Jutro skladam skuter :D:D:D
mata foty kolorek wyszedl taki
Mmmm czarny grill na żółtej czasze będzie sliczny składaj szybko i dawaj foty jak wygląda
On jest w carbonie a nie czarny
No kolorek to mi się podoba w miare. Ale felgi jakoś się za bardzo nie świecą. Jak je małowałeś to podgrzewałesą?
carbon zerwalem i pomalowalem na czarno musialbym obklejac jeszcze błotnik i spojler a mi się nie chcialo wiec pomalowalem. skuter lozony tylko u babci na wsi zostal w sobote po niego jade i w niedziele beda fotki. felg nie podgrzewalem. odtluscilem i polakierowalem
teraz to cie będzie widać z daleka;p fajny kolor ci wyszedł a ten tylny plastik to jaśniejszy jest czy tak światło padaż?
tak swiatlo pada
fajny kolorek dawaj węcej fot, chce zobaczyć jak będzie wyglądać w całości :mrgreen:
Poskładaj i dawaj fotki !
Kolorek ładny, poskładaj go i daj foty na słońcu
Pozdro.
siema sory ze fotek nie daje ale sami wiecie testy…
postaram się dzis wrzucic. wczoraj dorwalem 2 sprezyny centralne do regulacji i mysle ze się jedna z nich nada i będzie juz ladnie jezdzil
dawaj foty bo az mnie podpieka zeby go zobaczyć;]
Złożyłeś już?? Dzisiaj po testach macie więc możesz pstryknąć chyba parę fotek
dobra ide zrobie kilka fotewk ale jeszcze ryfle nie za wszystkie zalozone
kurwa jaki zal ja pierdole ale ten aparat jest zjebany nie pokazuje prawdziwej barwy sqta ;/ zal perfidny zolty wychodzi ;/ ale jest jedna dobra fotka mata :
nooo zajefajniebiście;p a kolor może taki że światła dobrego nie ma
w planach mam jeszcze obszycie kanapy ale to jeszcze nie teraz… jeszcze jest slabo wyregulowany jutro albo w pobniedzialek reguluje. do 95 wskazowka mi dochodzila (oczywiscie licznikowe)
Fajnie nawet tylko musisz duuuużo poprawić tą polerkę felg… Bo to wygląda jakby było srebrne…
Właśnie te felgi tu nie pasują. albo zrób dobrą polerkę albo pomaluj np, na czarno albo jakoś wkomponuj w kolor skutera.
Polerka jest dobra. Nie ma takiego połysku bo jest polakierówana
pns napisał:
bo jest polakierówana
to chyba powinien być połysk?
Po kiego wała lakierować polerkę przekładniż? Nawet najlepsza polerka polakierowana będzie wyglądać jak kupa
Pozbądź się lakieru i spoleruj a będzie super wyglądać… Bo tak to jest masakra… To nie wygląda nawet jak polerka… napracowałeś się… i głupim lakierem zepsułeś efekt…
Co do lakieru to źle położony jest Mora wyszła, ale może pod dobrą pastą zejdzie
Ogółem skuterek całkiem przyjemny Popracuj nad nim jeszcze a będzie Nice