się utwierdzam w chęci kupna sr. Niestety maszyna dość droga ale żona obiecała pomóc :D

Panowie w sumie Betonowy ma fajny pomysł, ja mieszkam nad Zalewem Zegrzyńskim i można by w któryś weekend zorganizować spotkanie na naszych SR-kach nad jeziorem.........

matizek napisał:

Panowie w sumie Betonowy ma fajny pomysł, ja mieszkam nad Zalewem Zegrzyńskim i można by w któryś weekend zorganizować spotkanie na naszych SR-kach nad jeziorem.........

Ooo nie wiedziałem ze mam tak blisko sąsiada z Aprilia . Ja mieszkam w Kątach Węgierskich. Może kiedyś się spotkamy na drodze ;-)

Myślę że trasa Kąty Węgierskie , Nieporęt , Serock , Wyszków i powrót nad jeziorko było by fajną trasa ok 100 km :D , można by zakończyć spotkanie jakimś grillem :D

Betonowy napisał:

Witam serdecznie nakręciłem się na apke sr max 125 i pewnie dołączę do szczęśliwych posiadaczy tej piękności jeszcze przed lipcem . widzę że wiele osób jest z Wawy , więc można by się umawiać na jakieś trasy :D
Przeczytanie tego tematu trochę mi zjadło czasu ale było warto i tylko się utwierdzam w chęci kupna sr. Niestety maszyna dość droga ale żona obiecała pomóc :D

Ja też chętnie dołączę do Was. Zawsze to przyjemniej jechać kolumną. Dzisiaj wstawiłem moją Apkę na modyfikacje, odbiorę ją niestety dopiero 25 maja, bo wyjeżdżam na ponad tydzień. Nie mogę się już doczekać.

No to się tylko nie zamknijcie w getcie białych Aprilek... :D

Moja nie będzie biała ;)

No, wreszcie... ;)))

Wole czarno czerwona ;)

Poza tym za dużo już białych lata ;)

Nad Zalewem polecam port PILAWA. Sam dosyć często tam smigam na mojej apce odstresować sie po pracy przy kiełbie z grilla i coli :)

czekamy na opis wrażeń ;) Marcin

Pewnie zanim zakupie apke to już będziecie po mini zlocie :(

Mnie tam do was daleko. A z poznania nikt sie nie ujawnil. A widzialem juz 2 czerwono czarne. Ostatnio sprzedano tez biala.
A do wawy jednak troche daleko.

Cruel napisał:

Mnie tam do was daleko. A z poznania nikt sie nie ujawnil. A widzialem juz 2 czerwono czarne. Ostatnio sprzedano tez biala.

No widzisz jakie ziomale sa w WAW :-)

Fotki nowego kasku:

Cruel napisał:

Jak już dotartą będę miał maszynę to nie powiedziane że jak zaprosisz to się wybierzemy na weekend :D
Ja tam mam duszę podróżnika :P

A po drodze zahaczycie o Tarnów:)) bo w Tarnowie też chyba jeszcze nikt nie ma apki...:))

No tak, a do Tarnowa to najlepiej przez Kielce bo tam jest podobny problem - jedna sztuka SR MAX'a :) ..... ale za to biała

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Marcinwaw napisał:

Fotki nowego kasku:

Nie masz pinlock'a w kasku za 9 stów ?