RMS to najgorsze gówno nie bierz niż z RMS’a
wrona, a masz jakieś dowody na to/ własne doświadczenia ?
Ja dla przykładu kupuję Sprzegło S6 TC, ale to jednak ponad 3 bańki, a rms połowę tego, a z zasłyszanych opinii wynika, że dobry.
[ Dodano: 10-03-2009, 17:56 ]
Możesz poczekać (przez ten czas zrobić poradnik jak przyklejać folię carbonową :D) i ja w tym tygodniu o ile się nie rozmyślę ^^ będę miał te sprzęgło to Ci powiem co dało w CPIku.
sporo znajomych je testowało i to jest badziew, no może nie najgorsze gówno ale jednak nie dorasta do pięt typu polini czy hebo, jak by rzeczywiście było dobre to z taką ceną podbiło by rynek ;p
kdekarz123, mialem pisac poradnik ale mi się folia skonczyla i w sklepie juz nie ma ;/ moze zrobie poradnik na jakiejs stacyjce bo jakis skrawek mi zostal. co do sprzrgla s6 to go nie chce 300zl to moim zdaniem przesada.
dzieki za odpowiedzi a nikt nie mial tego sprzegla TEC??
[ Dodano: 20-03-2009, 17:55 ]
wreszcie i cos u mnie
zestaw Hebo Completion Plus nowy
Ładna apeczka widać że jest Twoim oczkiem w głowie
No wario spoko. Jestem ciekaw jakie będą osiągi.
Apka git, wypas, lukier malina :lol: Widać troskę jaką ją otaczasz Te wloty teraz ładne, bo ta siatka na początku to była fuj… Nadkole spoko i ryfle też
Na razie kolory nie za bardzo wyglądają (te felgi i manetki do reszty), ale widzę że będzie przemalowanie więc będzie dobrze
EDIT:
Ee… He he Czyżbym oślepł :?: :572:
co do felg to pokazalem fotki polerki na poprzedniej stronie a manetki mam nowe str8 konic
no fajna ta twoja maszynka ale jakos cie nie widzialem chyba jeszcze
no paczka ładna.
a co do sprzęgła to ja nt RMS’a pro nie słyszałem złych opinii Morellos z forum je ma przy cylku Racing i jakoś nie narzeka.
Swietna Apka I jak jakieś postepy?;>
nom muszę matowac plastiki dzis się za to wziolem. przednia felga jest gotowa do polakierowania, bo bede bezbarwnym ja małowal bo mi się puzniej nie zechce tego kilka razy polerowac. nadkole zrobie z maty szklanej ale to puzniej na razie muszę się zadowolic tym z blachy.
dobrze zmatowilem boczny plastkiż pytam się bo ojca na chacie nie ma i nie mam kogo zapytac
popraw to…
albo mi się wydaje przez to zdjecie…ale ja bym to poprawił…pamietaj zmatowienie to najwazniejszy etap małowania od niego zalezy efekt koncowy…posiedz przy tych plastikach trcohe a nie porzałujesz
Nie wiem jak w rzeczywistości ale na zdjęciu wyglądają jakby ten plastik wciąż był gładki. Na plastiku widać jeszcze Twoje odbicie a tego nie powinno być. Posiedź nad nim jeszcze i poświęć sporo uwagi temu wgłębieniu to efekt będzie lepszy.
plastik na foitce jest mokry dlatego się odbijam
Edit:
polakierowalem dzisiaj felgi lakier jeszcze swierzy ale kilka fotek zrobilem
trochę się folia pobawilem
spoko wyszło nawet można było by powiedzieć że zaje…fajnie czekam na up-ka jak będą założone już;] pozdro
macie filma jak chodzi PRO REPLICA
http://www.youtube.com/watch?v=riA_89dGPcY
sory za jakosc ale to bylo telefonem krecone jak założę plastiki to aparatem nakrece
Alw ci wystaje.
Kowal, WTF?
mam fotki z lakierem mam je od czwartku ale mi się nie chcialo ich wrzucic
telefonem ;/ jutro beda ladne fotki
na tej fotce jeszcze lakieru nie ma
sa czarne dodatki błotnik, spojler i wlot powietrza (fota z nalozonym lakierem)
to juz takie ogulne zdj (z lakierem)
Chyba mi chodziło o to że wydech ci wystaje, ale moja nieszczęśliwa klawiatura już tak ma. Sorry, że nie przeczytałem tego co napisałem.